iPhone 5: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τα μεσάνυχτα!

....θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη...αφού ξέρουμε το κόστος τους...

όποιος νομίζει ότι υποτιμάται η νοημοσύνη του...απλά γυρίζει την πλάτη του....

Δηλαδη αυτος που στο skroutz πουλαει το 64αρι iphone 5 στα 1400 ειναι κακος ανθρωπος ε; Μηπως εναι τοτε ευκαιρια πραγματικη τα 940 ???......

Re: Απάντηση: iPhone 5: Οι προπαραγγελίες ξεκινούν τα μεσάνυχτα!

Φήμες λένε ότι μετά απο χιλιάδες απογοητευμένους πιθανούς αγοραστές
της συσκευής θα εισαχθεί μόνο για την χώρα μας μια ειδική κ πιο
οικονομική έκδοση των 3GB η " iphone 5 bankrupt GR edt " στα 550 για
ανέργους με δανειοδότηση της applebank..:Banane0:

*Προσωπικά δεν έχω θέμα με τις τιμές, ελεύθερη αγορά είναι κ καλά κάνουν στην τελική.
Πιο πολύ ενοχλούμαι απο όλους αυτούς που δεν έχουν ή δεν θέλουν να το πάρουν αλλά
ασχολούνται με όλους εκείνους που σκέφτονται να τ αγοράσουν χαχαχα..τι μύλος κ τι τραγικό..

Εγω πάλι , ενοχλουμαι γιατι δεν μπορω να καταλάβω που οφείλεται αυτη η αύξηση , αφού στο νέο κόσμο είναι ίδιες οι τιμές με το 4s .

Φήμες λένε ότι μετά απο χιλιάδες απογοητευμένους πιθανούς αγοραστές
της συσκευής θα εισαχθεί μόνο για την χώρα μας μια ειδική κ πιο
οικονομική έκδοση των 3GB η " iphone 5 bankrupt GR edt " στα 550 για
ανέργους με δανειοδότηση της applebank..:Banane0:

*Προσωπικά δεν έχω θέμα με τις τιμές, ελεύθερη αγορά είναι κ καλά κάνουν στην τελική.
Πιο πολύ ενοχλούμαι απο όλους αυτούς που δεν έχουν ή δεν θέλουν να το πάρουν αλλά
ασχολούνται με όλους εκείνους που σκέφτονται να τ αγοράσουν χαχαχα..τι μύλος κ τι τραγικό
..

Σωστος !

Οσο δε αφορα εμενα και τις παραπανω διατυπωμενες μου αποψεις, μου ταιριαζει η παροιμια:
"Οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια".

Εγω πάλι , ενοχλουμαι γιατι δεν μπορω να καταλάβω που οφείλεται αυτη η αύξηση , αφού στο νέο κόσμο είναι ίδιες οι τιμές με το 4s .

Νομιζω πως μονο ο εισαγωγεας μπορει να σου απαντησει σε αυτο.

Την δικη μου αποψη, δεν θελω να την γραψω εδω

Πάντως οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα στην Ευρώπη γενικότερα !

Στην Αγγλία για παράδειγμα έχουν διαφορά οι τιμές πώλησης των 4S και 5 :

4s 16gb με 449 λίρες και 5 16gb με 529 λίρες.

uk_iphone5_prices.JPG

Και εδώ οι τιμές από Γαλλία :

4s 16gb με 579 ευρώ και 5 16gb με 679 ευρώ.

fr_iphone5_prices.JPG

Last edited:
Ευχαριστω και τους δυο προλαλησαντες για τις απαντήσεις τους . Βέβαια να πω εδω ότι πρώτων έχω κι εγω άποψη που ούτε εγω θέλω να εκφράσω δημόσια , και δεύτερων φίλε Μιχάλη γνωρίζω ότι είναι έτσι όπως τα λες , αλλα δε με κάνει να νιώθω λιγότερο μλκς !!

Καλα ρε δεν το μαθατε οτι εχει μεγαλητερη οθονη? οριστε τωρα να δω τι θα λετε για την τιμη

Συμφωνω Γιάννη , αλλα αν και μπορω το συγκεκριμένο να το αποφύγω , και θα το κάνω για πολλούς λόγους , έρχεται να προστεθεί κι αυτο στα υπόλοιπα . Όπως και να το κάνουμε είναι σπαστικό.

Κάνουμε όλοι λες κ ξαφνικά τώρα είδαμε τις τιμές πρώτη φορά !!! :flipout:

Οχι, απλά ίσως είναι η πρώτη φορά που φαίνεται στην πράξη η κατακόρυφη μείωση της αγοραστικής δύναμης του φτωχού πλέον Ελληνα.

Οπως επίσης και του χρόνου θα μας φαίνονται ακόμα πιό ακριβά.......

Οχι, απλά ίσως είναι η πρώτη φορά που φαίνεται στην πράξη η κατακόρυφη μείωση της αγοραστικής δύναμης του φτωχού πλέον Ελληνα.

ααααα εδώ μαζί σου με τα 1000 !!!!!!!!!

Τώρα πια είναι δύσκολο να τα αγοράσουμε, χωρίς να στερηθούμε από κάπου αλλού, ενώ τα δάνεια για αγορά τηλεφώνων δεν δίνονται πια..... :grandpa:

λέτε να αναπροσάρμοζε η άπλ τις τιμές για την χρεοκοπημένη ελλάδα?

Παρόλο που πάλι θα ξεπουλήσουν, αν η χώρα μας έλειπε ως πωλήσεις από την παγκόσμια αγορά απλά δε θα το καταλάβαινε καν (η απλ).

Το ότι μας φαίνεται πιο ακριβό πλέον έστω και το μικρό μοντελάκι (16ρι) έχει να κάνει και με το ότι έχουν βγει υπεραξιόπιστα τηλέφωνα από android μεριά.

Δε μπορεί το galaxy nexus να βγαίνει προσφορά στα 299 και το 5ρι στα 700+.

Δεν είναι 2+ φορές καλύτερο (αν υποθέσουμε ότι είναι καλύτερο).

Το σήμα της Apple κοστίζει 200 ευρώ κάθε 16 GB μνήμης από 100 ευρώ και το υπόλοιπο τηλέφωνο τα ρέστα.

ααααα εδώ μαζί σου με τα 1000 !!!!!!!!!

Τώρα πια είναι δύσκολο να τα αγοράσουμε, χωρίς να στερηθούμε από κάπου αλλού, ενώ τα δάνεια για αγορά τηλεφώνων δεν δίνονται πια..... :grandpa:

λοιπόν προτείνω να αγοράσουμε φέτος, γιατί του χρόνου αυτά θα κάνουν 1200 και εμείς δεν θα μπορούμε ακόμα πιο πολύ...

λοιπόν προτείνω να αγοράσουμε φέτος, γιατί του χρόνου αυτά θα κάνουν 1200 και εμείς δεν θα μπορούμε ακόμα πιο πολύ...
Με αγχωσες τωρα....:p

Aς μην ξεχνουμε οτι η τιμη διαμορφωνεται σε σχεση με την ισοτιμια ευρω-δολλαριου,και οσο το ευρω βρισκεται στα χαμηλα του τοσο ακριβοτερα θα ειναι τα εξ Αμερικης εισαγομενα προιοντα.Πριν δυο χρονια περιπου η ισοτιμια ηταν 1.5 δολλαριο=1 ευρω,σημερα διαφοροποιηθηκε παρα πολυ.
Αν και μερικως off topic το mac mini 2011 κοστιζε 599 usd το ιδιο και το νεο 2012 ,αλλα η τιμη του αλλαξε λογω ισοτιμιας