iPhone is software unlocked!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone is software unlocked!!!

εγώ το έκανα με τον παραπάνω τρόπο και το πέτυχα με την δεύτερη διότι πήγαινα σαν χ.....ς:BDGBGDB55:

θα ανεβάσω άλλες φώτο διότι αυτές έχουν τα μαύρα τους τα χάλια sorry

Τελικά υπάρχουν ήρωες.... :SFGSFGSF: Μπράβο! Ανέβασε καλύτερες photo αν μπορείς

Kαι εγω το εκανα με τον παραπανω τροπο.... ειμαι ετοιμος με 1.1.1 firmware.
Ολα οκ!!!

Για να καταλάβω.... Ξεκλειδώσαμε firmware 1.1.1 που είχε γίνει αναβάθμιση από 1.0.2 (από την μάνα του)?

Λοιπόν. Να απαντήσω μόνος μου μιας και δεν μου απαντάει κανείς (δεύτερο μήνυμα χωρίς απάντηση και προσπαθώ να καταλάβω το λόγο, αλλά τέλος πάντων) μήπως διαβάζει και κάποιος που έχει το ίδιο ερώτημα.

Ύστερα από ψάξιμο, τα unlocked 1.0.2 δεν μπορούν προς το παρόν να πάνε σε 1.1.1 και να γίνουν Unlocked σε αυτό το firmware. Εις αναμονή και αυτής της λύσης.

Για τον nectar:grinning-smiley-043 ,και όλους τους υπόλοιπους.
Εγώ το είχα πάρει το τηλέφωνο με 1.0.2 το έκανα αναβάθμιση σε 1.1.1 διότι διάβασα την Παρασκευή την ανακοίνωση της simfree την πάτησα ξανακατέβηκα την Δευτέρα σε 1.0.2 και μετά βρήκα τυχαία τον οδηγό για Mac και τον δοκίμασα σε μένα και δούλεψε.
Τώρα για αυτούς που έχουν δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο για το ξεκλείδωμα εκτός τις simfree δεν μπορούν με το independence να αναβαθμίσουν και να ξεκλειδώσουν την 1.1.1.
Αγοράζεις την simfree και ακολουθείς όποια από τις οδηγίες σου κάνει.
Για τους έχοντες MAC είναι πάρα πολύ καλός ο οδηγός,για το pc για μένα που είμαι άσχετος τον βρίσκω ελλιπή.

Re: Απάντηση: iPhone is software unlocked!!!

Για τον nectar:grinning-smiley-043 ,και όλους τους υπόλοιπους.
Εγώ το είχα πάρει το τηλέφωνο με 1.0.2 το έκανα αναβάθμιση σε 1.1.1 διότι διάβασα την Παρασκευή την ανακοίνωση της simfree την πάτησα ξανακατέβηκα την Δευτέρα σε 1.0.2 και μετά βρήκα τυχαία τον οδηγό για Mac και τον δοκίμασα σε μένα και δούλεψε.
Τώρα για αυτούς που έχουν δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο για το ξεκλείδωμα εκτός τις simfree δεν μπορούν με το independence να αναβαθμίσουν και να ξεκλειδώσουν την 1.1.1.
Αγοράζεις την simfree και ακολουθείς όποια από τις οδηγίες σου κάνει.
Για τους έχοντες MAC είναι πάρα πολύ καλός ο οδηγός,για το pc για μένα που είμαι άσχετος τον βρίσκω ελλιπή.

+1

Οσοι εχουμε ξεκλειδωτα με την free εκδοση περιμενουμε το revirginizer το οποιο θα γυρνα το τηλεφωνο στην αρχικη του κατασταση οπως ηταν οταν ανοιχθηκε για πρωτη φορα.

Εχω μπερδευτεί. Τελικά αν πάρεις σήμερα ένα τηλέφωνο με 1.1.1 από μαμά σπάει ή δεν σπάει με 100% επιτυχία; Κι αν ναι, μόνο με το πρόγραμμα που κοστίζει 60 δολλάρια ή και με free τρόπο;

Εάν είναι από το κουτί 1.1.1 σπάει με anysim εάν έχει γίνει από 1.0.2 θέλει simfree 42e!!
Η διαδικασία για anysim με 1.1.1 από το κουτί καινούργιο είναι αυτή : http://www.hacktheiphone.com/111/iphone_step1_mac.html
για μένα η καλύτερη και βλέπεις ότι πάλι ότι περνάς την 1.0.2 και μετά στο τέλος κάνεις κανονικά την αναβάθμιση σε 1.1.1 από την apple και έχεις ένα αναβαθμισμένο. :grinning-smiley-043

Η σούμα είναι η εξής:

1. Όσοι έχουν πάρει το τηλέφωνο με 1.0.2 και αναβαθμίσανε σε 1.1.1 χωρίς να έχουν ξεκλειδώσει καθόλου το τηλέφωνο, και όσοι εχουν πάρει το τηλεφωνο με 1.1.1 από το εργοστάσιο μπορούν να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο εύκολα.

2. Όσοι έχουν χακάρει το 1.0.2 με το προγραμματάκι των 60 ευρώ κάνουν αυτό που έκανε ο esykas και μπορούν να έχουν 1.1.1 χακαρισμένο. (κάνουν πρώτα downgrade το FW σε 1.0.2 εργοστασιακο, μετά βάζουν 1.1.1 και μετά χακάρουν με το εργαλειάκι των 60 ευρώ.)

3. Όσοι έχουν χακάρει με το τσαμπέ (iUnlock) περιμένουν τον "παρθενοποιητή" (revirginizer) για να γίνει πάλι 1.0.2 downgrade και μετά να περαστεί 1.1.1 και προφανώς και το ξεκλείδωμα με τσαμπέ ή 60ευρο προγραμμα.

Θα παρατηρήσατε φυσικά πως δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ 2 κ' 3. Κι όμως υπάρχει. Το πρόβλημα με το 3 είναι τα σκουπιδάκια στον κώδικα που είχα αναφερθεί σε προηγούμενο post που δεν επανορθώνονται με ένα απλό downgrade και γιαυτο χρειάζεται revirginizer το οποίο ετοιμάζεται ακουσα.

Αυτάαα.... διορθώστε με αν κάνω λαθος.:FSGSFGS4:

Εγώ πάντως ελπίζω να το παραλάβω αύριο. Εχθές μου βγήκαν τα μάτια βλέποντας βιντεάκια από το youtube με τρόπους ξεκλειδώματος. Εχω φάει μεγάλο κόλλημα.