Βρε παιδιά, ήρεμα!!!! Φίλε ΦΡΑ.ΠΕ μην ξεχνάς ότι η Apple έχει μία συσκευή την ονόμασε iPhone και την εξελίσει χρόνο με το χρόνο. Το HTC καθώς και κάθε άλλη εταιρεία, έχει απέιρες συσκευές που μεταξύ τους έχουν διαφορές και όσο ανεβαίνεις στην τιμή και άλλες δυνατότητες. H Apple αν μη τι άλλο είναι πάρα πολύ τίμια σε αυτό που κάνει. Σου αναβαθμίζει την ίδια πάντα συσκευή χωρίς επιλέον κόστος και χωρίς να σε αναγκάζει να αγοράσεις κάποια άλλη, προκειμένου να αποκτήσεις τις επιπλέον δυνατότητες. Δεν είναι τυχαία η τεράστια επιτυχία του παγκοσμίως και σίγουρα δεν πουλάει τόσο πολύ μόνο λόγο μούρης. Και στην τελική δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να του αρέσει. Ως άνθρωπος του marketing, όσο καλή και εάν είναι η διαφημιστική επικοινωνία ενός προϊόντως, εάν το προϊόν δεν "λέει" τότε αυτό θα φανεί αμέσως στα νούμερα. To iPhone δεν φαίνεται να έχει τέτοιο πρόβλημα, αντιθέτως "μαμάει" σε πωλήσεις γιατί πολύ απλά είναι μια πολυσυσκευή state of the art η οποία γίνεται ολοένα και καλύτερη. Το έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, εγώ απλά δεν μπορώ να πιάσω άλλη συσκευή στα χέρια μου.