iPhone 5S: Καθυστερήσεις λόγω αλλαγής στο μέγεθος της οθόνης ;

Ναι μωρε, όλοι οι φωστήρες εδώ μέσα είναι μαζεμενοι, τι να μας πει το R&D department της apple..
:p
Το R&D μια χαρα δουλει κανει.

Το απογοητευτικό ειναι ότι το Marketing κάνει απίστευτα καλύτερη....

Re: Απάντηση: iPhone 5S: Καθυστερήσεις λόγω αλλαγής στο μέγεθος της οθόνης ;

Καποιες εταιριες εχουν R&D department και καποιες αλλες απλα Clopyright Department, αυτο ειναι γεγονος.. :p

Νταξ τώρα τους αδικείς.

Δηλαδή η Samsung δεν έχει R&D ?
ΜουΧαΧα

Και για να τελειωνουμε με τις αμπελοφιλοσοφιες περί αντι-εργονομίας (sic) στο δικο μου το χερι (και εκατομμύριων αλλων χρηστων στον κοσμο φαντάζομαι) αυτος ειναι ο φυσιολογικος τροπος πιασιματος του iphone με το ένα χέρι:
View attachment 94800

Με αυτον τον τρόπο λοιπόν, ο δικός μου αντιχειρας οπως έγραψα οριακα φτάνει το άνω δεξί άκρο της οθόνης. Αρα, με πιο πλατια ή μεγαλη οθόνη, ειναι εργονομικα προβληματικη η χρήση με το ενα χέρι με φυσιολογικό grip.
Τωρα εαν καποιος βολευεται με άλλο grip χωρις να κινδυνευει να του πεσει το κινητο απ το χερι, μεγεια του και χαρα του.
Μην κάνουμε ομως το ασπρο-μαυρο.

κατ'αρχην εδω φαινεται ξεκαθαρα το προβλημα του κρατηματος με το ενα χερι.
Τα δαχτυλα απ'το σφιξιμο εχουν γινει κατακοκκινα.
Κοκκινα στην ακρη και ασπρα στο σημειο πιεσης.

Νταξ τώρα τους αδικείς.

Δηλαδή η Samsung δεν έχει R&D ?
ΜουΧαΧα

Έχει ε?

Και για να τελειωνουμε με τις αμπελοφιλοσοφιες περί αντι-εργονομίας (sic) στο δικο μου το χερι (και εκατομμύριων αλλων χρηστων στον κοσμο φαντάζομαι) αυτος ειναι ο φυσιολογικος τροπος πιασιματος του iphone με το ένα χέρι:
View attachment 94800

Με αυτον τον τρόπο λοιπόν, ο δικός μου αντιχειρας οπως έγραψα οριακα φτάνει το άνω δεξί άκρο της οθόνης.
Δεν ξερω αν ''τελειωσες'' εσυ, παντως στους εκατομμύρια που ''φανταζεσαι ότι το πιανουν έτσι'', δεν περιλαμβάνονται τουλαχιστον πολλοί που γράφουν σε αυτό το νήμα (του Γιαννη συμπεριλαμβανομένου) - υποθετω όλοι εμείς (που έχουμε iPhone) λοιπόν είμαστε ανώμαλοι / αμπελοφιλόσοφοι / hateboys (του Γιάννη περιλαμβανομένου...)

Οπως είπε και καποιος παραπάνω, δοκιμασε με το ''φυσιολογικό'' σου grip να πατήσεις το εικονίδιο του τηλ (κατω αριστερα), χωρίς να μετακινησεις το κινητο στην παλαμη σου, κι αν τα καταφέρεις θα πω να σε βάλουν εξώφυλλο στο επόμενο τευχος του ''Τιραμόλα'' :p

ΥΓ Το αστειο της υποθεσης είναι ότι πιθανότατα ούτε εσύ το πιάνεις έτσι, απλως, όπως ειπαμε, το marketing / psycho dpt της Apple κανει θαύματα....:p

Έχει ε?

Τι να πω ... πραγματικά ...

Άλλο η τεχνολογία και το R&D και άλλο το μάρκετινγκ - και άλλο το νοσηρό σύστημα πατεντών.

Δεν ξερω αν ''τελειωσες'' εσυ, παντως στους εκατομμύρια που ''φανταζεσαι ότι το πιανουν έτσι'', δεν περιλαμβάνονται τουλαχιστον πολλοί που γράφουν σε αυτό το νήμα (του Γιαννη συμπεριλαμβανομένου) - υποθετω όλοι εμείς (που έχουμε iPhone) λοιπόν είμαστε ανώμαλοι / αμπελοφιλόσοφοι / hateboys (του Γιάννη περιλαμβανομένου...)

Οπως είπε και καποιος παραπάνω, δοκιμασε με το ''φυσιολογικό'' σου grip να πατήσεις το εικονίδιο του τηλ (κατω αριστερα), χωρίς να μετακινησεις το κινητο στην παλαμη σου, κι αν τα καταφέρεις θα πω να σε βάλουν εξώφυλλο στο επόμενο τευχος του ''Τιραμόλα'' :p

ΥΓ Το αστειο της υποθεσης είναι ότι πιθανότατα ούτε εσύ το πιάνεις έτσι, απλως, όπως ειπαμε, το marketing / psycho dpt της Apple κανει θαύματα....:p

Η φωτό είναι από το χέρι μου όπως το πιάνω κάθε μερα. Είναι πραγματικα γραφικό να προσπάθεις να με πείσεις πως πιάνω λάθος το κινητο μου για να ενισχύσεις το αποτυχημένο grip test σου το οποίο έκανες σε .. iPhone 4S το οποίο όπως και να πιάσεις μια χαρά είναι..
Επειδή όμως είναι αδύνατο να σου εξηγήσω μέσω Internet την Δευτέρα που θα βρεθούμε θα κάνουμε test με τα κινητά ανα χείρας. Και αν αυθαδιασεις μπορεί και να αρπαξεις καμία ψιλή! :p

Τι να πω ... πραγματικά ...

Άλλο η τεχνολογία και το R&D και άλλο το μάρκετινγκ - και άλλο το νοσηρό σύστημα πατεντών.

να μην πεις τίποτα...
πλάκα κάνω.

δεν είναι όμως και από καλύτερα.

αισίως 7 σελίδες για ένα θέμα που άπτεται όσο τίποτα άλλο της σωματομετρίας και της φιλοσοφίας αντιμετώπισης ενός gadget.
Μπορούμε να μιλάμε δηλαδή μερόνυχτα για τα πιό αδιάφορα πράγματα.
Πχ αν το κρατάς στο αριστερό ή το δεξί αυτί ή πχ πως κρατάει κάποιος το τιμόνι του αυτοκινήτου.

View attachment 94800

Με αυτον τον τρόπο λοιπόν, ο δικός μου αντιχειρας οπως έγραψα οριακα φτάνει το άνω δεξί άκρο της οθόνης. Αρα, με πιο πλατια ή μεγαλη οθόνη, ειναι εργονομικα προβληματικη η χρήση με το ενα χέρι με φυσιολογικό grip.
Τωρα εαν καποιος βολευεται με άλλο grip χωρις να κινδυνευει να του πεσει το κινητο απ το χερι, μεγεια του και χαρα του.
Μην κάνουμε ομως το ασπρο-μαυρο.

Και μου θέλετε και R&D......:BDGBGDB55:
Βάλε βρε μια βίδα στο ξύλο ......θα ξεκολλήσει όλο στο τέλος από τη πίεση !!! -bye-

Βάλε βρε μια βίδα στο ξύλο ......θα ξεκολλήσει όλο στο τέλος από τη πίεση !!! -bye-

πού χρόνος να ασχοληθούν...
αφού υπάρχει θέμα !:Banane0:

Θα το μεταφέρω στον ιδιοκτήτη του σπιτιού! :p

Επειδή όμως είναι αδύνατο να σου εξηγήσω μέσω Internet την Δευτέρα που θα βρεθούμε θα κάνουμε test με τα κινητά ανα χείρας. Και αν αυθαδιασεις μπορεί και να αρπαξεις καμία ψιλή! :p

Πέραν τούτου

Θα σου ελεγα ότι θα στα δειξω και απο κοντα αλλα ειλικρινά σκεφτομαι τις αντιδρασεις σου και με πιάνει από τώρα ένας εκνευρισμός :p

Φανταζομαι ότι και μονο η εναρξη μια τετοιας κουβέντας θα οδηγήσει τον Ντιμη σε ακατάσχετο κλάμα και το Mega Κρις να αρχίζει να μασουλάει ότι βρει δίπλα του (ξες οπως όταν τα παιδια βλεπουν τους γονεις να πλακώνονται και αρχίζουν τις νευρικές αντιδράσεις)

Οποτε, οσο και να με τρώει, λέω να διαφυλάξω, την ψυχολογική υγεία της οικογενείας.

:p :p :p

Εγώ πάλι νομίζω πως τα παιδιά θα το διασκεδάσουν τρελα

''Πατέρας (Τακης), αυτός ο άγνωστος'' TM :p

(πρεπει να ειναι χτυπησαμε νεο peak off topic :p)

Πέραν τούτου

Φανταζομαι ότι και μονο η εναρξη μια τετοιας κουβέντας θα οδηγήσει τον Ντιμη σε ακατάσχετο κλάμα και το Mega Κρις να αρχίζει να μασουλάει ότι βρει δίπλα του (ξες οπως όταν τα παιδια βλεπουν τους γονεις να πλακώνονται και αρχίζουν τις νευρικές αντιδράσεις)

Οποτε, οσο και να με τρώει, λέω να διαφυλάξω, την ψυχολογική υγεία της οικογενείας.

:p :p :p

Θέλω μαμ!:grinning-smiley-043

Και για να τελειωνουμε με τις αμπελοφιλοσοφιες περί αντι-εργονομίας (sic) στο δικο μου το χερι (και εκατομμύριων αλλων χρηστων στον κοσμο φαντάζομαι) αυτος ειναι ο φυσιολογικος τροπος πιασιματος του iphone με το ένα χέρι

How Do Users Really Hold Mobile Devices?

http://www.uxmatters.com/mt/archives/2013/02/how-do-users-really-hold-mobile-devices.php

YΓ. Τι είναι αυτό στην φωτογραφία πίσω απο το τηλέφωνο? iGarazoport?:BDBDG54:

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone 5S: Καθυστερήσεις λόγω αλλαγής στο μέγεθος της οθόνης

How Do Users Really Hold Mobile Devices?

http://www.uxmatters.com/mt/archives/2013/02/how-do-users-really-hold-mobile-devices.php

YΓ. Τι είναι αυτό στην φωτογραφία πίσω απο το τηλέφωνο? iGarazoport?:BDBDG54:

Ενδιαφερον άρθρο, thanks.

ΥΓ. Η πορτα ενός υπόσκαφου στην Σαντορίνη..