iPhone is software unlocked!!!

Στην αρχή μου έκανε το ίδιο αλλά αυτό αλλάζει κ δεν χρειάζεται τελικά το +30 για την αναγνώριση κλήσεων !

Στα Settings, έχει επιλογή Date & Time. Εκεί έχει επιλογή Time Zone που πρέπει να γίνει Athens, όπως κ πιο κάτω πάλι Time Zone για το Calendar, πάλι σε Athens. Μετά δεν χρειάζεται το +30. -bye-

Φτου :bang: και τα άλλαξα όλα με +30

Πάντως εδώ που τα λέμε πρέπει να είσαι ο χουντίνι για να το σκεφτείς αυτό... εχει και η microsoft αλλά και η apple δεν πάει πίσω από κουφά...

Το έχετε πάρει είδηση ότι το μικροσκοπικό μικροφωνάκι στα ακουστκά που δίνει έχει πάνω και διακόπτη (για pause μουσικής, on/off κλήσης κλπ);
καλά απίστευτο...που το βρήκες ? πρέπει να διαβάσουμε το εγχειρίδιο ! δεν φαίνεται, απλά το πατάς !

αυτο ειναι ??

Ανεβαστε εσεις οι κατοχοι και καμμια φωτο....
Νίκο έχεις δίκιο...εδώ φαίνεται η σύνδεση με wifi στο διαδίκτυο στο in.gr.
Η τηλ σύνδεση είναι COS , δλδ είναι COSMOTE ! :award::music-smiley-005::Banane0:

Attachments

• iphone_in_gr_small.jpg
    iphone_in_gr_small.jpg
    46 KB · Views: 28
...Ξέρετε τι άλλο έχουν κάνει οι κουφάλες ε; (διότι δεν είναι μόνο στην microsoft κουφάλες)...Λοιπόν. στο iphone έχουν κάνει την τρύπα πολύ μέσα και ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνει κι ένα κομμάτι του πλαστικου βύσματος για να "πιάσουν" οι επαφές. ...βρίσκει στο πλαστικό καπάκι.

Το είδα κ εγώ αυτό Τάσο αλλά έχει κ μια λογική τελικά...τι εννοώ ? Το βύσμα μπαίνει πιο μέσα κ "εγκλωβίζεται" στο πλαστικό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί το βύσμα, οπότε προφυλάσει από πιθανότητα προβλήματος της θύρας αργότερα, όπως παθαίνουν δλδ τα άλλα που χτυπιέται κατά λάθος το βύσμα κ κάποια στιγμή αρχίζει να μην κάνει καλή επαφή το βύσμα κτλ.

Αλλη βλακεία στα email: πρέπει να τα σβήνεις ένα ένα ! Χάθηκε ένα Select All;

Εντάξει, είπαμε, μπορεί να μην θέλουν να μοιάζει με windows αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα κοινής αντίληψης και λογικής. Ημαρτον!

Σε ένα review το διάβασα Μιχάλη για τον διακόπτη. Σιγά μην δω το manual....τι ελληνάρες είμαστε; :grinning-smiley-043

Και ο κατάλογος με τα μειονεκτήματα συνεχίζεται:

- Η φωτ. μηχανή ως γνωστόν έχε ανάλυση 2MP. Οταν αποστείλετε όμως με email μια φωτογραφία που βγάλατε, την στέλνει με ανάλυση 640 Χ 480 !! Η λύση που βρήκα είναι να εγκαταστήσετε ένα έξτρα utility που λέγεται Sendpics και να στέλνετε τις φωτογραφίες μόνο μέσω αυτού του προγράμματος και όχι από το πρόγραμμα της κάμερας. Ετσι η φωτογραφία θα αποσταλεί στην original ανάλυση 1600 Χ 1200.

- Αν και πέρασα όλο το ελληνικό πακέτο, εντούτοις ο τηλεφωνικός κατάλογος παραμένει στα αγγλικά. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε τα ονόματά σας στα ελληνικά τα καταχωρεί χύμα στην κατηγορία "123" . Η λύση είναι να αλλάξετε τουλάχιστον το πρώτο γράμμα στα λατινικά για να τα έχει σορταρισμένα κατ' αλφαβητική σειρά.

- Οταν αποστέλετε SMS υπάρχουν δύο τρόποι για να εισάγετε το όνομα που θα το στείλετε. Ο πρώτος τρόπος είναι να πάτήσετε το "+" και θα σας βγάλει τον τηλεφωνικό κατάλογο για να επιλέξετε το όνομα. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πληκτρολογήσετε απ' ευθείας στο πεδίο "Προς" το όνομα που θέλετε. Δυστυχώς σ' αυτόν τον τρόπο (που είναι και ο γρήγορος) δεν βγαίνει το ελληνικό πληκτρολόγιο. Μόνο το αγγλικό και το αριθημητικό πληκτρολόγιο βγαίνουν. Αλλος ένας λόγος για να έχετε τα ονόματά σας με λατινικούς χαρακτήρες.

- Οταν γράφετε π.χ. στο safari σε ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ διάταξη βγαίνει το ρώσικο πληκτρολόγιο αντί για το ελληνικό. Σε κάθετη διάταξη παίζει εντάξει. Γενικώς το θέμα με τα ελληνικά είναι πολύ "γιαλαντζί".

- Προσοχή σε όποιον δίνετε το τηλέφωνο να παίξει για να μην δείτε τίποτα υπέρογκες χρεώσεις στον λογ/σμό σας. Τι εννοώ; Οταν ανοίγετε προγράμματα όπως Mail (αν φυσικά έχετε σετάρει email account), Safari, Καιρός, Μετοχές ξεκινάνε κατευθείαν σύνδεση ΧΩΡΙΣ να ρωτήσουν, που σημαίνει χρέωση στο gprs. Μόνο με WiFi είστε καλυμένοι. Δεν βρήκα πουθενα επιλογή για να μην κάνουν auto update.

Το ψάξιμο συνεχίζεται...

Τάσο χαίρομαι που το ψάχνεις τόσο πολύ.
Το πρόβλημα με την φωτογραφική + το εμαιλ το είδα κ εγώ κ φοβερό έτσι...το έλυσα με τον ίδιο τρόπο!
Το πακέτο των ελληνικών προσωπικά ακόμα δεν το έχω εγκαταστήσει, θα περιμένω λίγο ακόμα. Ίσως να βάλω μόνο το ελληνικό πληκτρολόγιο. Δεν είναι κ ότι πιο σταθερό ακόμα, συν ότι είχα το ίδιο πρόβλημα με τα ονόματα στον κατάλογο.

Είναι όμως το άτιμο....:BDGBGDB55:

Το ανοίγεις να γράψεις μήνυμα κ χαϊδεύεις την οθόνη... :BDGBDGB53:

Τα βίντεο είναι εξαιρετικά, βλέπω με βάση οριζόντια στο αμάξι κ σύνδεση ήχου με το ηχοσύστημα του αυτοκίνητου κ είναι σούπερ... :worshippy:

Η ανάλυση της οθόνης είναι τόσο καλή που δεν έχω ξανασυναντήσει σε άλλο κινητό...:jester:

στο πρόβλημα που αναφέρεις για τα ρώσικα δεν μου έχει παρουσιαστεί ποτέ παρά μόνο να εξαφανίζετε το Ελληνικό πληκτρολόγιο σε συνδιασμό με το summer board δοκίμασε το πληκτρολόγιο από το greek-iphone.

To summer board το έβγαλα διότι πολλές εφαρογές έκλειναν στην ψύχρα (ipod, safari, mail, κλπ). Από τότε που το έβγαλα δεν έχουν ξανακλείσει.

Τα ελληνικά του greek-iphone έχω v. 1.01 Εξακολουθεί το πρόβλημα να βγαίνει το ρώσικο πληκτρολόγιο όταν πάω να γράψω οριζόντια.

Μπορεί να μου πει κάποιος αν γίνεται να απενεργοποιηθεί το auto update; Ακόμα και στο installer να μπω , για να δω τις εφαρμογές, μπαίνει στο Gprs και κάνει refreshing sources. Αυτό το τηλέφωνο χωρίς internet είναι DEAD MEAT!

Το ανοίγεις να γράψεις μήνυμα κ χαϊδεύεις την οθόνη... :BDGBDGB53:

Τα βίντεο είναι εξαιρετικά, βλέπω με βάση οριζόντια στο αμάξι κ σύνδεση ήχου με το ηχοσύστημα του αυτοκίνητου κ είναι σούπερ... :worshippy:

Η ανάλυση της οθόνης είναι τόσο καλή που δεν έχω ξανασυναντήσει σε άλλο κινητό...:jester:

Δεν το έχω συνηθίσει ακόμα το πληκτρολόγιο Μιχάλη. Με το πενάκι έγραφα γρηγορότερα.

Οσο για τα βίντεο και την απεικόνιση της οθόνης συμφωνω. Ε, αν δεν είχε και αυτά .......