IPHONE ερχεται?

Σε 2-3 μέρες θα γίνω κι εγώ μηλαράκιας. Με ψήσατε πανάθεμα σας :grinning-smiley-043

Εσύ να περάσεις πρώτα απ' το ταμείο και μετά βλέπουμε!:flipout:

Και για να είμαστε ξηγημένοι, όχι όποιος αγοράζει iPhone έγινε και μηλαράκιας αμέσως... πρέπει να φάτε πολλά ψωμιά ακόμη για να αξιώνετε τον τίτλο!

Eνας πολύ καλός οδηγός για ξεκλείδωμα του iphone σε Windows XP\Vista (PC) είναι εδώ τον οποίο θα δοκιμάσω εντός ολίγων λεπτών .........

Έχει και λίνκς για όλα τα προγράμματα που χρειάζονται. Είδωμεν κύριοι ...... -bye-

Re: Απάντηση: IPHONE ερχεται?

Και για να είμαστε ξηγημένοι, όχι όποιος αγοράζει iPhone έγινε και μηλαράκιας αμέσως... πρέπει να φάτε πολλά ψωμιά ακόμη για να αξιώνετε τον τίτλο!

Εγώ που πάω για Mac Pro με Apple Cinema Display 30";
Γίνομαι μηλαράκιας ή όχι;

Τάσο εγώ την μόνη διαφορά την βλέπω στις συνημμένες εικόνες που έχει το άρθρο κατά τα άλλα την διαφορά δεν την καταλαβαίνω μόνο αν είχαμε κάποιο με την άλλη οθόνη.

Απάντηση: Re: IPHONE ερχεται?

Eνας πολύ καλός οδηγός για ξεκλείδωμα του iphone σε Windows XP\Vista (PC) είναι εδώ τον οποίο θα δοκιμάσω εντός ολίγων λεπτών .........

Έχει και λίνκς για όλα τα προγράμματα που χρειάζονται. Είδωμεν κύριοι ...... -bye-

Κυριακο καλη επιτυχια. Περιμενουμε τα αποτελεσματα...

Έχω φάει μπόλικα Μιχάλη μου. Μην ανησυχείς. :antlers:

Απάντηση: Re: Απάντηση: IPHONE ερχεται?

Εγώ που πάω για Mac Pro με Apple Cinema Display 30";
Γίνομαι μηλαράκιας ή όχι;

Εσύ παιδί μου γίνεσαι... παραγωγός όχι απλά μηλαράκιας!:flipout::grinning-smiley-043

Έχω φάει μπόλικα Μιχάλη μου. Μην ανησυχείς. :antlers:

Μπόλικα μήλα ή ψωμιά; ;) :ernaehrung004:

Σας πειράζω βρέ! Αυτομάτως ο έχων πάσα προϊόν Apple (έστω και shuffle) θεωρείται μηλαράκιας!

Ο μόνος που αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα είναι ο Οικονόμου, κι αυτό γιατί είχε Mac mini και το έδιωξε... άρα ήταν -1.:flipout:

Άλλο ένα "ελληνικό" iPhone βρίσκεται στα ελληνικά δίκτυα...χιχιχι...πριν λίγη ώρα ξεκλείδωσα άλλο ένα του φίλου BigMac παραπάνω με απόλυτη επιτυχία.

Τελικά βρε παιδια πιο είναι το καλύτερο software για ξεκλείδωμα του iphone?Το περιμένω και εγω αυτην την εβδομάδα.

Παιδιά, ήταν εύκολο αν και έχει κάποια σημεία που δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς κάνεις και σου δημιουργεί απορία. Με τον οδηγό που έγραψα σε προιγούμενο πόστ χωρις κανένα πρόβλημα. Όποιος θέλει οτιδήποτε, εδώ είμαστε. Εύκολο τελικά. Θα γράψω αργότερα τον οδηγό στα ελληνικά με περισσότερες λεπτομέριες απο τον ξένο.