iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Μπορεί και να έχεις δίκιο. Σίγουρα έχει καλύτερη οθόνη το Samsung ;)

Πανο, ειπα σαν κατασκευη. :antlers:

ώρες ώρες μου θυμίζετε τα κριτήρια επιλογής τηλεοράσεων από το έτερον ήμισυ...

αχ να πάρουμε αυτή με το γυαλί γύρω γύρω, όχι η άλλη με το λαμπάκι πάει καλύτερα με το φωτιστικό μας στο τραπεζάκι κ.ο.κ.

Συγνώμη αλλά εγώ τα έχω ξεπεράσει πλέον αυτά σε κινητό τηλέφωνο που έχει ζωή 1-2 χρόνια. Ωραία κατασκευή το iphone αλλά την οθόνη θα κοιτάω όχι την πλάτη.

Νομίζω ότι είναι γνωστή η τιμολογιακή πολιτική της apple είτε για ολόκληρο προϊόν είτε για ανταλλακτικό. Αυτό είναι σου λέει, δεν υπάρχει παρόμοιο φθηνότερο, τόσο κάνει , αν γουστάρεις.

Σαν να πας στην B&O και να πεις γιατί κοστίζει τόσο το ηλεκτρικό πορτάκι....

ή το δέχεσαι ή δεν το δέχεσαι σαν καταναλωτής. Απλά.

Συμφωνω take it or leave it ειναι!!!!

Αλλα απο την αλλη δε μπορουμε να λεμε για ποιοτητα κατασκευής οτι γρατζουνιστηκε το πορτακι το οποιο απλα το πετας και βαζεις ενα αλλο με 10 συγκριτικά με το αλλο το οποιο ειναι μακραν ομορφοτερο ποιοτικότερο και και και αλλα μην τυχόν παθει κατι γιατι την έκατσες.... συμβιβασμος και στις 2 περιπτώσεις....:violent-smiley-030:

ώρες ώρες μου θυμίζετε τα κριτήρια επιλογής τηλεοράσεων από το έτερον ήμισυ...

αχ να πάρουμε αυτή με το γυαλί γύρω γύρω, όχι η άλλη με το λαμπάκι πάει καλύτερα με το φωτιστικό μας στο τραπεζάκι κ.ο.κ.

Συγνώμη αλλά εγώ τα έχω ξεπεράσει πλέον αυτά σε κινητό τηλέφωνο που έχει ζωή 1-2 χρόνια. Ωραία κατασκευή το iphone αλλά την οθόνη θα κοιτάω όχι την πλάτη.

Αμάν ρε παιδιά... Αφού έχουμε καταλήξει ότι δε συμφωνούμε. Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα, καθαρά θέμα αισθητικής. Σε άλλον αρέσει το ένα, σε άλλον το άλλο.
Ποιός ο λόγος λοιπόν να αναλωνόμαστε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Η οθόνη είναι δηλαδή "εκτός" κατασκευής?? :BDGBDGB53:

Με την εννοια που εννοω τον ορο "κατασκευη", φυσικα και ειναι εκτος.
Δεν μιλησα για χρωματα-αναλυσεις κλπ.

(btw, επειδη εχω μπερδευτει, εσυ ποιο εχεις ?)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung

Με την εννοια που εννοω τον ορο "κατασκευη", φυσικα και ειναι εκτος.
Δεν μιλησα για χρωματα-αναλυσεις κλπ.

(btw, επειδη εχω μπερδευτει, εσυ ποιο εχεις ?)

iPhone 4 και 3G έχω Ντίνο, αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Γιατί είμαι και MACας ως γνωστόν :D

Originally Posted by empola View Post
Η ταχύτητα του 4 είναι όπως ήταν το 2g όταν πρωτοβγήκε και φυσικά έχει όλα τα νέα καλούδια.

Η ταχύτητα του 4 και του 3GS είναι διπλάσια περίπου από του 3G. Και σίγουρα το ίδιο (αν όχι παραπάνω) και από του 2G. Οπότε τεράστια διαφορά!

Αυτό που εννοούσα είναι ότι όταν είχε πρωτοβγεί το 2g - με έκδοση λογισμικού που δεν είχε store - εφαρμογές κτλ, η ταχύτητα που είχε το μενού ήταν παρόμοια με αυτή που έχει τώρα το 4. Η ταχύτητα που άνοιγε και έκλεινε για παράδειγμα το "weather" είναι όπως και τώρα στο 4. Αναφέρομαι στην ταχύτητα που είχε το feeling του μενού του και ήταν αστραπιαία. Αυτό με τον καιρό και τα updates χάθηκε....

Re: Απάντηση: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

....................................... Ωραία κατασκευή το iphone αλλά την οθόνη θα κοιτάω όχι την πλάτη.

:a0210: Σωστός! :flipout:

Σημείωση από Μιχάλης Κορ. : Παρακαλώ να γράφουμε κόσμια. -bye-

Last edited by a moderator:
Αυτό που εννοούσα είναι ότι όταν είχε πρωτοβγεί το 2g - με έκδοση λογισμικού που δεν είχε store - εφαρμογές κτλ, η ταχύτητα που είχε το μενού ήταν παρόμοια με αυτή που έχει τώρα το 4. Η ταχύτητα που άνοιγε και έκλεινε για παράδειγμα το "weather" είναι όπως και τώρα στο 4. Αναφέρομαι στην ταχύτητα που είχε το feeling του μενού του και ήταν αστραπιαία. Αυτό με τον καιρό και τα updates χάθηκε....

Κατανοητό! :2thumb22sup:

Αποφάσισα να πιάσω το Galaxy τελικά και εδώ στην Κύπρο το 16GB είναι 100 Ευρώ πιο ακριβό από το 8GB. Τώρα διερωτούμαι αν αξίζει να δώσω 100 παραπάνω από την στιγμή που μια microSD 16GB στοιχίζει 25 Ευρώ?

Συμφωνω take it or leave it ειναι!!!!

Αλλα απο την αλλη δε μπορουμε να λεμε για ποιοτητα κατασκευής οτι γρατζουνιστηκε το πορτακι το οποιο απλα το πετας και βαζεις ενα αλλο με 10 συγκριτικά με το αλλο το οποιο ειναι μακραν ομορφοτερο ποιοτικότερο και και και αλλα μην τυχόν παθει κατι γιατι την έκατσες.... συμβιβασμος και στις 2 περιπτώσεις....:violent-smiley-030:

Έτσι είναι η ζωή η ρημάδα... Τι να κάνουμε;
Έχεις μια πατσαβούρα γκόμενα και δεν σε νοιάζει τίποτε. Της μιλάς όπως θές, τη στήνεις κάθε τρεις και λίγο, της τα φοράς, την πάς και με τον ηλεκτρικό ή με το παπί, κι άν τη βγάλεις για φαγητό θα την πάς στα βρώμικα κι άμα γουστάρει... Γενικά super άνετος...
Ενώ η καλή... Άλλο πράμα η καλή. Η γκομενάρα θέλει τρόπο... Σούζα κάθεσαι.
Και πως μιλάς θα προσέχεις, και πως θα φέρεσαι, και θα προσέχεις πως την ακουμπάς, και στην ώρα σου θα είσαι, και την αμαξάρα της τη θέλει, και στα καλύτερα θα την πηγαίνεις, και θα σου στοιχίζει ένα δεκαπενθήμερο η έξοδος...
Tώρα ποιόν συμβιβασμό θα διαλέξεις its up to you. :cool:

Έχεις μια πατσαβούρα γκόμενα και δεν σε νοιάζει τίποτε. Της μιλάς όπως θές, τη στήνεις κάθε τρεις και λίγο, της τα φοράς, την πάς και με τον ηλεκτρικό ή με το παπί, κι άν τη βγάλεις για φαγητό θα την πάς στα βρώμικα κι άμα γουστάρει... Γενικά super άνετος...
Και πως μιλάς θα προσέχεις, και πως θα φέρεσαι, και θα προσέχεις πως την ακουμπάς, και στην ώρα σου θα είσαι, και την αμαξάρα της τη θέλει, και στα καλύτερα θα την πηγαίνεις, και θα σου στοιχίζει ένα δεκαπενθήμερο η έξοδος...

Ναι, αλλα οπως ειπε και ο μεγας Θανασης Βεγγος... "σβησθεισης της λυχνιας, πασα γυνη, ομοία"...:flipout::a0210:

Ετσι ειναι, υπάρχει ομως και η μέση λύση που εχει και τα best απο τους 2 κοσμους αλλα τίποτα στο άκρο: Desire :flipout:

Re: Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Επειδή είσαι από τους λίγους (για να μην πω ο μοναδικός) που έχεις και τα δύο, μπορείς να μας πεις με δυό λόγια ποιά είναι αυτά τα σημεία του iphone που υπερισχύουν του σήματος κεραίας και wifi του samsung.

Διότι λογικά αυτά θα έπρεπε να μετράνε πρώτα σε ένα τηλέφωνο. Λογικά λέω...
Λογικά ναι... αλλά όταν αγοράζεις smartphone νομίζω πως είναι διαφορετικά τα κριτήρια..
Τι να το κάνω αν δεν έχει εφαρμογές που χρειάζομαι καθημερινά???
Η σύγκριση γίνεται με το ίδιο δίκτυο για το σήμα και εδω βασικά το iphone χάνει λόγω του προβλήματος της κεραίας...
Χάνει το σήμα σε σημεία που το 3gs δεν έχανε και πάντα ανάλογα τον τρόπο που το κρατάς... Αυτό δεν συμβαίνει στο Galaxy S φυσικά...
Όσο για το wi-fi το Galaxy S ανακαλύπτει δίκτυα και συνδέεται εκεί που το iphone δεν τα βλέπει καν...
Αυτό συμβαίνει στο σπίτι μου που το Galaxy συνδέεται σε γειτονικό δίκτυο ενω αυτό σπανίως συμβαίνει με το iphone.

Σωστός ο παίχτης....:a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iPhone 4 vs Samsung Galaxy S

Όσο για το wi-fi το Galaxy S ανακαλύπτει δίκτυα και συνδέεται εκεί που το iphone δεν τα βλέπει καν...

Οσο γι' αυτό το "μαμά" software του iphone είναι για τα σκουπίδια.
Βάλε ένα πρόγραμμα το Wififofum (υπάρχουν κι άλλα) και θα δεις πόσα wifi δίκτυα πιάνεις. Τρία στο default; καμιά δεκαριά με το πρόγραμμα. Ποτέ μην χρησιμοποιείς το wifi από τα settings.

Υ.Γ. Ναι ναι ξέρω, επίτηδες το έχουν φτιάξει έτσι για να μην εκπέμπει μεγάλη ακτινοβολία η wifi κεραία και κατσαρώσουν οι τρίχες μας.....