IPHONE ερχεται?

Τάσο κάθε πότε αλλάζεις ήχο κλήσης ?
Το βασικό είναι που δεν επικοινωνεί με άλλα κινητά με bluetooth για να ανταλλάσει αρχεία, ήχους κτλ...

Αλλάζω όποτε μου κάνει κέφι κάτι. π.χ. μπορεί να έχει κάποιος γνωστός μου ένα ωραίο και να μου το στείλει και να το βάλω.
Το έχω πει και από ipod εποχή, αυτή η εμμονή της apple να χρειάζεται οπωσδήποτε σύνδεση με pc/mac για να κάνεις κάτι μου την δίνει....

Μάλιστα. Μεγαλώνει η λίστα των αρνητικών απ' ότι βλέπω....

Λέτε να τα έχει αυτά το ευρωπαϊκό; :chinscratch:

Μιχάλη όταν πας από ΒΤ αναγνώριση σύνδεση κλπ το τηλέφωνο στηνδελίδα με το ΒΤ γράφει paraid κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
τώρα από το τηλέφωνο σου γράφω διότι είμαι εκτός-bye-

Αλλάζω όποτε μου κάνει κέφι κάτι. π.χ. μπορεί να έχει κάποιος γνωστός μου ένα ωραίο και να μου το στείλει και να το βάλω.
Το έχω πει και από ipod εποχή, αυτή η εμμονή της apple να χρειάζεται οπωσδήποτε σύνδεση με pc/mac για να κάνεις κάτι μου την δίνει....

Μάλιστα. Μεγαλώνει η λίστα των αρνητικών απ' ότι βλέπω....

Λέτε να τα έχει αυτά το ευρωπαϊκό; :chinscratch:

Εγω περιμένω να δω πότε θα βάλεις την αγγελία... -bye--bye--bye-

...Λέτε να τα έχει αυτά το ευρωπαϊκό; :chinscratch:
Η έκδοση η Ευρωπαϊκή θα είναι ακριβώς η ίδια με την Αμερικάνικη. Στα τέλη του 2008 που θα βγει νέα έκδοση μπορεί να υποστηρίζει άλλα παιχνίδια...

Εγω περιμένω να δω πότε θα βάλεις την αγγελία... -bye--bye--bye-

Αν μου βρεις άξιο αντικαταστάτη έτσι όπως είχα θέσει τις προϋποθέσεις στο άλλο θέμα, ευχαρίστως να την βάλω την αγγελία...

Ααααα και με 400 ευρουλάκια έτσι; όχι 600άρες και 700άρες -bye-

Αν μου βρεις άξιο αντικαταστάτη έτσι όπως είχα θέσει τις προϋποθέσεις στο άλλο θέμα, ευχαρίστως να την βάλω την αγγελία...

Χεχεχε πάντως βάσει προυποθέσεων και αναγκών σου με το iphone δεν έκανες βημα εμπρός πάντως...

offtopic
Για το 2020 νομίζω πάντως υπάρχει WM6 firmware (xda developers). Αν το περάσεις επιτυχώς θα μεταμoρφωθει το μηχανάκι σου οσο δε φαντάζεσαι....

Eδώ που τα λέμε Τάσο δεν αξίζει το iPhone.
Eιδικά για σένα...Αστο..παράτα το.
Αλλά επειδή σπαράζει η καρδιά μου να σε βλέπω να τυρανιέσαι, στείλτο μου και σου στέλνω όποιο άλλο της αγοράς θες με 450 ευ έκπτωση..

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων...:flipout:

Χεχεχε πάντως βάσει προυποθέσεων και αναγκών σου με το iphone δεν έκανες βημα εμπρός πάντως...

offtopic
Για το 2020 νομίζω πάντως υπάρχει WM6 firmware (xda developers). Αν το περάσεις επιτυχώς θα μεταμoρφωθει το μηχανάκι σου οσο δε φαντάζεσαι....

Σε δικαιολογώ γιατί δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι έχω τραβήξει δυό χρόνια....

Ενα θα σου πω: ΛΥΤΡΩΣΗ !

Sorry :offtopic:

Εννοώ οτι αν εκανε 5 δουλειες με το 2020 τωρα κανει 2

Αν το έχεις ακόμα το2020 στο ντουλάπι, τσεκαρε και δες τα WM6 πάνω του.....

Μην παρεξηγηθούμε, το Iphone ειναι καταπληκτικό gadget για αυτους που θέλουν μουσική και τηλέφωνο πάντα μαζί τους. Μέχρι εκεί όμως.

Last edited:
Κάποια πράγματα είναι τοοοοόσο μπροστά στο iPhone που τα άλλα pda/phones απλά τα ονειρεύονται...ταχύτητα στην πληκτρολόγηση, δεν κολλάει ότι κ να του κάνεις, δεν χρειάζεται ποτέ επανεκκίνηση, ταχύτητα στο διαδίκτυο, καταλαβαίνει η οθόνη ακόμα κ το χάδι του δαχτύλου κ φυσικά είναι κ iPod, με βίντεο σε τεράστια οθόνη 3,7 ίντσες κ wide !

Ποιές είναι οι άλλες 3 δουλειές που δεν κάνει το iPhone ? Γιατί από ότι βλέπω κάνεις όχι 5 δουλειές αλλά 15...

Μιχάλη τα περi internet google utube τα βρίσκω σχεδόν άχρηστα γιατι δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω εκτος οικίας- εργασιακού χώρου (και εκει εχω το pc να τα κάνω καλλίτερα, εκτος αν ειμαι στην... τουαλέτα :) )

Περι ταχύτητας γενικότερα βγάζω το καπέλο μου στο Iphone αλλα για μένα μετρά το πακέτο στο σύνολο. Οπως προείπα ο καθένα ψωνίζει βάσει αναγκών του και για κάποιο που θέλει μουσική και phone μόνο το Iphone ειναι κορυφή.
Για μένα πχ δε κάνει.

Μιχάλη τα περi internet google utube τα βρίσκω σχεδόν άχρηστα γιατι δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω εκτος οικίας- εργασιακού χώρου (και εκει εχω το pc να τα κάνω καλλίτερα, εκτος αν ειμαι στην... τουαλέτα :) )

Περι ταχύτητας γενικότερα βγάζω το καπέλο μου στο Iphone αλλα για μένα μετρά το πακέτο στο σύνολο. Οπως προείπα ο καθένα ψωνίζει βάσει αναγκών του και για κάποιο που θέλει μουσική και phone μόνο το Iphone ειναι κορυφή.
Για μένα πχ δε κάνει.
Φραγκίσκο μαζί σου σε ότι αφορά youtube, stocks κτλ.
Απλά έχει κάποια πράγματα που δύσκολα τα βρίσκεις αλλού.
Για παράδειγμα υπάρχουν χχχ εφαρμογές που μπορείς να βάλεις στο τηλ κ να κάνει ότι θες. πχ. πρόγραμμα για να διαβάζει pdf,excel,word.

Τέλος πάντων, ανάλογα για τι θες ένα τηλ αγοράζεις κιόλας. Εμένα κάνοντας κάποια παραχώρηση σε κάποια που είχα συνηθίσει, αλλά κερδίζοντας αλλού, το iphone μέχρι στιγμής είναι ότι καλύτερο. :grinning-smiley-043

Ο Φραγκίσκος δεν έχει και μεγάλο άδικο σε αυτά που γράφει παίδες. Η κλειστή μέχρι στιγμής πλατφόρμα και η ανυπαρξία SDK για τους developers το καθιστά απλώς ένα πολύ όμορφο gadget. Αυτό άσχετα αν όσες δουλειές κάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τις κάνει απείρως καλύτερα. Υπάρχουν όμως και ένα πλήθος λειτουργιών που δεν μπορεί να τις κάνει γιατί απλά δεν δέχεται εφαρμογές τρίτων. Για αυτό άλλωστε γκρινιάζουν οι developers (πέραν του κέρδους).

Ισως όλα αυτά που θέλουμε και δεν έχει το iPhone να τα λύσει το επερχόμενο PDA από την Apple!;)