iPhone OS v3.0 - Επίσημα το καλοκαίρι του 2009

in apple we trust!!!

αν και με το 2.2 είμαι υπερ-ευχαριστημένος δεν με χαλάει το 3 καθόλου!

Καλα ,πλακα με κανεις;
Εσυ παιζεις με xda χακεμενο HTC τηλεφωνο και γκρινιαζεις με το να εγκαταστησεις μια εφαρμογουλα στο iphone με ενα κλικ?
Κατι δεν παει καλα εδω....

Τωρα το ειδα!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ IPHONE ΜΗ-ΧΑΚΕΜΕΝΟ??????? 10%
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ WM ΜΗ-ΧΑΚΕΜΕΝΟ ????? 90%

Και θέλω ειλικρινή απάντηση, γιατι δεν εδωσαν το 2.0, 3.0 κατευθειαν απο την αρχή???? δεν εχει καμμια καινοτομία, τίποτα καινουργιο απλα βασικα πραγματα που υπήρχαν ήδη σε όλες τις συσκευες του εμπορίου απο τότε...
Αλλα ειναι το περίεργο και εδω, κανεις δε βγαινει να γκρινιαξει κανεις δε τα "χωνει" ολοι παντα ειναι ευχαριστημενοι με μισα πράγματα και εκπτώσεις...

Βρε παιδιά, ήρεμα!!!! Φίλε ΦΡΑ.ΠΕ μην ξεχνάς ότι η Apple έχει μία συσκευή την ονόμασε iPhone και την εξελίσει χρόνο με το χρόνο. Το HTC καθώς και κάθε άλλη εταιρεία, έχει απέιρες συσκευές που μεταξύ τους έχουν διαφορές και όσο ανεβαίνεις στην τιμή και άλλες δυνατότητες. H Apple αν μη τι άλλο είναι πάρα πολύ τίμια σε αυτό που κάνει. Σου αναβαθμίζει την ίδια πάντα συσκευή χωρίς επιλέον κόστος και χωρίς να σε αναγκάζει να αγοράσεις κάποια άλλη, προκειμένου να αποκτήσεις τις επιπλέον δυνατότητες. Δεν είναι τυχαία η τεράστια επιτυχία του παγκοσμίως και σίγουρα δεν πουλάει τόσο πολύ μόνο λόγο μούρης. Και στην τελική δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να του αρέσει. Ως άνθρωπος του marketing, όσο καλή και εάν είναι η διαφημιστική επικοινωνία ενός προϊόντως, εάν το προϊόν δεν "λέει" τότε αυτό θα φανεί αμέσως στα νούμερα. To iPhone δεν φαίνεται να έχει τέτοιο πρόβλημα, αντιθέτως "μαμάει" σε πωλήσεις γιατί πολύ απλά είναι μια πολυσυσκευή state of the art η οποία γίνεται ολοένα και καλύτερη. Το έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, εγώ απλά δεν μπορώ να πιάσω άλλη συσκευή στα χέρια μου.

Δεν αμφιβάλλω φίλε YonVog οτι ειναι μια επαναστατικη συσκευή σε καλή τιμή. Αυτο με δελέασε και απέκτησα και εγω μία. Τα προβληματα τα είδα, καποια ξεπεραστηκαν καποια όχι καποια δε νομιζω να διορθωθουν.

Το προβλημα μου ειναι οτι
1 -Απο την αρχη ειχε πολυ περισσότερες ελλείψεις απο οτι θα έπρεπε σε σχέση με τον ανταγωνισμο. Το οτι πουλησε/πουλαει ακομα δεν απαντα σε αυτο, μαλιστα με/μας βάζει (θα έπρεπε;) σε προβληματισμο.
2-Απο την αρχή στο παραπανω θέμα (1) ολοι (σχεδον) apple - αγοραστές σφυράνε κλεφτικα σα να μην συμβαινει τίποτα.
Δε λέω καλες οι "δόσεις" ανανέωσης με τα updates αλλα να το δουμε και απο αλλη ματια τι πραγμα:
Παρακαλάμε για βασικά πραγματα που μας τα δίνουν με δόσεις, λεμε ευχαριστω όταν το θυμηθουν, ενω ήδη ψευτοκαναμε την δουλεια μας με x,y εφαρμογη που αγοράσαμε ή το χακεψαμε.....

Last edited:
..πραγματικα μιλας λες και δεν εχεις πιασει iphone στα χερια σου...
"Ψευτοκανουμε την δουλεια μας"??? Ενα iphone με τα απαραιτητα apps απλα δεν πιανεται! Και μπορει να το χρησιμοποιησει και ενας ασχετος με τεχνολογια! Ποιος σφυρα κλεφτικα ρε Φρανκ? Μηπως εσυ, που δεν εχεις μαθει ακομα να πως δουλευει το μισητο iphone σου και θες να το συγκρινεις με ξεπερασμενο htc?
Μαλλον πρεπει να ξαναπαρεις το ολο θεμα απο την αρχη γιατι ειναι αδυνατον να συνενοηθουμε..

Νομίζω ότι με αρνητική σκέψη, ποτέ δεν πρόκειται κάτι να σου αρέσει Φρα.Πε.
Εφόσον λοιπόν δεν σου αρέσει, μπορείς κάλιστα να το πουλήσεις σε κάποιον που θα θέλει να το χρησιμοποιήσει.

Ρε παιδες γιατι δε με πιανεται?

Το προβλημα μου δεν ειναι η συσκευή
-Αλλα η πολιτικη της APple
-Ολοι εμεις που εξ'αρχης δεν διαμαρτυρηθήκαμε με το ανεκδιήγητο v.1.0 και που συνεχίζουμε να χειροκροταμε οτι δίνουν με το σταγονόμετρο λες και μας δίνουν καμμια καινοτομία οταν ο ανταγωνισμός δινει περισσότερα (οπως τα δίνει) εδω και μια 5ετία τουλάχιστον.

Ελπίζω να έγινα κατανοητος τώρα

Μας έδωσαν καινοτομία με το λειτουργικό κ την χρήση με τα δάχτυλα χωρίς πληκτρολόγιο, χωρίς γραφίδα.
Αυτό το κυνηγά τώρα ο ανταγωνισμός φίλε μου...

Μας έδωσαν καινοτομία με το λειτουργικό κ την χρήση με τα δάχτυλα χωρίς πληκτρολόγιο, χωρίς γραφίδα.
Αυτό το κυνηγά τώρα ο ανταγωνισμός φίλε μου...

Συμφωνώ, ειναι το μοναδικο πράγμα που παραδέχομαι: ξύπνησαν τους άλλους στο θέμα GUI...και η ισορροπία εφτασε σχεδον (HD).
Το επόμενο βήμα της apple πρεπει να ειναι πολυ καλυτερο απο το copy paste που παρουσίασε.....

BTW: Το πενάκι ειναι αναντικατάστατο σε "ορισμενες ειδικες" μονο εφαρμογές που δε θα δει ποτε το Iphone οπότε δεν θατο χρειαστει κιόλας.

Ωραίο... iPhone v.s iPhone OS

To θέμα είναι οτι έχει 1,5 χρόνο ζωή...
Και σε μία πενταετιά (καλά να είμαστε) τα λέμε.. Εκεί θα φανεί τι έχει κάνει..
Τι λέμε τώρα.. Τα ίδια και τα ίδια...

Εγώ χωρίς να προσφέρω κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση απλά να πω, ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου κρατάω κινητό πάνω από 6 μήνες. Με το iphone πρώτης γενιάς έχω κλείσει ένα χρόνο και κάτι. Κάθε φορά που βάζω μια αναβάθμιση είναι σα να παίρνω καινούριο κινητό.

Χτες παρακολούθησα σε βίντεο το sneak preview του OS 3.0.
Και πραγματικά παραδέχτηκα του μηχανικούς και προγραμματιστές της Apple.
Ακόμα και σ' αυτό που θεωρούσαμε το πιο απλό πράγμα (Cut, copy και paste) είδαμε πόσο τέλεια μπορεί να εφαρμοστεί σε μια συσκευή αφής.

Εντάξει, αν ψάξουμε μπορούμε να συνεχίσουμε να βρίσκουμε μειονεκτήματα στη συσκευή και ειδικά όσοι δεν την έχουν χρησιμοποιήσει.
Αλλά η overall εμπειρία δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο κινητό κατά την γνώμη μου. Να σκεφτείτε ότι πλέον δυσκολεύομαι να πληκρτολογήσω SMS σε οτιδήποτε άλλο πλην του iphone!