iphone στην Ελλάδα: τελευταίοι και καταϊδρωμένοι

Gleon

Senior Member
2 March 2007
396
Αλλη μια ένδειξη της υπόλειψης και του σεβασμού που η χώρα μας απολαμβάνει από την Apple (αλλά και δείγμα της καλής δουλειάς που τόσα χρόνια έχει κάνει η Rainbow).

Στην λίστα με τις χώρες οι οποίες θα υποδεχτούν το νέο iphone στις 22 Αυγούστου λάμπει δια της απουσίας της η Ελλάδα ενώ φιγουράρουν, μεταξύ άλλων οι:

Ισημερινός, Ονδούρες, Ινδία, Εσθονία, Λιθουανία, Ρουμανία, Πολωνία, Φιλιππίνες, Ελ Σαλβαδόρ, Παραγουάη, Περού, Σλοβακία :SFGSFGSF::SFGSFGSF::fahne90:

http://www.tuaw.com/2008/08/06/august-22-big-day-for-iphone-abroad/

επιτέλους!!!!!!!.. ΠΑΝΤΑ ήθελα να πάω
στον ΝΑΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ την Π Α Ρ Α Γ Ο Υ Α Η..

- - B U T - -

Don't Worry iPhone 3G: Available in Greece on 22nd of August! (2009..)

Last edited:
Εγω νομιζω οτι αν καποιος δεν θελει η αδιαφορει (αρα δεν θελει) να αγορασεις το προιον του εσυ τον στελνεις και πας αλλου..ΝΟΚΙΑ,SAMSUNG και λοιποι..παντου ολη μερα μιλουν για το iphone,ολοι εκτος απο την εταιρεια που το διαθετει!

Αλλη μια ένδειξη της υπόλειψης και του σεβασμού που η χώρα μας απολαμβάνει από την Apple (αλλά και δείγμα της καλής δουλειάς που τόσα χρόνια έχει κάνει η Rainbow).

Μόνο που πλέον δεν είναι θέμα αντιπροσωπείας αλλά περισσότερο provider, όπου η Voda θα είναι αυτή που θα το διαθέσει στην αγορά.

Φτιάχνει η voda τηλέφωνα; Μάλλον τα παίρνει έτοιμα από τις εταιρίες με τα δικά της χρώματα και ρυθμίσεις. Οπότε αν η Apple δεν έχει να παραδώσει, μάλλον κι η voda δεν θα μπορεί να τα διαθέσει στην αγορά! Δε νομίζω να έχει τηλέφωνα και να τα κρατάει στοκ στις αποθήκες...

Είναι και θέμα πολιτικής της κάθε εταιρίας το τι θα διαθέσει και πότε..
Στις άλλες χώρες γιατί το δίνει η Voda δηλαδή?
Η Αpple έχει να παραδώσει στην Ινδία και τις άλλες 21 νέες χώρες και δεν έχει για την Ελλάδα?

Απ' ό,τι πρόσεξα στον πίνακα η voda είναι provider μόνο στην Ινδία και στην Τσεχία στις οποίες έχει και ανταγωνισμό. Προφανώς και είναι θέμα προτεραιότητας, η voda μπορεί από τη μιά να πιστεύει ότι σ' αυτές τις χώρες θα πουλήσει πιο εύκολα περισσότερα τηλέφωνα απ' ό,τι στην Ελλάδα, αλλά και από την άλλη λόγω των ανταγωνιστών που έχει σ' αυτές τις χώρες να μην θέλει να τους αφήσει μόνους τους στην αγορά. Αν η Apple είχε τις απαραίτητες σε επάρκεια ποσότητες να δώσει στις εταιρίες, δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην το έδινε κι εδώ η voda το τηλέφωνο...

Παρεμπιπτόντως, δες κι αυτό το μήνυμα από το ίδιο site με παράπονα για έλλειψη τηλεφώνων στην Αμερική...

http://www.tuaw.com/2008/08/06/august-22-big-day-for-iphone-abroad/2#c13571568

Last edited:
Μία από τις πιθανες εκδοχές την έδωσες μόνος σου. Εκει έχει ανταγωνισμό και δίνει προτεραιότητα, ενώ εδώ έχει μονοπώλειο οπότε μπορεί να περιμένει λίγο μέχρι να τελειώσουν οι τρέχουσες προσφροές για internet on the go + laptop και μετά να έρθει το iphone που τα κάνει και τα 2 και συμφέρει.
Επίσης μπορεί άλλα θέματα να μην έχουν λυθεί,όπως κάλυψη σε σερβις (υποστήριξη και τεχνικό).
Τί πωλήσεις πιστεύεις οτι θα κάνει στην Ελλάδα, που τόσο δεν μπορεί η Apple να καλύψει, ενώ καλύπτει ήδη US, Aγγλια, Γερμανια, Γαλλιά και άλλες 30-40 χώρες? Ενα εκατομμύριο συσκευές? Δύο? Παραπάνω?

Μπα! Μερικές χιλιάδες το πολύ (ακριβό το σπορ του iphone)...

ΥΓ. Αν και με το promotion που δέχεται πανταχόθεν, τίποτα δεν αποκλείεται ώστε να γίνει και best seller!

Μπα! Μερικές χιλιάδες το πολύ (ακριβό το σπορ του iphone)...

Αυτό ακριβώς θέλω να σου πω. Οτι είναι ελάχιστα αναλογικά με αυτά που πωλούνται αυτήν την στιγμή. Αρα το θέμα της διαθεσιμότητας δεν παίζει για μας.
Αλλο παιχνίδι γίνεται...

Don't know, δεν είμαι και τόσο οπαδός των θεωριών συνομωσίας. Χωρίς να αποκλείεται και τίποτα βέβαια, με τη voda ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ούτε καν ότι δεν σε παρακολουθεί! :call2::call:

ο μοναδικος λογος που αργει να ερθει στην Ελλαδα το καινουργιο iphone κυριοι ειναι ενας και μοναδικος.Ειμαστε η μοναδικη χωρα παγκοσμιως που το iphone θα διατιθεται με σηματακι vodafone:bigcry: και menu vodafone live (και μαλιστα το παλιο κλασικο που ειναι πραγματικα λογος να πεταξεις το τηλεφωνο σου...).:slapface:
Αυτες οι πληροφοριες μου ηρθαν απο μια αρκετα αξιοπιστη πηγη -κατοχος 3 καταστηματων vodafone - που δεν εχω κανεναν λογο να μην πιστεψω.

Μα η ίδια η Vodafone στο site της λέει ότι δεν πρόκειται να έχει σήμα και μενού Vodafone. Προφανώς δεν θα έχει διαβάσει ποτέ το site της ταιρείας που εκπροσωπεί.

Last edited:
Απάντηση: Re: iphone στην Ελλάδα: τελευταίοι και καταϊδρωμένοι

ο
Αυτες οι πληροφοριες μου ηρθαν απο μια αρκετα αξιοπιστη πηγη -κατοχος 3 καταστηματων vodafone - που δεν εχω κανεναν λογο να μην πιστεψω.

Από δω και πέρα έχεις...

Πάντως η είσοδός του στη χώρα μας συνεχώς αναβάλλεται.

Εμένα με είχαν ενημερώσει για μέσα Ιουλίου, ενώ τώρα δεν μπορούν να προβλέψουν καν ημερομηνία...

Ήμαρτον...

ο μοναδικος λογος που αργει να ερθει στην Ελλαδα το καινουργιο iphone κυριοι ειναι ενας και μοναδικος.Ειμαστε η μοναδικη χωρα παγκοσμιως που το iphone θα διατιθεται με σηματακι vodafone:bigcry: και menu vodafone live (και μαλιστα το παλιο κλασικο που ειναι πραγματικα λογος να πεταξεις το τηλεφωνο σου...).:slapface:

στο site της vodafone αλλα λεγανε...

Ενα λανσάρισμα του ιΦον στην Ελλάδα τον Αύγουστο θα πάει...κανείς δεν είναι, συν ότι κανείς δεν ασχολείται με αυτά τώρα.
Ποιό πιθανό κ ρεαλιστικό μου φαίνεται για Σεπτέμβρη...

2 απλοί λόγοι:

1. Το νούμερο των πιθανών πωλήσεων θα είναι χαμηλό, ενώ το pormotion πρέπει να το αναλάβει εξολοκλήρου η voda GR... και μετά τα τεράστια ποσά που πέταξε από το παράθυρο σπονσοράροντας την Εθνική ελλάδος στο Euro, ο κορβανάς για φέτος για διαφημίσεις βλέπει πάτο.

2. Ποιος θα κάτσει να εξελληνίσει μενού κλπ? άντε για τα mac και το OS X υπάρχουν τα ελληνικά-αλά- Rainbow, στο iphone ποιος θα πληρώσει για να μπούν? ποιος θα τα φτιάξει? και πότε? κι όλα αυτά για μερικές εκατοντάδες πωλήσεις? άντε μερικές χιλιάδες?

Αν η VodaGR δεν πιέζεται από τη σύμβαση με την Apple να το λανσάρει στην Ελλάδα μέσα σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα (που έτσι είναι απ'ότι φαίνεται) σιγά μην ασχοληθεί. Και σιγά μην ασχοληθεί η Apple να φτιάξει ελληνικά menu για το iphone όταν δεν το έκανε για το OSX

Last edited: