iphone στην Ελλάδα

Να κάνουμε κι αυτό screenshot για να μην ξεχάσουμε πόσο κόσμο φέρνει το iPhone!:flipout:

f_Picture1m_20f25e7.png

-bye- και από μένα

Εμένα όλη αυτή η υστερία με το iPhone μου φαίνεται παράλογη...

εντάξει...κουκλί είναι, κάτι το καινούργιο, φαίνεται ότι θα γίνει μόδα αμέσως, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την τόση αγωνία για το πότε θα έρθει κλπ...
Λες και κρέμεται η επιβίωσή μας από αυτό ρε παιδί μου...Και την στιγμή που μιλάμε για ένα προιόν της πληροφορικής που όπως και να το κάνουμε με τον ρυθμό που τρέχουν οι εξελίξεις θα ξεπεραστεί γρήγορα, και που αν πάει καλά αγοραστικά (που θα πάει...) σύντομα θα κυκλοφορήσουν ένα σκασμό παρόμοια...
Καταναλωτική υστερία μας έχει πιάσει...

To iPhone είναι πάντως ήδη εδώ. Οποιος θέλει δεν έχει παρά να κάνει μια βολτίτσα στο κατάστημα Πλαίσιο του TheMall. Κάποιος ήταν ήδη πρώτος εκεί!

ego-iphone.jpg

Έριξα μια ματιά… δυο λεπτά ΟΚ για fun καλό είναι…

δωσε στοιχεια, δωσε λεπτομεριες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WOW! τωρα ειδα ποσα replies εχουνε μαζευτει... (ισως πρεπει να το δειξουμε στην apple το post :)

Κυριοι φοβαμαι πως θα σας απογοητευσω προσωρινα...
Απο τη Fedex εμαθα οτι το πακετο εχει καθυστερησει καπου στη Γερμανια και ενω αναμενοταν σημερα το μεσημερι μπορει να καθυστερησει εως και την κυριακη.

επιφυλασσομαι παντως με το που ερθει για φωτος και πρωτα σχολια.

το καλο το πραμα αργει να γινει (ή να ερθει στην περιπτωση αυτη)!!

το σιγουρο ειναι οτι η αργοπορια δεν θα σε απασχολησει καθολου μολις το παραλαβεις!!!!!:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Πάντως το παιχνίδι θα είναι πολύ μεγάλο..
Ηδη από τις τις συσκευτές που πουλήθηκαν το 25% είναι switchers στην AT&T.
Σύμφωνα με μελέτες θα πουληθούν 14.000.000 συσκευές μέχρι τέλους του έτους (σχεδόν διπλάσια από τις αρχικές προβλέψεις).