iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

οταν ειμαι σε μακ και κατεβαζω το αρχειο ipsw βγαζει ενα φακελο και οχι το κλασσικο εικονιδιο μεσα στον οποιο περιεχονται μεταξυ αλλων τρια dmg εκ των οποιων το ενα ζηταει κωδικο !

σε windows το ιδιο αρχειο κατεβαινει ως ipsw με το κλασσικο εικονιδιο ...

picture2gpq.jpg

και το μακ το διαβαζει σωστα ... ( το κατεβασα απο windows το βαλα στον εξωτερικο σκληρο και το βρηκα στο μακ απο κει ... )

γιατι ?

ως αναφορά την μπαταρία , τρίτη μέρα σήμερα και ίσα πως που έχει λίγο κατέβει , μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο , μάλλον ξεκουράστηκε από το ξέσκισμα που του είχα κάνει πριν ...

Απάντηση: Re: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

οταν ειμαι σε μακ και κατεβαζω το αρχειο ipsw βγαζει ενα φακελο και οχι το κλασσικο εικονιδιο μεσα στον οποιο περιεχονται μεταξυ αλλων τρια dmg εκ των οποιων το ενα ζηταει κωδικο !

σε windows το ιδιο αρχειο κατεβαινει ως ipsw με το κλασσικο εικονιδιο ...

picture2gpq.jpg

και το μακ το διαβαζει σωστα ... ( το κατεβασα απο windows το βαλα στον εξωτερικο σκληρο και το βρηκα στο μακ απο κει ... )

γιατι ?

Ο φάκελλος που κατέβασες είναι το package του ipsw. Μήπως έχεις ενεργοποιημένη στο Safari την επιλογή "Open safe files after downloading"; Εάν ναι, τότε το θεωρεί συμπιεσμένο αρχείο και το αποσυμπιέζει αυτομάτως.

Βγάλε τη σχετική επιλογή ή απλά ξανασυμπίεσε το φάκελλο (δεξί κλικ και compress) και μετά άλλαξε την κατάληξη από .zip σε .ipsw

Last edited:
Η μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας στο δικό μου iphone γινόταν όταν ήταν εντός δικτύου wifi. Συγκεκριμένα Παρασκευή βράδυ το φόρτισα και Σάββατο πρωϊ (με μηδενική δραστηριότητα) μου έβγαλε το μήνυμα οτι έχει μείνει 20% μπαταρία.

Ψάχνοντας τις εφαρμογές που θέλουν wifi, διαπίστωσα πως στις ρυθμίσεις του mail υπήρχαν αλλαγές σε σχέση με αυτές που είχα αποθηκεύσει στο προηγούμενο σύστημα. Συγκεκριμένα είχε επιλεγεί να ψάχνει μόνο του για νέα μηνύματα. Με το που το ξανάφερα στην αρχική ρύθμιση (να ψάχνει μόνο όταν το ζητάω) η κατανάλωση έπεσε σημαντικά.

Συνεχίζω τις δοκιμές.

Εγώ δεν βρίσκω λόγο να γυρίσω πίσω.....το 3.0 είναι σούπερ...κάντε εγκατάσταση από το Cydia το SBSettings για να ελέγχετε σωστά τα wifi, 3g, bluetooth και όλες γενικά τις αυτόματες αναζητήσεις που κάνει το τηλέφωνο, όπως αυτή που έγραψε ο Έκτωρας παραπάνω και θα είστε οκ.

Last edited:
Καλησπερα.....

Περασα σημερα την νεα εκδοση και προς το παρον ολα καλα....

Μονο με το internet εχω προβλημα γιατι δεν θελω να εχω απο την cosmote με χρεωση....θελω μονο wi-fi ...

Υπαρχει καμμια λυση ;;;;;:BDBDG54:

Υπάρχει. Πήγαινε στα Settings-> General-> Network-> Cellular Data Network και στο APN άλλαξε το internet με κάτι άλλο. Βάλε πχ internet123

Εγω που θελω να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ και με WiFi και με GPRS τι πρεπει να κανω? Μονο με WiFi μπαινω προς το παρον...
Δεν ειναι θεμα αναβαθμισης, το ιδιο ισχυε και πριν.

Re: Απάντηση: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Εγω που θελω να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ και με WiFi και με GPRS τι πρεπει να κανω? Μονο με WiFi μπαινω προς το παρον...
Δεν ειναι θεμα αναβαθμισης, το ιδιο ισχυε και πριν.

Ανάλογα με τον πάροχο που έχεις πρέπει να βάλεις και τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο APN.

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Ανάλογα με τον πάροχο που έχεις πρέπει να βάλεις και τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο APN.

Εχω Vodafone. Ειναι οι ιδιες για ολους στην vodafone?
Αν ναι, μπορω να τις βρω καπου?

Δεν ξέρω αν αλλάζει το APN ανάλογα με το πρόγραμμα. Δηλαδή αν έχεις πρόγραμμα με προπληρωμένο όγκο data μπορεί να είναι άλλο. Εγώ που έχω παλιό πρόγραμμα απλό έχω τις πιο κάτω ρυθμίσεις.
APN: internet.vodafone.gr , username: user, password: pass

Δεν ξέρω αν αλλάζει το APN ανάλογα με το πρόγραμμα. Δηλαδή αν έχεις πρόγραμμα με προπληρωμένο όγκο data μπορεί να είναι άλλο. Εγώ που έχω παλιό πρόγραμμα απλό έχω τις πιο κάτω ρυθμίσεις.
APN: internet.vodafone.gr , username: user, password: pass

Εγω APN: webonly.vodafone.gr, τα αλλα ιδια...

ΧΕ!ΧΕ! Εβαλα τα δικα σου και μπήκα!!

Χαίρομαι!
Προφανώς έχεις και εσύ παλιό πρόγραμμα. Κάνε ένα Surf and Mail με 30MB δωρεάν το μήνα με 2.5 ευρώ το μήνα. Εγώ αυτό έχω κάνει μόνο. Για να μην πληρώνεις τσάμπα γιατί το data το χρεώνουνε ακριβά....

Χαίρομαι!
Προφανώς έχεις και εσύ παλιό πρόγραμμα. Κάνε ένα Surf and Mail με 30MB δωρεάν το μήνα με 2.5 ευρώ το μήνα. Εγώ αυτό έχω κάνει μόνο. Για να μην πληρώνεις τσάμπα γιατί το data το χρεώνουνε ακριβά....

Ποσο ακριβα? Εχω εταιρικο τηλεφωνο και δεν πληρωνω αλλα δεν θελω και να προκαλεσω με εξαιρετικα υψηλους λογαριασμους...
Ηθελα ομως σε περιπτωση αναγκης να μπορω να μπω να δω καποιο site.

Re: Απάντηση: Re: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Ποσο ακριβα? Εχω εταιρικο τηλεφωνο και δεν πληρωνω αλλα δεν θελω και να προκαλεσω με εξαιρετικα υψηλους λογαριασμους...
Ηθελα ομως σε περιπτωση αναγκης να μπορω να μπω να δω καποιο site.

Αν μπεις στο site της Vodafone κάπου έχει πόσο πόσο πάει ανά kb δεν ξέρω που ακριβώς. Ψάξτο λίγο. Για περίπτωση ανάγκης πάντως δε νομίζω να βγει πολύ. Δες το όμως για να ξέρεις τι σου γίνεται.