iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Υπάρχει. Πήγαινε στα Settings-> General-> Network-> Cellular Data Network και στο APN άλλαξε το internet με κάτι άλλο. Βάλε πχ internet123

Ετσι ηταν στην 2.2.....
Τωρα μετα το network δεν μου βγαζει αυτο που λες αλλα...vpn..set up internet tethering..data roaming.. enable 3g
Με την αναβαθμιση αλλαξανε:furious3::furious3:

Κάπου εκεί θα είναι...
Αύριο που θα αναβαθμίσω και εγώ θα σου πω.

Άγγελε και εσύ την 3.0 δεν έχεις; Που την έκανες την αλλαγή του APN;

εχω τσεκαρει τα παντα και ειναι κλειστα.το τηλεφωνο ομως εξακολουθει και καταναλωνει megawatt!!
μηπως να ερθω σε επαφη με τον Τονυ κλαρκ να μου δωσει αυτον τον μινι πυρηνικο αντιδραστηρα να τελειώνω?:fahne90:

Απάντηση: Re: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Άγγελε και εσύ την 3.0 δεν έχεις; Που την έκανες την αλλαγή του APN;

Ακριβως εκει που ειπες...

Ρυθμίσεις\Γενικά\Δικτυο\Κινητο δικτυο δεδομενων\Δεδομενα

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1223626.html

Can anyone using Vodafone on 3.0 confirm that the APN settings (General Network > Cellular Data Network ) are still hidden?

I'm thinking of updating, but don't really want to if the APN editing is disabled. I jailbroke so I could edit the APN to disable/enable data so I will never get a $2000 monthly bill. I don't want my iPhone to use data when I don't want it to.

Tapping network no longer leads to 'cellular data network', instead I get these options

Enable 3G

Data Roaming

Internet Tethering

VPN

Wi-Fi

I don't seem to be able to locate an APN settings...

Hmm, I wonder if the new Spotlight feature will find it....

edit – nope :(

απ οτι λεει με jailbreak το ρυθμιζει ...

επισημα δε γινεται ?

Last edited:
η μπαταρια του τηλεφωνου ανεβαζει θερμοκρασια και δειχνει το GSM του να δουλευει υπερωριες (βαζοντας το διπλα σε ηχειο ακους συνεχεια τον χαρακτηριστικο ηχο που κανει οταν σε καλουν ή καλεις).διαρκεια μπαταριας 7-8 ωρες χωρις καμια απολυτως χρηση.κανω τωρα restore και ενα δεν βελτιωθει βαζω την παλια version.

Η λυση εβρεθει.για οσους αντιμετωπιζουν προβλημα με μειωση του χρονου της μπαταριας ακολουθηστε τα παρακατω.Clean restore το 3.0 και επειτα software reset το iphone.Προσοχη,δεν ξαναπερνατε το backup ας διοτι το προβλημα θα επανερθει!χειροκινητα λοιπον αρχιζεται και περνατε ξανα τις επαφες σας,τις εφαρμογες σας και ολα τα υπολοιπα.Τέλεια?:ernaehrung004:

ωπα, και εγω σήμερα το επαθα αυτο, τα ιδια συμπτωματα ακριβως με εσένα tegonik.

δε καταλαβα ομως την διαδικασια που λες για να φτιαξει

Πάντως έχει πολύ πλάκα, διαβάζοντας τα φόρα στο εξωτερικό οι μισοί λεν ότι η μπαταρία βελτιώθηκε και οι άλλοι μισή το αντίθετο. Προφανώς έχει μείνει η ίδια. :flipout:

Χμμμ το θέμα ειναι οτι σε μενα ξεκίνησε ξαφνικα,,, το μονο που εκανα σήμερα ηταν η εγκατασταση του installous!!!

Η λυση εβρεθει.για οσους αντιμετωπιζουν προβλημα με μειωση του χρονου της μπαταριας ακολουθηστε τα παρακατω.Clean restore το 3.0 και επειτα software reset το iphone.Προσοχη,δεν ξαναπερνατε το backup ας διοτι το προβλημα θα επανερθει!χειροκινητα λοιπον αρχιζεται και περνατε ξανα τις επαφες σας,τις εφαρμογες σας και ολα τα υπολοιπα.Τέλεια?:ernaehrung004:

Πως εξηγείται ξέρουμε;

Last edited:
Xmmm απο την στιγμή που σε εμένα ξεκίνησε ξαφνικα, υποθέτω οτι καποια εφαρμογη ισως το προκαλεσε. Πάντως εκλεισα το push τωρα στα email και συνηλθε λίγο. Δεν ειναι λύση αυτη ομως μόνιμη....

Νεώτερα
Στην σελίδα ρυθμίσεων email αν και ειχα βαλει την ωθηση (push) στο χειροκίνητο στο submenu "Προηγμένα" που ειχε φτιαξει για το yahoomail ηταν ενεργοποιημένο το push!!! τα ρυθμισα ολα στο χειροκίνητο και ολα μια χαρα μεχρις στιγμής...

Re: Απάντηση: Re: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Ακριβως εκει που ειπες...

Ρυθμίσεις\Γενικά\Δικτυο\\Κινητο δικτυο δεδομενωνΔεδομενα

Στην δικη μου 3.0 εκδοση δεν υπαρχει αυτο...Υπαρχει μονο οτι γραφει και ο spyrmak

Enable 3G
Data Roaming
Internet Tethering
VPN
Wi-Fi

Εδω ειναι το θεμα τι γινεται ????:BDBDG54:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Στην δικη μου 3.0 εκδοση δεν υπαρχει αυτο...Υπαρχει μονο οτι γραφει και ο spyrmak

Enable 3G
Data Roaming
Internet Tethering
VPN
Wi-Fi

Εδω ειναι το θεμα τι γινεται ????:BDBDG54:

Σε καποιο fora διαβασα οτι με email και ενα συννημενο αρχειο (με συγκεκριμενη ονομασια config) με τις ρυθμίσεις APN που θες μπορεις να τις αλλαξεις. απλα ανοιγεις το email και τρεχεις το συννημένο...

δες και αυτο
For those who have unlocked/jailbroken iPhone: All you need to do is SSH to your phone and edit the carrier.plist file in /System/Library/Carrier Bundles/<YourCarrier>. (Example – in my case it was ../Carrier Bundles/Vodafone_in.bundle). Add the following:

<key>AllowEDGEEditing</key>
<true/>

just after

<?xml version=”1.0″ encoding=”UTF-8″?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC “-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN” “http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd”>
<plist version=”1.0″>
<dict>

once done -you should be able to edit the APN on the iPhone by going to Settings>General>Network>Cellular Data Network.

For more help on edting .plist refer to the forums.