iPhone HD : 1η εμφάνιση ...;;...!!

Status
Not open for further replies.
2010-05-16-55fd67ba.gif

[Φήμες] Φωτογραφίες που παρουσιάζουν το φερόμενο λευκό iPhone αυτή τη
φορά η συσκευή παρουσιάζεται ολόκληρη και όχι μόνο το front frame:

iphone4giphonehdwhite.jpg
iphonehdiphone4gwhite.jpg

iPhone Hellas

Μαλλον επεσε κρίση και απέλυσαν τους σχεδιαστές, δε παιζει να ειναι αληθεια αυτο που βλεπουν τα μπιρμπιλωτα ματακια μου....

Re: Απάντηση: iPhone HD : 1η εμφάνιση ...;;...!!

Μαλλον επεσε κρίση και απέλυσαν τους σχεδιαστές, δε παιζει να ειναι αληθεια αυτο που βλεπουν τα μπιρμπιλωτα ματακια μου....
Το γεγονός οτι το εχεις πει τόσες φορες και δεν εχουν πεσει να σε φάνε οι Macάδες με κάνει να τους λυπάμαι για το σε πόσο δύσκολη θεση τους έχει φέρει το νεο design...:p :p :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone HD : 1η εμφάνιση ...;;...!!

Το γεγονός οτι το εχεις πει τόσες φορες και δεν εχουν πεσει να σε φάνε οι Macάδες με κάνει να τους λυπάμαι για το σε πόσο δύσκολη θεση τους έχει φέρει το νεο design...:p :p :p

χααχα παντως με 4-5 τετοια στην καφετέρια παιζεις ανετα και jenga να περναει η ώρα.... :twoguns:

10862pw150.jpg

Last edited:
Τωρα ομως το χοντραίνεις και θα έχουμε, αναγκαστικά, αντιδράσεις (μέχρι και ban προβλέπω) :p

!!! λες? ok τοτε, μπορω να πω οτι το λευκό με προδιαθετει καλύτερα με αυτο το σουλούπι παρα το μαυρο!!!

Απο την άλλη νομίζω οτι περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση για να εχουμε τεκμηριωμένη άποψη.
Μεχρι τότε, για φανταστικά images φανταστικές απόψεις θα ακούγονται...

!!! λες? ok τοτε, μπορω να πω οτι το λευκό με προδιαθετει καλύτερα με αυτο το σουλούπι παρα το μαυρο!!!

Απο την άλλη νομίζω οτι περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση για να εχουμε τεκμηριωμένη άποψη.
Μεχρι τότε, για φανταστικά images φανταστικές απόψεις θα ακούγονται...

Ναι οντως λεω να περιμενεις την επισημη παρουσιαση για να το θαψεις με την ησυχια μου! :p
Για σου Φρανκι αθανατε! :worshippy:

Δεν υπάρχει λογος για θάψιμο.

Οτι αξίζει θα πάρει απο εμένα. Προς το παρών κρίνω όψη, και οπως φαίνεται δε με τρελαίνει. Ελπίζω μέσα να το εχουν συνεχίσει απο OS της τρέχουσας γενιας και να μην εχουμε πισωγυρίσματα και περικοπές παρα μονο καλοδεχουμενες προσθήκες.... ετσι θα παρει θετικα σχολια...

Ευτυχώς δηλαδή γιατί για την ώρα μας γλυτώνει από πολλά λεφτά που θα σκάγαμε ωσάν τα θύματα αν ήταν πραγματικά designάτο... Όπως το βλέπω τώρα, το 3GS μου το γουστάρω περισσότερο... και γλυτώνω και ένα 600αράκι...:D

Αν αυτό πάντως είναι το νέο iPhone, πάσχει πολύ από σχεδιασμό, εκτός εάν από κοντά είναι πιο ωραίο...

υγ: μέχρι στιγμής στα Μήλα δεν έχει φάει κάποιος ποινή, ούτε καν παρατήρηση, λέτε να ξεκινήσουμε ;; :Banane0:

Μπορεις να ριξεις ενα ban στον Spcav για να σταματησει να πεταει εξυπναδες;

:p

Status
Not open for further replies.