iPhone is software unlocked!!!

Εντάξει έχουμε καταπιεί ένα σωρο ατέλειες, οχι και να μην μπορούμε να γράψουμε ελληνικά....
Αυτό δεν το δέχομαι. Ας δίνει την δυνατότητα το τηλέφωνο κι ας αποφασίσουμε εμείς αν μας χρειάζεται ή όχι.
Επειδή έχω αγοράσει ξανά τηλ από το εξωτερικό που δεν είχε την ελληνική γλώσσα, για αυτό δεν μου κάνει εντύπωση. Μόλις κυκλοφορήσει στην Ελλάδα θα "πάρουμε" το πληκτρολόγιό του κ θα το "βάλουμε" στα δικά μας τηλ...χιχιχι

Εντάξει, δεν είναι ακριβός. Δεν γίνεται να μοιραστούμε το κόστος 5-6 άτομα? Κλασικός Έλληνας! :em04special_8:

Ή έχει username/password που χρησιμοποιούνται μια φορά μόνο?

Re: Απάντηση: iPhone is software unlocked!!!

Εντάξει, δεν είναι ακριβός. Δεν γίνεται να μοιραστούμε το κόστος 5-6 άτομα? Κλασικός Έλληνας! :em04special_8:

Ή έχει username/password που χρησιμοποιούνται μια φορά μόνο?

Γιατί ρε, έχεις τηλέφωνο με 1.1.1 εσυ; Αι κοιμήσου ρε, αυριο δουλεύεις ....:drummer:

Λοιπόν σαν πρωτοπόρος του club :behead:πήρα την απόφαση να αναβαθμίσω σε 1.1.1 πιστεύοντας τα όσα έχει γραμμένα η simfree :violent-smiley-030:το αποτέλεσμα είναι ότι το μόνο που ξεκλειδώνει είναι το τηλέφωνο με modem firmware 04.01.13_G αφού το έχεις κάνει downgrade σε 1.0.2.
Με 1.1.1 το οποίο είχα την χαρά να δώ την today screen με ελάχιστα δευτερόλεπτα στην οθόνη πριν γυρίσει σε locked τίποτα άλλο.
Το modem firmware που έχω είναι το καινούργιο διότι δεν μπήκα στην δοκιμασία να κάνω και άλλες χακεριές,μιά που δούλεψε με το simfree 1.6.
Ακόμη δε για να είμαι σίγουρος ξαναπλήρωσα δίνοντας το IMEI αλλά άνθρακες ο θησαυρός,πρός γνώση και συμόρφοση δική μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο για την άμεση βοήθεια του :grinning-smiley-043

Λοιπόν σαν πρωτοπόρος του club :behead:πήρα την απόφαση να αναβαθμίσω σε 1.1.1 πιστεύοντας τα όσα έχει γραμμένα η simfree :violent-smiley-030:το αποτέλεσμα είναι ότι το μόνο που ξεκλειδώνει είναι το τηλέφωνο με modem firmware 04.01.13_G αφού το έχεις κάνει downgrade σε 1.0.2.
Με 1.1.1 το οποίο είχα την χαρά να δώ την today screen με ελάχιστα δευτερόλεπτα στην οθόνη πριν γυρίσει σε locked τίποτα άλλο.
Το modem firmware που έχω είναι το καινούργιο διότι δεν μπήκα στην δοκιμασία να κάνω και άλλες χακεριές,μιά που δούλεψε με το simfree 1.6.
Ακόμη δε για να είμαι σίγουρος ξαναπλήρωσα δίνοντας το IMEI αλλά άνθρακες ο θησαυρός,πρός γνώση και συμόρφοση δική μου.

Εγώ άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα... Τελικά τι έγινε? Πλήρωσες και το ξεκλείδωσες στην 1.1.1?

To απογευμα μετα τις 6 μπες στο msn να μιλησουμε μπας και κανουμε τιποτα.

Εγώ άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα... Τελικά τι έγινε? Πλήρωσες και το ξεκλείδωσες στην 1.1.1?

Έκανα αναβάθμιση σε 1.1.1 κατέβασα ότι λέει η simfree δυο πράγματα δηλαδή.
Πλήρωσα για την 1.6 διότι τις πρώτες φορές που δοκίμαζα το πρόγραμμα έδειχνε ότι εργαζόταν reboot αλλά στο άπειρο,και στο τέλος αναγκαστικά έκανα υποβάθμιση σε 1.0.2 και το ξεκλείδωσα πάλι με simfree αλλά με την 1.0.2.
Τους έχω στείλει πέντε email και περιμένω.

Νίκο μετά της έξη τα λέμε.-bye-

Λοιπον το iphone ειναι στα χερια μου απο το πρωι.
Το πηρα στο ebay απο Αμερικα,τιμη 398euro(8GB) μεσα και τα μεταφορικα.Εκανε 7 εργασιμες να ερθει
Το ξεκλειδωσα με το simfree και ολα ΟΚ.
To μονο προβλημα που εχω ειναι πως θα ξεκλειδωσω το YOUTUBE...
Υπαρχει κανενας τροπος μεσα απο mac?

Λοιπόν αν και τελευταίος και καταϊδρωμένος :BDGBGDB55:κατάφερα με το mac mini πιστός όχι σαν κάτι μερικούς εδώ μέσα :grinning-smiley-043 να συνδέομαι με το YouTube χρησιμοποιώντας αυτό τον οδηγό http://www.hacktheiphone.com/74/iphone_youtube_mac_74.html
και μετά να έχω και αναγνώριση κλήσης με αυτό τον οδηγό http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=7736 στόν τελευταίο όπως και στον πρώτο οδηγό χρησιμοποίησα για να συνδέσω το iphone το Fugu :grandpa: τελικά ρωτώντας πας στην πόλη.:firstprize:

κοίτα αυτό το κόλπο εγώ με αυτό το είχα κάνει και μου φάνηκε πανεύκολο.

Χρειάζεται το itunes στον υπολογιστή για να ξεκινήσει το unlock? Το ibrick δεν μου βλέπει το κινητό!:furious3:

Λοιπον το Iphone ειναι στα χερια μου ξεκλειδωτο χαρη στα μαγικα χερακια του Κυριακου a.k.a. IPHONE MASTER..
Απλα να πω οτι ναι, του λειπουν βασικα πραγματα αλλα .....
απλα η προελευση του πρεπει να ειναι ΕΞΩΓΗΙΝΗ, διοτι η χρηση και το interface του κανει οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο να μοιαζει ΠΡΩΤΟΓΟΝΟ....
Παιδες μιλαμε για το απολυτο gadget!!!!