To οτι δεν ειναι συμβατο με κανενα bluetooth handsfree δεν ειναι σοβαρο θεμα ?
αααχ glamour fans go for it!!!!! (και καλά κάνετε!)
Σίγουρα για μουρη ειναι πρώτο και κερδίζει τους πάντες. Γι' αυτο και μόνο αξιζει να το αγοράσεις. Ειναι στολίδι, πως να το κάνουμε.
Αμα θέλω όμως να κανω δουλειά, HTC and dry bread
Καλημέρα Γιάννη και καλωσήρθες στο Avclub.
Αν επιτρέπεται, πόσο το πήρες; (με μεταφορικά)
κάποια αξιόπιστη διεύθυνση για αγορά!!!
thanks
Αυτό κι αν είναι τόλμημα...!
Τα hacks είναι ακόμα στα σπάργανα και κανένα δεν έχει γίνει published yet.
Εύχομαι να το κάνεις να δουλέψει το συντομότερο δυνατό και να μας ποστάρεις full review.
Αν τα καταφέρεις, πολλοί θα ακολουθήσουν(-σουμε)!
ΝΓια κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει το ιπόδι μαζί με τα τιουνς, μπορεί να καταλάβει ότι την χρηστική αξία μιας συσκευής δεν την κάνουν τα bullets με τα features που κουβαλάει, αλλά το feeling όταν την χρησιμοποιείς.
Ζητω εκ των προτερων συγγνωμη για τα πολλα replies αλλα ειναι πολλες οι ερωτησεις και ξερω οτι σας καινε γι αυτο θα τα παρω ενα ενα. (δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να κανω πολλαπλε quotes μεσα στο ιδιο thread)
Εγω το παράγγειλα απο ebay.co.uk το μελος που το πουλουσε λεγεται lightning! και αυτη ειναι η σελιδα του στο ebay: (stores.ebay.co.uk/Lightningstore)
Εχει ενα απο τα καλυτερα feedback scores (η βαθμολογια αξιοπιστιας για τους λιγοτερο μυημενους στο ebay) που εχω δει ποτε. Εχει κανει πανω απο 9000 πωλησεις και το 100% (!) των πελατων εχουν αφησει θετικα σχολια.
Η τελικη αξιοπιστια κρινεται αν περιμενεις μεχρι την παρασκευη οποτε και το περιμενω συμφωνα με τη fedex.
Παντως ο ιδιος εχει αλλα τρια iphones for sale τιν τελευταια φορα που τσεκαρα.
τελικά δεν άντεξα:ernaehrung004:
Αντε να δώ ρε τι θα το κάνετε...:nounder:
θα το βγαζουμε φοτογραφιες και βιντεο και θα τα βαζουμε στο forum για να σκατε απο το κακο σας! :2thumb22sup: :2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.