iPhone is software unlocked!!!

Γιάννη μπορεί να λέω βλακεία, αλλά σου κάνει soft restart μετά το πέρασμα της εφαρμογής? Αν όχι κάνε ένα restart και πιστεύω θα εμφανιστούν... (εκτός αν το έχεις κάνει ήδη...)

Το προβλημα μαλλον το δημιουργησε το ifuntastic !
Ειναι αντιστοιχο προγραμμα του ibrickr για MAc.
Exei αναφερθει και απο αλλους χρηστες, οποτε μην το επιχειρησετε (οσοι εχετε και Pc kai MAc).

To θεμα ειναι οτι δεν εχει δοθει λυση ακομη ...

Έχει δοκιμάσει κανένας να σκρολάρει στα "Αγαπημένα";
Μόλις ακουμπάω το δάχτυλο καλεί και το νούμερο... Έχω τρελάνει τον κόσμο στις αναπάντητες...
icon9.gif
icon10.gif

Έχει δοκιμάσει κανένας να σκρολάρει στα "Αγαπημένα";
Μόλις ακουμπάω το δάχτυλο καλεί και το νούμερο... Έχω τρελάνει τον κόσμο στις αναπάντητες...
icon9.gif
icon10.gif

:flipout::flipout::flipout:

Ευτυχως που το νουμερο μου ειναι στα "μισητα"!!!

Πως το καταφέρνεις ρε συ Μπάμπη; Αυτό κάνω τώρα και ούτε μια φορά δεν κάλεσα νούμερο. Μην κάνεις tap , απλά κύλισε το δάχτυλό σου πάνω στην οθόνη λες και είναι ένα κομμάτι χαρτί.

Πως το καταφέρνεις ρε συ Μπάμπη; Αυτό κάνω τώρα και ούτε μια φορά δεν κάλεσα νούμερο. Μην κάνεις tap , απλά κύλισε το δάχτυλό σου πάνω στην οθόνη λες και είναι ένα κομμάτι χαρτί.

Καλά... Πως το κάνεις; Το φυσάς;
icon9.gif

Θα ξαναδοκιμάσω αλλά προσοχή... Τα επόμενα 10 λεπτά μην σηκώσει κανένας τηλέφωνο αν δεί κλίση από μένα...
icon10.gif

Μετα απο μεγαλο "αγωνα" εχω φτασει ενα βημα πριν την ανακγη του wifi.
Η συνεχεια στο σπιτι μιας και εδω δουλευουμε ακομη το καλωδιο...
Καλο φαινεται....

Καλά... Πως το κάνεις; Το φυσάς;
icon9.gif

Θα ξαναδοκιμάσω αλλά προσοχή... Τα επόμενα 10 λεπτά μην σηκώσει κανένας τηλέφωνο αν δεί κλίση από μένα...
icon10.gif
Αν δεν βάλεις το δαχτυλό σου πάνω από κάποιο όνομα αλλά πάνω σε λευκό σημείο, στα δεξιά του δλδ, τότε θέλει δυνατότερο πάτημα για να κάνει κλήση, ενώ πάνω στο όνομα είναι πιο ευαίσθητο. Δοκίμασε εκεί κ να θυμάσαι...όπως χαϊδεύουν μια γυναίκα...:cool4:

Αν δεν βάλεις το δαχτυλό σου πάνω από κάποιο όνομα αλλά πάνω σε λευκό σημείο, στα δεξιά του δλδ, τότε θέλει δυνατότερο πάτημα για να κάνει κλήση, ενώ πάνω στο όνομα είναι πιο ευαίσθητο. Δοκίμασε εκεί κ να θυμάσαι...όπως χαϊδεύουν μια γυναίκα...:cool4:

Έμ, πές το ρε Μιχάλη.... :grandpa:

Τέρμα, μέχρι εδώ ήτανε. Το Τάσο τον καταργώ από συμβουλάτορα.... Διορίζω εσένα τώρα...
icon10.gif
icon10.gif

Ναί.. Και μάλιστα αν δεν πατήσεις πάνω στο όνομα ακόμα και πιό δυνατά να το πιέσεις δεν καλεί αλλά σε πάει στην αντίστοιχη καρτέλα.
Όλα ΟΚ... :grandpa:

:SFGSFGSF:

Στην αντίστοιχη καρτέλλα σε πάει αν πατήσεις πάνω στο μπλε βελάκι >

Last edited: