iPhone is software unlocked!!!

Good News!

Περίληψη του τι έκανα (με την σειρά).

1. Unlocked 1.0.2 με Anysim 1.0.2
2. Virginized 1.0.2 (διόρθωση του baseband του modem ώστε να μπορεί να γίνει upgrade σε 1.1.1 χωρίς να μείνει το κινητό άχρηστο)
3. Unlocked 1.0.2 με Anysim 1.1. Ουσιαστικά το ξεκλείδωμα με Anysim 1.1 έγινε για να τσεκάρω ότι το κινητό παρθενοποιήθηκε στο βήμα 2. Το Anysim 1.1 δουλεύει μόνο με παρθένα κινητά.
4. Upgraded to 1.1.1 και ulocked με Anysim 1.1

Τώρα πλέον έχω firmware 1.1, στο τσαμπέ φυσικά :grinning-smiley-043

Όποιος ενδιαφέρεται εδώ είμαι...

Θα προσπαθήσω να βάλω έναν μίνι οδηγό με τα βήματα (ουσιαστικά links) γιατί η αλήθεια είναι ότι γίνεται χαμός στο net με πάρες πολλές παραλλαγές και είναι εύκολο να χαθεί το τόπι. Η μέθοδος που ακολούθησα είναι κατάλληλη και για Unlock παρθένου 1.1.1
Αυτή την στιγμή την δοκιμάζει ο Ντίνος και την έχω δοκιμάσει κι εγώ σε παρθένο 1.1.1

Αυτά.... -bye-

Ωραία νέα...
Το virginized παίζει κ όταν το τηλ είναι ξεκλείδωτο κ από άλλο πρόγραμμα εκτός anysim ? Εμείς το έχουμε κάνει νομίζω με το iunlock ή κάπως έτσι...

Αλήθεια, λίγο άσχετο αλλά...το anysim είναι αυτό που δεν σε αφήνει να βάλεις δική σου φωτογραφία όταν το τηλ είναι κλειδωμένο, εμφανίζει δλδ πάντα ένα κόκκινο λουκέτο ?

Ωραία νέα...
Το virginized παίζει κ όταν το τηλ είναι ξεκλείδωτο κ από άλλο πρόγραμμα εκτός anysim ? Εμείς το έχουμε κάνει νομίζω με το iunlock ή κάπως έτσι...

NAI

Αλήθεια, λίγο άσχετο αλλά...το anysim είναι αυτό που δεν σε αφήνει να βάλεις δική σου φωτογραφία όταν το τηλ είναι κλειδωμένο, εμφανίζει δλδ πάντα ένα κόκκινο λουκέτο ?

OXI

Για Mac το virginize είναι ίδιο. Αλλά για upgrade και unlock υπάρχουν άλλοι οδηγοί

-bye-

Για Mac το virginize είναι ίδιο. Αλλά για upgrade και unlock υπάρχουν άλλοι οδηγοί

-bye-
Ωραία πράγματα διαβάζω λοιπόν...:firstprize:
Ώρα για δουλειά...χιχιχιχι

Εγώ έχω διπλό boot στον mac μου, με mac os x & windows xp. Κανένα πρόβλημα λοιπόν...:SFGSFGSF:

Αναμονή του οδηγού !!!

Re: Απάντηση: iPhone is software unlocked!!!

Good News!

......

Αυτή την στιγμή την δοκιμάζει ο Ντίνος και την έχω δοκιμάσει κι εγώ σε παρθένο 1.1.1

Αυτά.... -bye-

iPhone - Ntinos, 1 - 0.

κοινως, δεν τα καταφερα (με την πρωτη)

Το βραδυ, η δευτερη και βλεπουμε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone is software unlocked!!!

Περιμένω να μου πεις που κόλλησες.... -bye-

Στο step 11 που ζηταει να μαρκαρω το "fstab" στο directory jailbreak.

Δεν μπορουσα να βρω το fstab....

Μου ειπε να γυρισω στο step 5.

Ηταν και αργα, και τα παρατησα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone is software unlocked!!!

Στο step 11 που ζηταει να μαρκαρω το "fstab" στο directory jailbreak.

Δεν μπορουσα να βρω το fstab....

Μου ειπε να γυρισω στο step 5.

Ηταν και αργα, και τα παρατησα

Α εντάξει... Κάτι κάνεις λάθος γιατί το βάζει σίγουρα στο directory ΣΤΟ PC σου και όχι στο iphone. Μήπως έψαχνες στο τηλέφωνο? :idea:

Τα καταφερα και εγω λοιπον...
Τωρα εχω το μαρτυριο να περασω τις "επαφες" μου.

Ερωτηση:

Στο προηγουμενο τηλ. τις εχω στα ελληνικα, αν τις περασω στο iphone θα εμφανιζονται σαν αλαμπουρνεζικα??

Απάντηση: Re: iPhone is software unlocked!!!

Ερωτηση:

Στο προηγουμενο τηλ. τις εχω στα ελληνικα, αν τις περασω στο iphone θα εμφανιζονται σαν αλαμπουρνεζικα??

Θα φαίνονται κανονικά στα ελληνικά ΑΛΛΑ δεν θα είναι ταξινομημένες...Θα είναι όλες στο ίδιο σημείο, εκεί που λέει 123 και όχι ανά γράμμα...

Ερωτηση:

Σωστά θα φαίνονται αλλά για να έχεις και την σειρά αλφαβητικά κάνε το εξής. Πέρνα τα τηλέφωνά σου στο outlook κι εκεί μετά άλλαξε το αρχικό γράμμα από Ελληνικό σε Αγγλικό.
πχ αν έχεις Μαστακουνάς γράψε το πρώτο γράμμα με Μ Αγγλικό. Αν έχεις Φούφουτος άστο όπως είναι...
icon12.gif

(Κοίτα να δείς ρε π..στη μου που δίνω και συμβουλές....) :silly:

Last edited:

Ερωτηση:

Ντίνο μην τους ακούς ρε :BDGBGDB55:

Αν δεν σε ενδιαφέρει να πατάς το γράμμα και να πηγαίνει στην αντίστοιχη επαφή (δουλεύει μόνο στα αγγλικά), τότε θα φαίνονται όλα τα τηλέφωνα ταξινομημένα κανονικά. Υπάρχει επιλογή στα contacts να βάλεις sort order. Βάζεις Last, First και καθάρισες.

Επίσης Ντίνο δες τον ελεύθερο χώρο που έχεις στο κινητό (Στο General->about)

Κατά 99% θα σου γράφει 300MB. Αν ναι θα σου πω τι θα κάνεις. Εύκολα φτιάχνεται.

Παιδες, ενα χερακι παρακαλω...
Ποιος εχει (ειχε) nokia?. Εχω κολλησει στο PC suite...

Συγχρονισα το νοκια με το PC suite, και προβανως καπου στο outlook ειναι οι επαφες και τα λοιπα.
Τωρα ?
Pleeease...