iPhone OS v3.0 - Επίσημα το καλοκαίρι του 2009

Ενταξει, τους πήρε 3 χρονια να βάλουν copy paste. Μπραβο apple.
Τι θα περιμενουμε στο v4.0? flash στο safari? η μήπως ΕΛΛΗΝΙΚΑ? η μήπως camera της προκοπής και VIDEO? η μήπως......

Ελεος, ειπαμε να ευλογουμε τα γένια μας αλλα οχι και έτσι ρε παιδιά.

Τα features του iphone δε ξεπερνουν ενα htc 2ετίας και πάλι πίσω είναι. Και μη με αρχίσει κανεις για multitouch και innovative OS δε μιλάω γι αυτα.

Ισως με το 3.0 εχουμε ενα λογισμικο που ταιριάζει στην συσκευή καλλιτερα απο ποτε, μαλλον αυτο που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είχε απο την αρχή.

NAI ειμαι ενας γκρινιάρης χρηστης iphone 2g που ΔΕΝ τα βλέπω όλα ρόδινα, ισως τελικά έχω αλλη συσκευή απο εσας.

Δεν ευλογούμε τα γένια μας βρε Φρα.Πε., έτσι κ αλλιώς έχουμε μετοχές στην Apple ;;
Απλά γουστάρουμε αυτή την συσκευή, μαζί με τα ελατώμματά της...

Ελεος ρε Φραπε, τα ιδια και τα ιδια.. :p
Συγκρινεις το iphone με κινητο htc 2 ετιας??? Μηπως το δικο σου htc ηταν "special edition"? Γιατι ΟΤΙ αλλο εχω δει, απλα ειναι πολυ πισω overall...

Κανένα special εdition, περασα απο το S200 με wm6.1 στο iphone
Εαν εκανα 10 πραγματα με το S200 με το iphone εκανα 5 αλλα με μουρη.

Και κατι αλλο: τελικα αυτο που μετραει δεν ειναι τα επιμερους features μιας συσκευης, αλλα η ΕΜΠΕΙΡΙΑ χρησης του ,all together.. Kαι εκει, το Iphone ΔΕΝ παιζεται..
Το ιδιο ισχυει και με τα mac vs win. Ενα απλο παραδειγμα: Το παλιο μου laptop ειχε τον ιδιο επεξεργαστη και μνημη με το macbook, απλα ετρεχε vista: Οι διαφορες μεταξυ των δυο στην εμπειρια χρησης ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΥΠΕΡ του mac!
Oλα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε...

http://www.engadget.com/photos/iphone-3-0-hands-on/143728

3. Landscape mode in Mail, Notes and Messages apps

Jason Chen:

Next, Landscape. Apple’s had support for landscape mode for Safari since launch, and can enter text in wide-keyboard mode. Now you can use landscape in “all key applications” including Mail.

They’re also adding support with the big keyboard for composing messages in Mail as well. It also works in Notes and the “Messages” application.
μια ερωτηση ακομα: το lanscape keybord αφορα μονο το e-mail η και τα
SMS ? αυτο εννοει (SMS) ως messages app?
Ενταξει, τους πήρε 3 χρονια να βάλουν copy paste. Μπραβο apple.
Τι θα περιμενουμε στο v4.0? flash στο safari? η μήπως ΕΛΛΗΝΙΚΑ?
http://www.iphonehellas.gr/4743/greek-keyboard-on-iphone-os-30/

Το μέλος chanki δημοσίευσε στο Forum του iPhoneHellas.gr μια φωτογραφία η οποία δείχνει το Ελληνικό πληκτρολόγιο που υπάρχει στο iPhone OS 3.0 (developer’s beta για την ώρα).

iphone_os_3_greek.jpg

iphone_os_3_greek

Όπως δείχνουν τα πράγματα, τα Ελληνικά θα υποστηρίζονται στην νέα έκδοση του λειτουργικού απευθείας από την Apple, και δεν θα χρειάζεται η αγορά κάποιας εφαρμογής ή το πείραγμα της συσκευής (βλ. Jailbreak) για να μπορεί κάποιος να γράψει Ελληνικούς χαρακτήρες.

Last edited:
Εγω ξέρω οτι πριν απο 2 μέρες επρεπε να στειλω SMS με 2 τηλεφωνα απο τον κατάλογο μου και ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ 5 λεπτα πως θα το κάνω και τελικά πήρα μολύβι και χαρτί για να κανω την δουλεια μου.

Απαντηση: Παρε ενα Νοκια 8210 του 2001 να κανεις την δουλεια σου. Δε θέλω να χαλάσω το νημα σταματω εδώ.

Re: Απάντηση: iPhone OS v3.0 - Επίσημα το καλοκαίρι του 2009

Κανένα special εdition, περασα απο το S200 με wm6.1 στο iphone
Εαν εκανα 10 πραγματα με το S200 με το iphone εκανα 5 αλλα με μουρη.
WOW! και από S200 κιόλας...το μεταγενέστερο αλλά κατα τ'άλλα downgraded μοντέλο από τον προκατοχό του S100 :laugh:
Αυτό σερνόταν κιόλας...έλεοzzz :rofl:

Και κατι αλλο: τελικα αυτο που μετραει δεν ειναι τα επιμερους features μιας συσκευης, αλλα η ΕΜΠΕΙΡΙΑ χρησης του ,all together.. Kαι εκει, το Iphone ΔΕΝ παιζεται..
Το ιδιο ισχυει και με τα mac vs win. Ενα απλο παραδειγμα: Το παλιο μου laptop ειχε τον ιδιο επεξεργαστη και μνημη με το macbook, απλα ετρεχε vista: Οι διαφορες μεταξυ των δυο στην εμπειρια χρησης ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΥΠΕΡ του mac!
Oλα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε...
:SFGSFGSF: Exactly!

Ειχα και τα 2 που αναφέρεις. Τo S200 μάλιστα ειχε ραμμενο κουστουμακι απο xda developers (τι να ειναι αυτο αραγε ε;) και μαλιστα παει μια χαρά ακόμα (το έχει ξαδερφος μου) και χωρίς ενέσεις καθε εξάμηνο στο OS για να βαλουμε copy paste πχ....ελεοzzz subcode λοιπον

Εγω ξέρω οτι πριν απο 2 μέρες επρεπε να στειλω SMS με 2 τηλεφωνα απο τον κατάλογο μου και ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ 5 λεπτα πως θα το κάνω και τελικά πήρα μολύβι και χαρτί για να κανω την δουλεια μου.

Απαντηση: Παρε ενα Νοκια 8210 του 2001 να κανεις την δουλεια σου. Δε θέλω να χαλάσω το νημα σταματω εδώ.

Οχι. Η απαντηση ειναι οτι ΔΕΝ ξερεις τι κανει το κινητο σου: Βαλε Χριστιανε μου το ireal SMS και καθαρισες!

Οχι. Η απαντηση ειναι οτι ΔΕΝ ξερεις τι κανει το κινητο σου: Βαλε Χριστιανε μου το ireal SMS και καθαρισες!

Δηλαδη θα πρεπει να ψαχνω με τις ώρες τις πχ2314 λειτουργιες που θα έπρεπε να εχει native το τηλεφωνο με ποιο πρόγραμμα θα μπορω να τις κανω, να τις αγορασω(!!!) (οκ υπαρχουν και τα clopy με την γνωστή μανουρα). Αυτο ειναι το νοημα????

Και γιατι θα πρεπει να εχω ενα ολοκληρο προγραμμα διαχείρησεις SMS για μια μικρη λειτουργία τόσο χρήσιμη όμως. Μήπως διορθώνει και αλλες ελλείψεις. Μήπως εινα για τα μπαζα λοιπον το native OS?

Καλα ,πλακα με κανεις;
Εσυ παιζεις με xda χακεμενο HTC τηλεφωνο και γκρινιαζεις με το να εγκαταστησεις μια εφαρμογουλα στο iphone με ενα κλικ?
Κατι δεν παει καλα εδω....

Ειχα και τα 2 που αναφέρεις. Τo S200 μάλιστα ειχε ραμμενο κουστουμακι απο xda developers (τι να ειναι αυτο αραγε ε;) και μαλιστα παει μια χαρά ακόμα (το έχει ξαδερφος μου) και χωρίς ενέσεις καθε εξάμηνο στο OS για να βαλουμε copy paste πχ....ελεοzzz subcode λοιπον
Το XDA Developers Forum το ξέρω από τότε που είχα Qtek 2020, συνέχιζα να το διαβάζω και μετά με το Qtek S100 κ.ο.κ. Οπότε τη φράση: "τι να είναι αυτό άραγε", πές το καλύτερα στον εαυτό σου όταν αντικρίζεις iPhone. Γιατί μάλλον δεν δείχνεις το ίδιο ενδιαφέρον στο να κάτσεις να ασχοληθείς όπως έκανες στο S200 για να το κάνεις πιο γρήγορο (To S200!!! ...και πάλι έλεοzzz :laugh:)

Last edited:
Χαιρομαι που γνωρίζεις το xda developers πραγμα που σημαινει οτι ξερεις τι παιζει γύρω απο τα wm τις δυνατότητες τους και ποσο καλλιτερα μπορουν να γίνουν με το μεράκι ορισμένων. Αυτο ομως ερχεται σε αντίθεση με την εκφραση σου για το S200 το οποιο οταν κυκλοφόρησε ηταν μια υπερπληρης πρόταση. Δεν ήταν αργό με τα wm5 ουτε με καν με wm6. Αληθεια εζησες ποτε μαζί του? Η μήπως να αντιπαραθέσουμε τα χαρ/κα του vs ιphone 2g V1.0? Μαλλον δεν παιζει τετοια συγκριση....

Ξεφευγουμε ομως απο τον σκοπό του νήματος. Το 3.0 Θα επρεπε να ήταν απο την αρχή μαζι με τα iphone και οχι 3 χρονια μετα...

Βρε Φρανκ, εσυ εκανες την συγκριση S200- Iphone..
Ξερεις τι μου θυμιζεις; Εναν τυπο με ενα πειραγμενο Fiat Punto 5ετιας, να κανει παραπονα γιατι τα χερουλια της Porche Cayman δεν ειναι αρκετα φαρδια για τα χοντροχερα του! :p

(no offence)

ΧΧΑΑΧ καλο αλλα δε νομιζω οτι ειναι αναλογο με αυτο που λέμε εδω όμως.
Η σύγκριση εγινε με πραγματα που εχω ζήσει και τα ξερω καλα οπότε μπορω να εκφέρω άποψη εκ του ασφαλούς. Δεν ειναι δα και τοσο μεγαλη η διαφορα ηλικίας μεταξυ iphone 2g 1.0 και S200...

...ναι, αλλα η διαφορα δυνατοτητων και εμπειριας χρησης ειναι αναλογη, μην πω μεγαλυτερη... ;)