iPhone και ελληνικα συμβολαια

Απάντηση: Re: iPhone και ελληνικα συμβολαια

Τι επαθες αγαπητε Nilo?Tοσο ανεδαφικη ειναι η απορια μου?

Σε οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone και αν πας λογικά θα υπάρχει το N95,ίσως το Diamond και άλλα μαργαριτάρια κινητής τηλεφωνίας. Δες τα δίπλα δίπλα και κάνε μια σύγκριση..

Αγαπητε Νικο κατεχω το Ν95 και σκεφτομαι να το αντικαταστησω με το iphone.Απλως δεν ειμαι σιγουρος οτι θα πραξω σωστα(πραγματι το iphone ειναι πιο ομορφο).Αλλα η εμφανιση ειναι μονο ενας παραγοντας.Υπαρχουν τοσοι αλλοι...

Εκτός από την εμφάνιση έχεις ευκολία χρήσης, καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο στην αγορά σε θέμα λειτουργικού και internet. Το μόνο που δεν ξέρω σαν λειτουργία είναι το GPS σε σχέση με αυτό του N95.Ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα threads της κατηγορίας.

Τι επαθες αγαπητε Nilo?Tοσο ανεδαφικη ειναι η απορια μου?

taurus η απορια ηταν δικη μου. Ηξερα το νοκια Ν95 απλα δεν ειχα ακουσει ποτε για τηλεφωνο v95. Aπ οτι ειδα τωρα υπαρχει και τετοιο.

Ακη εχει παρα πολλες εφαρμογες. Δεν τις εχω ψαξει. Κατεβασα μονο 2 στα γρηγορα.(1 για καιρο και new york times). Το ΣΚ θα επανελθω.

Last edited:
Ενα από τα καλά είναι οτι υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες συσκευές.
Οι χρεώσεις μάλλον είναι υψηλές, αλλά ως γνωστόν στην Ελλάδα πληρώνουμε πάντα κάτι παραπάνω για λιγότερα....

Για να λέμε και το καλά, οι τιμές στα αξεσουάρ είναι φθηνότερες ακόμα και από την αμερική..
Π.χ.:
Bluetooth hands free 64 eu

-// - US 66 eu (99$)

-//- UK 74 eu (59 GBP)

taurus η απορια ηταν δικη μου. Ηξερα το νοκια Ν95 απλα δεν ειχα ακουσει ποτε για τηλεφωνο v95. Aπ οτι ειδα τωρα υπαρχει και τετοιο.
.
Ειναι το πιο μικρο- σε λογοτυπο -μοντελο.:BDGBGDB55:

Λοιπον παιδια ακουστε:

οπως σας ειπα αγορασα το 1 απο τα 2 που εφερε το καταστημα.Η επομενη φουρνια ερχεται σε 15 μερες.

Η υπαλληλος μου ειπε επισης οτι δεν στελνει mms,δεν εχει bluetooth και δεν υποστηριζει ελληνικα ΑΦΟΥ το αγορασα:flipout:

Εχει ομως ελληνικο destinator που λειτουργει για τα γιαννενα που τον δοκιμασα εξαιρετικα.:worshippy:

Το περιεργο:Η υπαλληλος μου ειπε οτι ρισκαρω και οτι αν η μπαταρια εχει προβλημα τοτε πληρωνω 59ευρω απο την τσεπη μου.ΔΕΝ καλυπτεται απο εγγυηση! Αν συμβει κατι αλλο το κινητο φευγει και apple στο εξωτερικο και εγω απλα μενω χωρις κινητο.
:rifle:
Μου ειπε επισης οτι γινεται χαμος.μεχρι και γριες ρωτανε για το iphone ενω ενας φαλακρος τυπος που περιμενε στην ουρα ελεγε οι δενεντυπωσιαστηκε καθολου απο το τηλεφωνο(το ειχαν σε demo) αλλα οταν ηρθε η σειρα του παρακαλουσε να του κοψουν 200 ευρω λογω προγραμματος-επιδοτησης για να το αγορασει.:flipout:

μου στοιχισε 370 κατι ευρω σε συμβολαιο 12 μηνων,35 ευρω το μηνα,100 λεπτα δωρεαν χρονο και 150 μνμ και 500mb δεδομενων.Σημειωτεον:Αν αγορασεις το iphone σε καποιο απο τα ηδη διαθεσιμα προγραμματα της vodafone δεν εχει εκπτωση το τηλ.Μονο στα ειδικα που εφτιαξαν για το συγκεκριμενο τηλ.
:AFADF0:
το τηλεφωνο δεν μου το εδωσε τελικα γιατι επρεπε να γινει ελεγχος και να δωσει την αδεια η vodafone(τυπικοι λογοι) αλλα το αγγιξα οση ωρα ημουν εκει,της ειπα να βαλει καπου προσεχτικα και απο εβδομαδα θα παω να το παρω.:nounder:

Last edited:
Η μόνη ανακρίβεια που σου είπε είναι ότι δεν έχει bluetooth.

Για την μπαταρία δεν το ήξερα.

Καλά ρε Βασίλη, με αυτά που σου είπαν οι υπάλληλοι, μου δίνουν την εντύπωση οτι δεν ήθελαν να σου το πουλήσουν :chinscratch:

Όσο για τον φαλακρό τύπο... πρέπει να ήταν και μαμώ τα ψώνια :afro:

Τασο να σου πω την αληθεια οταν παρω το κινητο στα χερια μου θα καταλαβω..ετσι οπως το δοκιμασα μου φανηκε τυπου destinator για να ειμαι πιο σωστος αλλα απο δευτερα-τριτη θα σας πω..παντως μου ειπε οτι ερχεται προεγκατεστημενο απο τη vodafone και μαλιστα εχει τις οδους στα ελληνικα οπως το ειδα και ο ιδιος..αλλα ολα αυτα παιδια σε 1-2 λεπτα που το κρατησα γιατι γινοταν χαμος.

goodboy το συζητησα και με την κοπελα μου μετα..μου ειπε το ιδιο..

Τί destinator και πράσινα άλογα σου έλεγαν. Μόνο google maps έχει το οποίο είναι συμπαθητικό θα έλεγα με το λίγο που το δοκίμασα. Οσον αφορά την εγγύηση εμένα μου είπαν ότι είναι ένας χρόνος και ότι αν χαλάσει το στέλνουν Αθήνα και σε 48 ώρες υποχρεούνται να απαντήσουν για την βλάβη της συσκευής. Αν όντως έχει πρόβλημα την αντικαθιστούν και δεν την επισκευάζουν, ότι πρόβλημα και αν έχει. Αν φταίει ο πελάτης για την βλάβη του λένε το κόστος πάλι για αντικατάσταση της συσκευής. Οπότε όπως καταλάβατε συσκευές δεν επισκευάζονται από την Vodafone. Τώρα όσον αφορά τις εντυπώσεις μου από την λίγη χρήση που του έχω κάνει, μπορώ να πώ ότι είναι πιο γρήγορο από το παλιό με αρκετά καλύτερο δέκτη Wi Fi , και πολύ βελτιωμένο στην ποιότητα και στην ένταση του ήχου ( επιτέλους τώρα μπορώ να το ακούω όταν χτυπάει ). Οσον αφορά τις εφαρμογές που βρίσκεις στο Apple store είναι πάρα πολλές και αρκετές από αυτές είναι free. Η εγκαταστασή τους γίνεται πανεύκολα κατα την διάρκεια του συνχρονισμού. Ενα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι η αρκετά πιο θερμή ρύθμιση της οθόνης. Αυτή η κίτρινη απόχρωση που λέγανε στα ξένα forum όντως υπάρχει ,αλλά όχι σε βαθμό που να ενοχλεί. Να σημειώσω ότι κατέβασα και εγκατέστησα και το χτεσινό update το οποιο είναι αρκετά μεγάλο με την ελπίδα ότι θα έχει ελληνικά ,αλλά ατύχησα. Το 3G δεν το δοκίμασα ακόμη γιατί η Voda είναι η μόνη που δεν έχει 3G 5 χλμ. έξω από την Χαλκίδα. Άρε Vodafone με τα μεγαλεία σου!!!!!

Συνοπτικά δηλαδή το iphone 3g με την νεα εκδοση 2.0 firmware επίσημα στην Ελληνική αγορά παραμένει ενα κινητο το οποιο εχει εξαιρετικό interface & οθόνη αλλα:

δεν εχει Ελληνικό Menu
δεν εχει bluetooth (εκτος hands free)
δεν στέλνει mms
δεν στελνει ελληνικα SMS
δεν εχει σοβαρο πλοηγό για το GPS
δεν επισκευαζεται αμα κανεις βλακεια, απλα πέρνεις καινουργιο (εκτος αν ειναι ελλατωματικο)
κοστιζει ο κουκος αηδόνι (σε σχεση με ανταγωνισμο-τι δίνει και ποσο κοστιζει στο εξωτερικο)
κα

δηλαδη το GPS (το οποιο ειναι σχεδον αχρηστο προς το παρων φανταζομαι) και οι εφαρμογες applestore ειναι οι καινοτομίες?

τρέχτεεεεεεεεεεεεεε