iPhone is software unlocked!!!

Παιδιά δεν υπάρχει πεδίο για search στα contacts νομίζω. Αφού με ένα tap κάνεις scrolling και δεξιά πρέπει να έχει τα γράμματα για να σε πηγαίνει κατευθείαν.

Μήπως ξέρει κανένας πότε βγαίνει η έκδοση με τα 16GB;

Το τίγκαρα

Ά, είχες δουλειά, γι αυτό πήρα τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπανε: "Έχει 3 μέρες άδεια ασθενείας" :2thumb22sup:
icon10.gif

Ά, είχες δουλειά, γι αυτό πήρα τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπανε: "Έχει 3 μέρες άδεια ασθενείας" :2thumb22sup:
icon10.gif

Λαθος τηλεφωνο πηρες. Αμα τον επερνες στο κινητο θα ηταν εκει :flipout:.

Καλοριζικο Τασε ! :2thumb22sup:

Καθήστε τώρα γιατί μου πέταξε μήνυμα στο ξεκάρφωτο "No SIM Detected".

Το έκλεισα και το άνοιξα και την βρήκε κανονικά.

ή η SIM άρχισε να τα παίζει (ξαφνικά; ) ή άρχισαν οι παρενέργειες....

Να προσέχεις το κακό το μάτι.....

Ειδικά τώρα που είσαι από τους τελευταίους που έχουν iPhone που ξεκλειδώνει...

Υπάρχει και ακόμη βέβαια κάποιος γνωστός μου που περιμένει και του αφιερώνω το "The last in line" του Dio... :D

Mετά όλα με firmware 1.1.1 όπου έχει ξαναγραφτεί το basesystem και στο μόνο που ελπίζουμε είναι ένα hackerοθαύμα..

Ναι ναι έχω βάλει wallpaper με πλεξίδα σκόρδα..:flipout:

Πάντως σαν συσκευή του στυλ All-in-one που είναι , θα πρέπει να πούμε ότι αν το αξιολογήσουμε σαν αμιγώς κινητό τηλέφωνο δεν έχει και τίποτα συνταρακτικό επάνω.

-Δεν στέλνει sms ταυτόχρονα σε πολλούς
-Δεν έχει mms
-Δεν τραβάει βιντεάκια
-Καμία ρύθμιση στην φωτογραφική μηχανή (ξεχάστε τα zoom κλπ)
-Απουσία search στον τηλεφωνικό κατάλογο (πολύ βασικό κι ας πηγαίνει με 100χιλ. την ώρα το scroll).

Βεβαίως σαν apple που είναι δεν παίζεται η σταθερότητα του. Ακούς μουσική, σερφάρεις στο safari με WiFi και αν κτυπήσει και τηλέφωνο κάνει fade out ο ήχος-μιλάς-και ξαναγυρνάει πάλι εκεί που ήταν.
Δεν χρειάζεται να σας πω πόσα soft reset θα είχα κάνει στο 2020i.

Last edited:
Θα δοκιμασω μιας και το εχω το Motorola Η700 που θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει. Καπου διαβασα οτι δουλευει κανονικα αλλα δεν εχει ερθει το δικο μου iphone ακομα και δεν μπορω να σου πω σιγουρα.

Επιτέλους. :BDGBGDB55:
Μου έφτασε χθες στο σπίτι το τηλ με τον ταχυδρόμο στην πόρτα μου !!! :grinning-smiley-043
Έλειπα κ άφησε ειδοποιητήριο κ πήγα σήμερα το πρωί κ το πήρα.
Κανένα πρόβλημα με τελωνείο κτλ.