iQ DVB-T750HD

Re: IQ SMART DVB-T750 HD

Λογικό να μην βάλουν Ελληνική μετάφραση, αφού δεν το πουλάνε εδώ.
Αν προσφερθεί να κάνει κάποιος την μετάφραση, ίσως το δεχτούν.

Έχω δοκιμάσει με το firmware του ABEO 1110 ένα 720p mkv με ac3 DTS με την επιλογή raw στην έξοδο ήχου. Τέλειο. Ποιότητα εικόνας άψογη.
Έχω και ένα mkv 1080p 16.5 GB αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω διότι το usb stick που έχω είναι μόνο 16GB. Θα σας ενημερώσω εάν μπορεί να το διαβάσει όταν αγοράσω ένα 32αρη.

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το αυθεντικό firmware του iq-smart 750HD?Έκανα δοκιμές και τώρα δεν έχω το original να επιστρέψω!!!!

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το αυθεντικό firmware του iq-smart 750HD?Έκανα δοκιμές και τώρα δεν έχω το original να επιστρέψω!!!!

Γράψε τους τους στο [email protected] και ζήτησέ τους να σου στείλουν το νεότερο firmware.
Φυσικά, μη πεις ότι έβαλες άλλης εταιρίας.

Όταν σου το στείλουν, δώσε ένα link και εδώ.

Μ' αρέσει που είχαν γράψει στο site τους ότι δεν πρόκειται να υποστηρίξουν NTFS. Σταθερότατοι...
Ελληνικά χωρίς αποθήκευση σε κωδικοποίηση UTF-8 είναι βολικότατο.
Άντε, στην επόμενη έκδοση ας ελπίσουμε να βάλουν και κάποια από τα καλά που έχει ο Akira.
Το μόνο κακό για 'μένα είναι ο χρόνος αλλαγής καναλιών του Mstar που δεν συγκρίνεται με του NEC ούτε καλά-καλά με των ALi, τουλάχιστον από αυτά που βλέπω με τον Lifeview μου που όμως είναι της Giec και όχι της MTC (γνωστή και ως AMTC).

Να προσθέσω στους κλώνους και τον AMTC DTHD290 (DH2839).

Last edited:
Απάντηση: IQ SMART DVB-T750 HD

Απο ενα γρηγορο που το τσεκαρα στον amtc σε ταινιες φαινεται να ειναι το τελειο firmware για τον δεκτη !!! Ευχαριστουμε τον violantos για την ενημερωση .

Αν κάποιος έχει το αρχείο ας το δώσει γιατί από το λινκ που δώσατε δεν μπορουμε να το κατεβάσουμε

http://www.kjaerulff1.com/en-gb/p/9280_maximum-t-102-usb-pvr
Αναβάθμιση από τον κατασκευαστή kjaerulff1.com για τον maximum-t-102-usb-pvr (Ο IQ-T750 είναι κλώνος του).
Κατεβάστε το "software".

Δεν ξέρω τις διαφορές αλλά το firmware είναι πιο μεγάλο σε μέγεθος από αυτό του xoro.

Last edited:
Απάντηση: IQ SMART DVB-T750 HD

Δεν υποστηριζει ntfs και οι υποτιτλοι κοβονται λιγο στην δευτερη σειρα . Μεινε με του xoro .

Άστα να πάνε. Καμία προσδοκία για 1080p.

Απάντηση
Dear Sir,
we had many samples from different factories from china with mstar and none of them could output 1080P.

Ερώτηση
Well done regarding the latest software and ntfs support. I would like to know if there is a slight chance that you will support the 1080p resolution movie playback with the XORO HRT 7500? Most mkv and avi movie files I have are full progressive 1080p HD. EMTEC movie cube 150h http://www.emtec-international.com/de-eu/node/2359 has produced a 1080p update on their firmware. (it is based on MSTAR chip).

It is known that 1080p/25Hz requires identical bandwidth as 1080i/50Hz
I think it is possible if the below settings are used as does the EMTEC N150h trick:

PAL 1080p 25 Hz
NTSC 1080p 30 Hz

The overhead on the chip with the 1080p 25hz setting is same compared to 1080i 50hz. So the chip will be not slow if the 25hz is used (if 1080p with 50hz is used then the chip will be slow, much higher bandwidth compared to 1080i 50hz)

The chip specifications of EMTEC N150h are: MSTAR 7828 (according to the manual HW Version: 7828.L2.5007.V0.2 on the 1.02 firmware version).