iphone στην Ελλάδα

Μερικά που βρήκα κι εγώ από το TUAW.com

* Why isn't iPhone Safari learning to auto-fill my user names?
* Why can't I start a search in YouTube, pop over to check the weather, come back and find the results of my search? Instead, the search terminates and the search field clears.
* Why isn't there a front-page address book app?
* Why can't I get consistent EDGE reception? I live in a major metropolitan area, damn it.
* Why can't I just get disk access without having to resort to extreme hackery?
* Why can't I SMS more than one person at a time?
* Why can't I receive a call while surfing the web like the Sidekick does?
* Why can't I just edit an outgoing e-mail address without having to go back and type it all in again?
* Why can't I maintain individual calendars instead of having them all lumped together?
* Sure, we can meebo, but why is there no built-in iChat?
* I hate paying thirty bucks a month for a voice plan that I don't use. I wish I could cancel the voice plan and keep the data plan but AT&T says I can't.
* Where's Flash? I want Adobe to fix the OS X Flash plugin, and then I want it on my iPhone. We admit that the existing Flash for OS X, if moved to the iPhone, would be an unmitigated disaster; it would drain your battery in about 3 minutes while causing the iPhone to burn its way through your pocket, melting the ground beneath you and sinking rapidly into Earth's molten core. One Flash video on my MBP causes Safari to spike to 70% CPU and kicks my fans into overdrive... that sort of unoptimized code on a handheld platform is a recipe for pain.
* When my screen gets all smudgy, why can't I just clean it on my shirt? I hate carrying around the iPhone wipie-cloth all the time. (Chartier claims his T-shirt works just fine). Chris U gets the best results from t-shirts made of hemp. You can also use shield lens care cloths from Hilco and other photography-quality lens-cleaning cloths.
* Why does AT&T keep sending me balance updates for my prepaid plan every few minutes, even when I haven't used the phone for anything? When I make a call or text? Fine. Send me an updated balance. But when the iPhone is just sitting there? Puh-lease!
* Why can't I delete the last-taken photo immediately from the camera interface without having to go to the photos section? That snapshot button is so super-sensitive, I keep taking pictures I didn't mean to.
* I hate having to navigate over to settings all the time. Why can't I just access the settings for a program (e.g. e-mail) from inside the program itself like I can with Weather and Stocks?
* The email account UI is positively dreadful. Tap 2/3 times to get into one inbox, then 2/3 times back out, then 2/3 times back into another one is for the birds. I hate the email UI and would love the chance to kick a responsible party in the pants for it.

αααχ glamour fans go for it!!!!! (και καλά κάνετε!)

Σίγουρα για μουρη ειναι πρώτο και κερδίζει τους πάντες. Γι' αυτο και μόνο αξιζει να το αγοράσεις. Ειναι στολίδι, πως να το κάνουμε.

Αμα θέλω όμως να κανω δουλειά, HTC and dry bread

Re: Απάντηση: iphone στην Ελλάδα

To οτι δεν ειναι συμβατο με κανενα bluetooth handsfree δεν ειναι σοβαρο θεμα ?

Θα ήταν σημαντικό θέμα αλλά όπως λέει και εδώ δεν ισχύει

"However, it can link with any Bluetooth headset on the market, including the Apple "

Απάντηση: Re: iphone στην Ελλάδα

αααχ glamour fans go for it!!!!! (και καλά κάνετε!)

Σίγουρα για μουρη ειναι πρώτο και κερδίζει τους πάντες. Γι' αυτο και μόνο αξιζει να το αγοράσεις. Ειναι στολίδι, πως να το κάνουμε.

Αμα θέλω όμως να κανω δουλειά, HTC and dry bread

Κι εγώ το HTC Touch πήρα μπας και... ξεχαρμανιάσω από το iphone αλλά εκτός από το ωραίο συστηματάκι που έχει βάλει η HTC με τον περιστρεφόμενο κύβο, όλο το υπόλοιπο μενού (δηλ. το 95%) βασίζεται σε Windows Mobile 6.0 και χρειάζεται το πενάκι. Ειδικά για να γράψεις ελληνικά (στα αγγλικά έχει recognition) στο μικροσκοπικό πληκτρολόγιο.... :BDBDG54:

Καλημέρα Γιάννη και καλωσήρθες στο Avclub.

Αν επιτρέπεται, πόσο το πήρες; (με μεταφορικά)

Επιτρεπεται, γιατι να μην επιτρεπετε;
Με μεταφορικα απο Αγγλια μου ηρθε 690 ευρω.

κάποια αξιόπιστη διεύθυνση για αγορά!!!
thanks

Ζητω εκ των προτερων συγγνωμη για τα πολλα replies αλλα ειναι πολλες οι ερωτησεις και ξερω οτι σας καινε γι αυτο θα τα παρω ενα ενα. (δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να κανω πολλαπλε quotes μεσα στο ιδιο thread)

Εγω το παράγγειλα απο ebay.co.uk το μελος που το πουλουσε λεγεται lightning! και αυτη ειναι η σελιδα του στο ebay: (stores.ebay.co.uk/Lightningstore)

Εχει ενα απο τα καλυτερα feedback scores (η βαθμολογια αξιοπιστιας για τους λιγοτερο μυημενους στο ebay) που εχω δει ποτε. Εχει κανει πανω απο 9000 πωλησεις και το 100% (!) των πελατων εχουν αφησει θετικα σχολια.

Η τελικη αξιοπιστια κρινεται αν περιμενεις μεχρι την παρασκευη οποτε και το περιμενω συμφωνα με τη fedex.

Παντως ο ιδιος εχει αλλα τρια iphones for sale τιν τελευταια φορα που τσεκαρα.

Αυτό κι αν είναι τόλμημα...!
Τα hacks είναι ακόμα στα σπάργανα και κανένα δεν έχει γίνει published yet.
Εύχομαι να το κάνεις να δουλέψει το συντομότερο δυνατό και να μας ποστάρεις full review.
Αν τα καταφέρεις, πολλοί θα ακολουθήσουν(-σουμε)!

Το hack για το activation διμοσιευθηκε απο τον DVD Jon τον νορβηγο hacker που στα 17 του εσπασε το συστημα προστασιας για την αντιγραφη DVD (γνωστο ως CSS) (εξου και το ονομα DVD Jon)

Εχω διαβασει απο παρα πολλους χρηστες οτι δουλευει αλλα επειδη seeing is believing οπως λεν κι οι ελληνες :P το ειδα να δουλευει στο iphone του ξαδερφου μου στο Παρισι.

Τωρα το ξεκλειδωμα για την sim ειναι αλλη ιστορια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βγει πολυ συντομα. (καποιες θεωριες συνομωσιας θελουν την ιδια την apple να ελευθερωνει κρυφα μερος του κωδικα)

Για ολα τα αρνητικα δεν μπορω να σχολιασω ακομα αν και τα γνωριζα ολα πριν το παραγγειλω πρεπει να πω πως δεν ισχυουν ολα (μιας και αυτοι που τα εγραψαν τα εγραψαν πριν το πιασουν στα χερια τους) και οτι τα περισσοτερα απο αυτα διερρευσαν απο ενα memo γαι talking points (επιχειρηματα κατα του iphone) που κυκλοφορησε απο τη Nokia.

Δεν αμφιβαλλω οτι πολλα απο αυτα ισχυουν αλλα γνωριζω με σιγουρια ποια δεν ισχυουν. Θα απαντησω σε ολα αναλυτικα μολις το δουλεψω λιγο γιατι δεν θελω να μιλαω χωρις προσωπικη εμπειρια.

Παντως δεν πρεπει να ξεχναμε οτι το iphone δεν ερχεται απλα ως ενα ακομη smartphone αλλα ως μια fusion συσκευη που ενωνει ενα τηλεφωνο με ενα ιποδι και εναν αξιολογο mobile browser χωρις τα απεχθη (κατα την ταπεινη μου γνωμη) Windows mobile.

Και μονο για την τεχνολογια multitouch θεωρω οτι αξιζει να συμπεριληφθει στη λιστα καθε επιδοξου gadgetακια.

Τα παραπονα θα τα ακουσετε οταν δουλευωντας το καταλαβω οτι του λειπουν καποιες απο τις ευκολιες στις οποιες με εχει συνηθισει το (οφειλω να ομολογησω) καταπληκτικο E65 μου.

See you soon

Νομίζω ότι όλοι όσοι διαβάζουμε το thread θα σε ζηλεύουμε από την Παρασκευή και μετά...

Για κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει το ιπόδι μαζί με τα τιουνς, μπορεί να καταλάβει ότι την χρηστική αξία μιας συσκευής δεν την κάνουν τα bullets με τα features που κουβαλάει, αλλά το feeling όταν την χρησιμοποιείς.

A ρε Jonny μας έβαλες φωτιές τώρα...:Banane0:
Καλορίζικο και καλώς ηρθες...

Συν το ότι ένα ένα τα επιχείρηματα σιγα σιγά καταρίπτονται κατα του iphone...
Βγήκε προγραμμάτακι που το βλέπει σαν σκληρό δίσκο....Κ ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...
Μάλλον φάινεται ότι α ξεκινήσει μια καινούργια αγορά μόνο γι αυτο όπως με το ιποδι..

Last edited:
Απάντηση: Re: iphone στην Ελλάδα

ΝΓια κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει το ιπόδι μαζί με τα τιουνς, μπορεί να καταλάβει ότι την χρηστική αξία μιας συσκευής δεν την κάνουν τα bullets με τα features που κουβαλάει, αλλά το feeling όταν την χρησιμοποιείς.

Ακριβώς !!

Και όσο για το iPhone είναι πανεύκολο στην χρήση.. Ακόμα και για ένα μωρό:

Απάντηση: Re: Απάντηση: iphone στην Ελλάδα

Ζητω εκ των προτερων συγγνωμη για τα πολλα replies αλλα ειναι πολλες οι ερωτησεις και ξερω οτι σας καινε γι αυτο θα τα παρω ενα ενα. (δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να κανω πολλαπλε quotes μεσα στο ιδιο thread)

Εγω το παράγγειλα απο ebay.co.uk το μελος που το πουλουσε λεγεται lightning! και αυτη ειναι η σελιδα του στο ebay: (stores.ebay.co.uk/Lightningstore)

Εχει ενα απο τα καλυτερα feedback scores (η βαθμολογια αξιοπιστιας για τους λιγοτερο μυημενους στο ebay) που εχω δει ποτε. Εχει κανει πανω απο 9000 πωλησεις και το 100% (!) των πελατων εχουν αφησει θετικα σχολια.

Η τελικη αξιοπιστια κρινεται αν περιμενεις μεχρι την παρασκευη οποτε και το περιμενω συμφωνα με τη fedex.

Παντως ο ιδιος εχει αλλα τρια iphones for sale τιν τελευταια φορα που τσεκαρα.

Eυχαριστώ για την απάντηση σου.

Όσο για την λίστα των προβλημάτων κάθε μέρα βρήσκω διαφορετικές να αναδημοσιεύονται,μάλλον έχασαν πολύ των ύπνο τους.

ειπα και εγω σαν χαρουμενο παιδακι να παιξω λιγο .....
Pimp_Phone_by_damianos007.jpg

http://www.deviantart.com/deviation/59629144/ (click to enlarge image)
(αν θελετε το .psd του iphone να παιξετε και εσεις πειτε μου..)
(η φωτο ειναι απο ενα edit που εκανα με την μουτσουνα μου στο gallery μου)

Last edited:

Αντε να δώ ρε τι θα το κάνετε...:nounder:

θα το βγαζουμε φοτογραφιες και βιντεο και θα τα βαζουμε στο forum για να σκατε απο το κακο σας! :2thumb22sup: :2thumb22sup:

easykas ωραιος!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: iphone στην Ελλάδα

θα το βγαζουμε φοτογραφιες και βιντεο και θα τα βαζουμε στο forum για να σκατε απο το κακο σας! :2thumb22sup: :2thumb22sup:

Jonny. εξήγησε στα παιδιά σε παρακαλώ ποιός θα το πιάσει πρώτος.... ;)