Μα, η μέγιστη ισχύς εκπομπής του WiFi είναι μια τάξη μεγέθους μικρότερη από την αντίστοιχη GSM.. και άλλωστε κατά την ανίχνευση των WiFi δικτύων δεν γίνεται εκπομπή.. λήψη γίνεται.. 

Το θέμα με την ποιότητα το ανέφερα διότι το iphone4 που χρησιμοποιώ ως κύριο τηλέφωνο αλλά και το galaxy s (με λιγότερη χρήση) τα μεταχειρίζομαι ακριβώς το ίδιο... (στην τσέπη του παντελονιού κλπ)...
Σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα το Iphone παραμένει σαν καινούριο ενώ στο Galaxy S εμφανίστηκαν οι πρώτες φθορές στην πλάτη του τηλεφώνου...
Και τα δυο τηλέφωνα έχουν τα υπέρ και κατά... Σε άλλα σημεία κερδίζει το Samsung, (σήμα, wi-fi κλπ) και σε άλλα το iphone (ποιότητα, εφαρμογές κλπ), αλλά στο σύνολο η εντύπωση μου είναι πως κερδίζει το iphone...
Αν δεν υπήρχε και το θέμα με την κεραία.....
Τουλάχιστον η πλάτη του S δεν θέλει 250 για να αλλαχθεί....Αλλοίμονο και αν χρειαστει να την αλλάξει κανείς...
Δοκιμσε το WifiTrak !!!
Δεν το έχω Jailbroken το τηλέφωνο, είχα το WiFinder από το AppStore αλλά πλέον δεν δουλεύει...
Είχα βάλει στο μάτι το iPhone 4 εδώ και καιρό όμως τελικά κατέληξα στο Galaxy πρώτα λόγο οθόνης(4") και δεύτερο λόγο τιμής(265 Euro).
Μόλις το έχω πάρει και έχω μια απορία. Εκεί που το αγόρασα μου είπαν ότι την πρώτη φορα πρέπει να το φορτίσω για 8-10 ώρες.
Ισχύει αυτό? Δεν είναι πολλές?
Για πες μου ειλικρινά μιάς και δουλεύεις και τα δύο στην πράξη,
στο θέμα του edit με select-cut-copy-paste
ποιό στυλ από τα δύο σε έχει βολέψει καλύτερα, με ποιό αισθάνεσαι πιό άνετα;
με του iphone που είναι real time on the fly ή με το samsung που ανοίγουν παράθυρα και επιλέγεις;
Μετά από 4 μέρες με το Galaxy παιδιά το μονο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι εντυπωσιασμένος.
Προσωπικά δεν είχα ούτε έχω iPhone αλλα έχουν πολλοί φίλοι μου και όταν κάναμε μια μικρή σύγκριση όλοι συμφωνήσαμε ότι το Galaxy είναι τουλάχιστον ισάξιο με το iPhone.
Επίτε μας βρε παιδιά περισσότερα εσείς που το έχετε στην κατοχή σας?
- Το GPS έχει κανένα πρόβλημα τελικά όπως διαβάζω σε διάφορα φόρα ή κλειδώνει κανονικά και αμέσως?
Το δικο μου κλειδώνει ΣΤΑΘΕΡΑ και ΑΜΕΣΩΣ!Επίτε μας βρε παιδιά περισσότερα εσείς που το έχετε στην κατοχή σας?
- Το GPS έχει κανένα πρόβλημα τελικά όπως διαβάζω σε διάφορα φόρα ή κλειδώνει κανονικά και αμέσως?
Το δικο μου κλειδώνει ΣΤΑΘΕΡΑ και ΑΜΕΣΩΣ!
Συνδεεται σε 10-15 δευτερολεπτα το πολυ....! Προγραμμα εχω βαλει το Sygic Mobile Maps 10....
Εχω περασει την εκδοση firmware 2.1 update 1, που ειναι η αμεσως πριν την επισημη Froyo 2.2 ... Εχουν δανειστει και τα γραφικα και τα επιπλεον μενου του Froyo, και πιθανον να περιεχει και το fix GPS που λετε..... Αν και με την "μαμα" εκδοση που ειχε το τηλεφωνο οταν το αγορασα, επίσης ΔΕΝ αντιμετωπισα καποιο προβλημα με το Gps ....![]()
Ολα τα smartphones στον ιδιο χρονο κλειδωνουν... εχουν τον ιδιο aGPS δεκτη!Σε 10-15 κλείδωνε το 3G.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.