Mολις ηρθε στα χερια μου !!!!
ΑΠΙΘΑΝΟ !!!
Μάλλον έχεις βαρύ χέρι...:BDGBGDB55:Έχει δοκιμάσει κανένας να σκρολάρει στα "Αγαπημένα";
Μόλις ακουμπάω το δάχτυλο καλεί και το νούμερο... Έχω τρελάνει τον κόσμο στις αναπάντητες...![]()
![]()
Έχει δοκιμάσει κανένας να σκρολάρει στα "Αγαπημένα";
Μόλις ακουμπάω το δάχτυλο καλεί και το νούμερο... Έχω τρελάνει τον κόσμο στις αναπάντητες...![]()
![]()
Πως το καταφέρνεις ρε συ Μπάμπη; Αυτό κάνω τώρα και ούτε μια φορά δεν κάλεσα νούμερο. Μην κάνεις tap , απλά κύλισε το δάχτυλό σου πάνω στην οθόνη λες και είναι ένα κομμάτι χαρτί.
Μηπως φταιει το....τρεμουλο των χεριων;
Αν δεν βάλεις το δαχτυλό σου πάνω από κάποιο όνομα αλλά πάνω σε λευκό σημείο, στα δεξιά του δλδ, τότε θέλει δυνατότερο πάτημα για να κάνει κλήση, ενώ πάνω στο όνομα είναι πιο ευαίσθητο. Δοκίμασε εκεί κ να θυμάσαι...όπως χαϊδεύουν μια γυναίκα...:cool4:Καλά... Πως το κάνεις; Το φυσάς;![]()
Θα ξαναδοκιμάσω αλλά προσοχή... Τα επόμενα 10 λεπτά μην σηκώσει κανένας τηλέφωνο αν δεί κλίση από μένα...![]()
Αν δεν βάλεις το δαχτυλό σου πάνω από κάποιο όνομα αλλά πάνω σε λευκό σημείο, στα δεξιά του δλδ, τότε θέλει δυνατότερο πάτημα για να κάνει κλήση, ενώ πάνω στο όνομα είναι πιο ευαίσθητο. Δοκίμασε εκεί κ να θυμάσαι...όπως χαϊδεύουν μια γυναίκα...:cool4:
Το κατάφερες δλδ ?Έμ, πές το ρε Μιχάλη.... :grandpa:
Τέρμα, μέχρι εδώ ήτανε. Το Τάσο τον καταργώ από συμβουλάτορα.... Διορίζω εσένα τώρα...![]()
![]()
Το κατάφερες δλδ ?![]()
Ναί.. Και μάλιστα αν δεν πατήσεις πάνω στο όνομα ακόμα και πιό δυνατά να το πιέσεις δεν καλεί αλλά σε πάει στην αντίστοιχη καρτέλα.
Όλα ΟΚ... :grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.