Λοιπον παιδια ακουστε:
οπως σας ειπα αγορασα το 1 απο τα 2 που εφερε το καταστημα.Η επομενη φουρνια ερχεται σε 15 μερες.
Η υπαλληλος μου ειπε επισης οτι δεν στελνει mms,δεν εχει bluetooth και δεν υποστηριζει ελληνικα ΑΦΟΥ το αγορασα
Εχει ομως ελληνικο destinator που λειτουργει για τα γιαννενα που τον δοκιμασα εξαιρετικα.:worshippy:
Το περιεργο:Η υπαλληλος μου ειπε οτι ρισκαρω και οτι αν η μπαταρια εχει προβλημα τοτε πληρωνω 59ευρω απο την τσεπη μου.ΔΕΝ καλυπτεται απο εγγυηση! Αν συμβει κατι αλλο το κινητο φευγει και apple στο εξωτερικο και εγω απλα μενω χωρις κινητο.
:rifle:
Μου ειπε επισης οτι γινεται χαμος.μεχρι και γριες ρωτανε για το iphone ενω ενας φαλακρος τυπος που περιμενε στην ουρα ελεγε οι δενεντυπωσιαστηκε καθολου απο το τηλεφωνο(το ειχαν σε demo) αλλα οταν ηρθε η σειρα του παρακαλουσε να του κοψουν 200 ευρω λογω προγραμματος-επιδοτησης για να το αγορασει.
μου στοιχισε 370 κατι ευρω σε συμβολαιο 12 μηνων,35 ευρω το μηνα,100 λεπτα δωρεαν χρονο και 150 μνμ και 500mb δεδομενων.Σημειωτεον:Αν αγορασεις το iphone σε καποιο απο τα ηδη διαθεσιμα προγραμματα της vodafone δεν εχει εκπτωση το τηλ.Μονο στα ειδικα που εφτιαξαν για το συγκεκριμενο τηλ.
:AFADF0:
το τηλεφωνο δεν μου το εδωσε τελικα γιατι επρεπε να γινει ελεγχος και να δωσει την αδεια η vodafone(τυπικοι λογοι) αλλα το αγγιξα οση ωρα ημουν εκει,της ειπα να βαλει καπου προσεχτικα και απο εβδομαδα θα παω να το παρω.:nounder: