spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,754
Το R&D μια χαρα δουλει κανει.Ναι μωρε, όλοι οι φωστήρες εδώ μέσα είναι μαζεμενοι, τι να μας πει το R&D department της apple..
![]()
Το απογοητευτικό ειναι ότι το Marketing κάνει απίστευτα καλύτερη....
Το R&D μια χαρα δουλει κανει.Ναι μωρε, όλοι οι φωστήρες εδώ μέσα είναι μαζεμενοι, τι να μας πει το R&D department της apple..
![]()
Καποιες εταιριες εχουν R&D department και καποιες αλλες απλα Clopyright Department, αυτο ειναι γεγονος..![]()
Και για να τελειωνουμε με τις αμπελοφιλοσοφιες περί αντι-εργονομίας (sic) στο δικο μου το χερι (και εκατομμύριων αλλων χρηστων στον κοσμο φαντάζομαι) αυτος ειναι ο φυσιολογικος τροπος πιασιματος του iphone με το ένα χέρι:
View attachment 94800
Με αυτον τον τρόπο λοιπόν, ο δικός μου αντιχειρας οπως έγραψα οριακα φτάνει το άνω δεξί άκρο της οθόνης. Αρα, με πιο πλατια ή μεγαλη οθόνη, ειναι εργονομικα προβληματικη η χρήση με το ενα χέρι με φυσιολογικό grip.
Τωρα εαν καποιος βολευεται με άλλο grip χωρις να κινδυνευει να του πεσει το κινητο απ το χερι, μεγεια του και χαρα του.
Μην κάνουμε ομως το ασπρο-μαυρο.
Νταξ τώρα τους αδικείς.
Δηλαδή η Samsung δεν έχει R&D ?
ΜουΧαΧα
Δεν ξερω αν ''τελειωσες'' εσυ, παντως στους εκατομμύρια που ''φανταζεσαι ότι το πιανουν έτσι'', δεν περιλαμβάνονται τουλαχιστον πολλοί που γράφουν σε αυτό το νήμα (του Γιαννη συμπεριλαμβανομένου) - υποθετω όλοι εμείς (που έχουμε iPhone) λοιπόν είμαστε ανώμαλοι / αμπελοφιλόσοφοι / hateboys (του Γιάννη περιλαμβανομένου...)Και για να τελειωνουμε με τις αμπελοφιλοσοφιες περί αντι-εργονομίας (sic) στο δικο μου το χερι (και εκατομμύριων αλλων χρηστων στον κοσμο φαντάζομαι) αυτος ειναι ο φυσιολογικος τροπος πιασιματος του iphone με το ένα χέρι:
View attachment 94800
Με αυτον τον τρόπο λοιπόν, ο δικός μου αντιχειρας οπως έγραψα οριακα φτάνει το άνω δεξί άκρο της οθόνης.
Έχει ε?
Δεν ξερω αν ''τελειωσες'' εσυ, παντως στους εκατομμύρια που ''φανταζεσαι ότι το πιανουν έτσι'', δεν περιλαμβάνονται τουλαχιστον πολλοί που γράφουν σε αυτό το νήμα (του Γιαννη συμπεριλαμβανομένου) - υποθετω όλοι εμείς (που έχουμε iPhone) λοιπόν είμαστε ανώμαλοι / αμπελοφιλόσοφοι / hateboys (του Γιάννη περιλαμβανομένου...)
Οπως είπε και καποιος παραπάνω, δοκιμασε με το ''φυσιολογικό'' σου grip να πατήσεις το εικονίδιο του τηλ (κατω αριστερα), χωρίς να μετακινησεις το κινητο στην παλαμη σου, κι αν τα καταφέρεις θα πω να σε βάλουν εξώφυλλο στο επόμενο τευχος του ''Τιραμόλα''
ΥΓ Το αστειο της υποθεσης είναι ότι πιθανότατα ούτε εσύ το πιάνεις έτσι, απλως, όπως ειπαμε, το marketing / psycho dpt της Apple κανει θαύματα....![]()
Τι να πω ... πραγματικά ...
Άλλο η τεχνολογία και το R&D και άλλο το μάρκετινγκ - και άλλο το νοσηρό σύστημα πατεντών.
...μπορεί και να αρπαξεις καμία ψιλή!![]()
Και για να τελειωνουμε με τις αμπελοφιλοσοφιες περί αντι-εργονομίας (sic) στο δικο μου το χερι (και εκατομμύριων αλλων χρηστων στον κοσμο φαντάζομαι) αυτος ειναι ο φυσιολογικος τροπος πιασιματος του iphone με το ένα χέρι:
View attachment 94800
Με αυτον τον τρόπο λοιπόν, ο δικός μου αντιχειρας οπως έγραψα οριακα φτάνει το άνω δεξί άκρο της οθόνης. Αρα, με πιο πλατια ή μεγαλη οθόνη, ειναι εργονομικα προβληματικη η χρήση με το ενα χέρι με φυσιολογικό grip.
Τωρα εαν καποιος βολευεται με άλλο grip χωρις να κινδυνευει να του πεσει το κινητο απ το χερι, μεγεια του και χαρα του.
Μην κάνουμε ομως το ασπρο-μαυρο.
Και μου θέλετε και R&D......:BDGBGDB55:
Βάλε βρε μια βίδα στο ξύλο ......θα ξεκολλήσει όλο στο τέλος από τη πίεση !!!![]()
Το "ψιλή" είναι από λάθος auto correction του iPhone?![]()
Και μου θέλετε και R&D......:BDGBGDB55:
Βάλε βρε μια βίδα στο ξύλο ......θα ξεκολλήσει όλο στο τέλος από τη πίεση !!!![]()
Επειδή όμως είναι αδύνατο να σου εξηγήσω μέσω Internet την Δευτέρα που θα βρεθούμε θα κάνουμε test με τα κινητά ανα χείρας. Και αν αυθαδιασεις μπορεί και να αρπαξεις καμία ψιλή!![]()
Θα σου ελεγα ότι θα στα δειξω και απο κοντα αλλα ειλικρινά σκεφτομαι τις αντιδρασεις σου και με πιάνει από τώρα ένας εκνευρισμός![]()
Εγώ πάλι νομίζω πως τα παιδιά θα το διασκεδάσουν τρελα
Πέραν τούτου
Φανταζομαι ότι και μονο η εναρξη μια τετοιας κουβέντας θα οδηγήσει τον Ντιμη σε ακατάσχετο κλάμα και το Mega Κρις να αρχίζει να μασουλάει ότι βρει δίπλα του (ξες οπως όταν τα παιδια βλεπουν τους γονεις να πλακώνονται και αρχίζουν τις νευρικές αντιδράσεις)
Οποτε, οσο και να με τρώει, λέω να διαφυλάξω, την ψυχολογική υγεία της οικογενείας.
![]()
![]()
![]()
Και για να τελειωνουμε με τις αμπελοφιλοσοφιες περί αντι-εργονομίας (sic) στο δικο μου το χερι (και εκατομμύριων αλλων χρηστων στον κοσμο φαντάζομαι) αυτος ειναι ο φυσιολογικος τροπος πιασιματος του iphone με το ένα χέρι
How Do Users Really Hold Mobile Devices?
http://www.uxmatters.com/mt/archives/2013/02/how-do-users-really-hold-mobile-devices.php
YΓ. Τι είναι αυτό στην φωτογραφία πίσω απο το τηλέφωνο? iGarazoport?:BDBDG54:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.