Πες το βρε παιδί μου !!!Ξέχασα να σου πώ να ενεργοποιήσεις και το Personal Web Sharing από το Services.
Μόλις συνδέθηκα !

Πες το βρε παιδί μου !!!Ξέχασα να σου πώ να ενεργοποιήσεις και το Personal Web Sharing από το Services.
Δεν έβαλα κωδικό, πάτησα start.
Τώρα ?
Στην αρχή μου έκανε το ίδιο αλλά αυτό αλλάζει κ δεν χρειάζεται τελικά το +30 για την αναγνώριση κλήσεων !
Στα Settings, έχει επιλογή Date & Time. Εκεί έχει επιλογή Time Zone που πρέπει να γίνει Athens, όπως κ πιο κάτω πάλι Time Zone για το Calendar, πάλι σε Athens. Μετά δεν χρειάζεται το +30.![]()
καλά απίστευτο...που το βρήκες ? πρέπει να διαβάσουμε το εγχειρίδιο ! δεν φαίνεται, απλά το πατάς !Το έχετε πάρει είδηση ότι το μικροσκοπικό μικροφωνάκι στα ακουστκά που δίνει έχει πάνω και διακόπτη (για pause μουσικής, on/off κλήσης κλπ);
Νίκο έχεις δίκιο...εδώ φαίνεται η σύνδεση με wifi στο διαδίκτυο στο in.gr.Ανεβαστε εσεις οι κατοχοι και καμμια φωτο....
Δεν ξέρω Στράτο τι μπορεί να φταίει...:chinscratch:τελικά με την αναγνώριση σε μένα τι άλλο μπορεί να φταίει.
...Ξέρετε τι άλλο έχουν κάνει οι κουφάλες ε; (διότι δεν είναι μόνο στην microsoft κουφάλες)...Λοιπόν. στο iphone έχουν κάνει την τρύπα πολύ μέσα και ΠΡΕΠΕΙ να μπαίνει κι ένα κομμάτι του πλαστικου βύσματος για να "πιάσουν" οι επαφές. ...βρίσκει στο πλαστικό καπάκι.
Το ανοίγεις να γράψεις μήνυμα κ χαϊδεύεις την οθόνη... :BDGBDGB53:
Τα βίντεο είναι εξαιρετικά, βλέπω με βάση οριζόντια στο αμάξι κ σύνδεση ήχου με το ηχοσύστημα του αυτοκίνητου κ είναι σούπερ... :worshippy:
Η ανάλυση της οθόνης είναι τόσο καλή που δεν έχω ξανασυναντήσει σε άλλο κινητό...:jester:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.