iPhone is software unlocked!!!

αρχηγέ δεν κάνεις και καμιά παρουσίαση ολοκληρωμένη μόλις βρεις χρόνο και για μας τους κοινούς θνητούς :worshippy:

Y.Γ.sms πάντως στέλνω με 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά.

Last edited:
Υπάρχει ένα θεματάκι με την αναγνώριση κλήσεων:

Για να μου εμφανίσει τον καλούντα με το όνομά του έτσι όπως το έχω καταχωρυμένο στο phonebook πρέπει να έχω περάσει το τηλέφωνο με το πρόθεμα μπροστά +30

Αν όχι (που έτσι τα έχω τώρα) , ΔΕΝ κάνει αντιστοίχιση ονόματος και εμφανίζει μόνο το νούμερο .

μιά ερώτηση για το youtube πώς γίνετε να παίξει ο τρόπος ξεκλειδώματος είναι;

Απο την στιγμή που το τηλέφωνο ξεκλειδώθηκε, έπαιξαν όλα κανονικά συμπεριλαμβανομένου και του youtube. Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για το youtube.

Μεγεια το εργαλειο, τελικά μήπως να κανουμε ενα poll πόσοι το έχουν πάρει αυτο το gadget?

Ερώτησης. To u tube on the go μεσω gprs ή 3g, οτι έχει τέλως πάντων παίζει? (γιατι με wifi προτιμω καλλίτερα να πάω στο pc να το δώ...)

Ερώτησης. To u tube on the go μεσω gprs ή 3g, οτι έχει τέλως πάντων παίζει? (γιατι με wifi προτιμω καλλίτερα να πάω στο pc να το δώ...)

Οχι μου βγαλε μήνυμα cannot connect to youtube.

Αλλά και να συνδεόταν θα ήταν μαύρα χάλια από πλευράς ταχύτητας. Το gprs της telestet είναι στα 9600 .... Τι youtube να δεις..... κανά φόρουμ και κανα mail μόνο.

Re: Απάντηση: iPhone is software unlocked!!!

Υπάρχει ένα θεματάκι με την αναγνώριση κλήσεων:

Για να μου εμφανίσει τον καλούντα με το όνομά του έτσι όπως το έχω καταχωρυμένο στο phonebook πρέπει να έχω περάσει το τηλέφωνο με το πρόθεμα μπροστά +30

Αν όχι (που έτσι τα έχω τώρα) , ΔΕΝ κάνει αντιστοίχιση ονόματος και εμφανίζει μόνο το νούμερο .

Παραξενο. Εμενα το δικο μου κινητό καμια σχεση βεβαια αν και δεν εχω το +30 στα τηλεφωνα μου οταν με καλουνε βγαζει το ονομα και το τηλ. Στο τηλ εχει και το +30 μπροστα αλλα δεν εχει προβλημα με την αναγνωριση. Προφανως επειδη αγοραστικε απο Ελλαδα και εχει καποιες ρυθμίσεις για αυτο τον λογο.

Ισως Τασο να υπαρχει καποια ρύθμιση στο τηλ που να εισαγεις το προθεμα της χώρας στην οποια βρισκεσαι

Απάντηση: Re: iPhone is software unlocked!!!

Ισως Τασο να υπαρχει καποια ρύθμιση στο τηλ που να εισαγεις το προθεμα της χώρας στην οποια βρισκεσαι

Δεν ξέρω. Εχω μια προαίσθηση ότι μπορεί να κάνει και με την εταιρία τηλεφωνίας. Εχω έχω ΤΙΜ.