iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Ναι, θα υπάρχει υποστήριξη για ραδιόφωνο, με το ανάλογο third party hardware. Σιγά μην έκαναν τα παλαιότερα που είχαμε αγοράσει για iPod :P

του iPod δε δουλευει

ναι,

ετσι διαβασα...

Νομίζω ότι δε γίνεται αυτόνομο, τουλάχιστον στα iPhone που κυκλοφορούν τώρα. Χρειάζεται και ανάλογη προσθήκη hardware εσωτερικά (δέκτης) που στην παρούσα φάση δεν υπάρχει.

Re: Απάντηση: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

Με third party hardware υπάρχει ήδη. Μιλάω για αυτόνομο...

εχεις κανενα link ?

αυτονομο δε γινεται με fw update

αν δεν εχει μεσα το hardare

(δεκτη)

αν βγει καινουριο με FM δεκτη

Ένα ακόμα ωραίο κομμάτι του 3.0 είναι όταν στέλνει μηνύματα, είτε sms είτε mms, όπου τα στέλνει χωρίς το περιμένουμε όπως τώρα.

Εδώ φαίνεται μια μπάρα στο πάνω μέρος που στέλνει κάτι, την ώρα που γράφουμε το επόμενο.

iphone3-090317-8.png

http://www.iphonehellas.gr/4755/video-capabilities-on-iphone-os-v30/

iphone_os_3_video_capabilities.jpg

Μία πρόσφατη ανακάλυψη στο iPhone OS v3.0 αφήνει ελπίδες για εφαρμογή video recording:

Also in the MobileMe section, it now says Publish Video when you go to publish an image. It’s an odd typo, to be sure, and while video recording has been near the top of our wishlist for some time, we’re not about to get our hopes up.

Ίσως να πρόκειται για τυπογραφικό λάθος (!)… ίσως όμως πρόκειται για κάποιο feature το οποίο θα εμφανιστεί ΜΟΝΟ στην επόμενη γενιά iPhone το οποίο θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι… θα μάθουμε σε λίγους μήνες!

Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

εχεις κανενα link ?

αυτονομο δε γινεται με fw update

αν δεν εχει μεσα το hardare

(δεκτη)

αν βγει καινουριο με FM δεκτη

Λογικά θα υποστηρίζει πλέον και το Apple Radio Remote.

Eπίσης ακόμη ένα νέο feuture θα είναι ο εντοπισμός της συσκευής σε περίπτωση κλοπής.

iphonemobileme-090318.png

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

 Νίκος;785311 said:
Eπίσης ακόμη ένα νέο feuture θα είναι ο εντοπισμός της συσκευής σε περίπτωση κλοπής.
iphonemobileme-090318.png

ο λογ/μος mobile me κοστιζει?
για την περιπτωση κλοπης - απωλειας
δλδ
Υ.Γ.: η αντικλεπτικη εφαρμογη ητανε δικη μου ιδεα

:flipout:

Ρε παιδιά, το ραδιόφωνο δεν μπορεί να δουλέψει με την κεραία του GPS, που ως γνωστό, είναι το μεταλικό περίβλημα της συσκευής; Απλά μέσω κάποιο software θα ψάχνει για άλλες συχνότητες από αυτές για δορυφορους... ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ :bang::bang::bang:

Ρε παιδιά, το ραδιόφωνο δεν μπορεί να δουλέψει με την κεραία του GPS, που ως γνωστό, είναι το μεταλικό περίβλημα της συσκευής; Απλά μέσω κάποιο software θα ψάχνει για άλλες συχνότητες από αυτές για δορυφορους... ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ :bang::bang::bang:

Kαι έγω έτσι νομίζω ότι αρκεί ένα μεταλλικό υλικό...

Re: Απάντηση: iPhone OS v3.0: Ελληνικά και λοιπά features.

κεραια οκ

δεκτη?

γινεται αυτο ?

Ρε παιδια τι συζητάμε τώρα, πως θα εχει radio χωρις το αντιστοιχο hardware δέκτη? maybe στο επομενης γενιάς iphone....

Ευτυχώς απ' ότι είδα στο link έχει και Ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί αν είχε μόνο τα μενού δεν κάνουμε δουλειά...
Μένει να το δούμε. Ωραίο link Νίκο.

ελληνικο πληκτρολογιο και στα SMS φανταζομαι...

-bye-

messages2.jpg