Επειδη λοιπον δεν εχεις εμπειρια επι του θεματος μιας που δεν εχεις κινητο με ενσωματομενο δεκτη gps, μαθε οτι το 3g με το 3gs και το 4, εχουν διαφορα στην ταχυτητα κλειδωματος του σηματος, κρυα ή ζεστα και αυτο εχει να κανει κυριως με την ταχυτητα του επεξεργαστη και ισως και με την ram που εχει. Το ιδιο ισχυει λιγο πολυ για ολα τα κινητα...
Η ταχυτητα του επεξεργαστη παιζει ρολο περισσότερο στο software που χρησιμοποιείς παρά στην ευρεση του στιγματος. το garminακι μου (oregon 300) σε καμμια περιπτωση δεν εχει επεξεργαστη 1ghz και ζεστο βρίσκει στίγμα αμέσως....
Το warm η cold startup ειναι που παιζει το σημαντικοτερο ρολο απο 2 secs εως και λιγα λεπτα για να βρει που είσαι.
Δεν ειμαι απο αλλο πλανήτη και οτι το κινητο μου δεν εχει Native gps αλλα με εξωτερικο δέκτη δε παιζει ρολο γιατι εχω και ενα htc prophet με destinator οπως επισης ενα diamond2 του αδερφου μου για τα test μου....
Tα περι εμπειριας λοιπον φίλτατε αστα.... γιατι οταν εγω εκανα BT pair το παλιο μου Magellan μεσω σειριακη σύνδεσης με DIY ΒΤ πομπo με το S100 η apple ακομα προσπαθουσε να φτιάξει το ipod...

Last edited: