Δηλαδή 7 Ιουνίου θα παρουσιαστεί και θα ξεκινήσει κι επίσημα η κυκλοφορία του?
xaxxaax oυτε HD θα ειναι ουτε 4G θα είναι. Ολα στο κολπο του μαρκετινγκ οπως και το ταχα μου ξεχασμενο legophone που ετρεχε OS 4.0 αλλα ΜΙΑ φωτο δεν υπαρχει αππαπαπα, αλλα ειπαμε η καλυτερη διαφήμιση ειναι η δυσφήμιση οπότε ο "steve says" τα κατάφερε πάλι!!!
αλλα δε μας λετε αυτα τα κιτς κουμπακια στο πλαι δε σας προβλhματίζουν αισθητικά? οι καμπύλες που πήγαν? σιγουρα πρεπει να το δουμε ξανα στην τελικη μορφή αλλα αν ειναι ετσι η πρωτη κρυάδα ηρθε...
Ποιο κομματι της λεξης prototype δεν καταλαβαινεις. Στα παντα υπαρχει ενα πρωτοτυπο σχεδιο το οποιο δεν αφορα την εμφανιση παντα. Μπορει να ηθελαν αυτο το hardware και απλα εφτιαξαν ενα προχειρο και ευκολο κουτι και να τα εβαλαν μεσα απλα. Μπορει να ετοιμαζουν και εξωτερικα αλλαγη και να κανουν ερευνα μετα απο ολο αυτο το σουσουρο που επικρατει για το αν θα το αλλαξουν και εξωτερικα και κατα ποσο θα πουλησει με το καινουριο look.
Καλα για τον τιτλο του topic δεν θα ασχοληθω και πολυ γιατι HD απλα λενε οτι θα ειναι αλλα επειδη πολλα απο τα ατομα που γραφουν σε αυτο το topic δεν εχουν διαβασει ολο το story. To τηλεφωνο δεν μπορεσε να περασει την οθονη που λεει Connect to iTunes. Οποτε το σχεδιο με το ασπρο καλωδιο απο τον φορτιστη σε μαυρο φοντο, ΠΟΣΟ HD ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?
Y.Γ. Στο 4G to G αναφερεται σε Generation, οποτε ειναι πιο πιθανο να λεγεται ετσι.
Η ιστορια "μπαζει" απο παντου. Οσοι πιστεψαν το παραμυθακι του Αισωπου οτι το ξεχασε ενας υπαλληλος σε ενα μπαρ και το βρηκε ενας αλλος και επειδη δεν ηξερε τι να το κανει και λεει "δεν το πουλαω στην Gismodo να βγαλω και 5 χιλιαρικα?". "Ασε να παρουν αυτοι 200-πλάσια. Εμενα 5000 μου λειπουν." :music-smiley-005:
Μιλαμε για μια εταιρια (η Apple) στην οποια επικρατει η super duper μυστικοτητα εδω και πολλα χρονια και τωρα ξαφνικα το προσωπικο της διαρρεει prototypes. Και οχι μονο συσκευες, αλλα και λογισμικο που δεν εχει ανακοινωθει ακομα (Ο.S. 4) (πραγμα που δεν ισχυσε ποτε και δεν ξερω γιατι το εγραψαν στο topic και που το ακουσαν αυτοι που το εγραψαν):7SFGSFG:
Και με το iPad δεν ειχε βγει στην παρουσιαση παλι ενα video sto Youtube, διαρκειας 1-2 λεπτων (δεν θυμαμαι ακριβως) που ανακοινωνε "κεκλεισμένων των θυρών" την κυκλοφορια του iPad και τα χαρακτηριστικα του?:ears:
Παντως Φρανκι, με τον τροπο που αρπαζεσαι καθε φορα που γραφεται κατι για iphone/ipad/apple, διευκδικεις επαξια τον τιτλο του "Hateboy"..
Και εμεις αντιπαθησαμε, αλλα οχι ετσι!![]()
Οχι και hateboy, το εχω ξαναπει δε χαρίζω σε κανενα.
H ακατανομαστη εχει κανει τραγικα λαθη με το jusus phone και αυτα τα εκραζα απο την πρωτη στιγμη. Πλεον τα μπαλωσε αλλα της πηρε 3 χρονια , θεωρώ λοιπον to 3gs ενα ολοκληρωμένο και άριστο smartphone (ασχετα εαν εχει καποια θεματακια ακόμα).
Που ειναι το hate boy λοιπον? Επειδη κραζω το ipad σαν iphone με αναβολικά? η επειδη το "νεο" iphone στο δήθεν
πρωτοτυπο που βγηκε "κατα λαθος" στον αέρα ειναι μια σχεδιαστική απάτη και ολοι λενε ωωω τι ωραιο?:twoguns:
και να ξερεις οτι οταν το ipad ωριμάσει και αν θα το εχω αναγκη ( ; ) τοτε θα το λαβω σοβαρα υποόψιν μου, Μέχρι τότε δεν την ξαναπατάω με τα πειραματα v1.0 της apple.
I rest my case!![]()
Τωρα, σοβαρά, πες την αλήθεια (tm), δεν πιστεύεις οτι θα βγάλεις άκρη (με τον ''non hateboy'' ( = ? ) ) και επιχειρηματολογείς μόνο γιατί το κάνεις κέφι, ε;Οχι και hateboy, το εχω ξαναπει δε χαρίζω σε κανενα.
Τωρα, σοβαρά, πες την αλήθεια (tm), δεν πιστεύεις οτι θα βγάλεις άκρη (με τον ''non hateboy'' ( = ? ) ) και επιχειρηματολογείς μόνο γιατί το κάνεις κέφι, ε;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.