Iron Man 3

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Iron Man 3 (2013)

H καθιερωμενη-πλεον-σκηνη μετα το τελος των credits,με τον Σταρκ να ψυχαναλυεται και τον Χουλκ να τον παιρνει ο υπνος και να απολογειται οτι δεν ειναι αυτου του ειδους γιατρος γιατι δεν εχει....that kind of temperement ειναι κορυφη imho....

Re: Iron Man 3 (2013)

Πολύ καλή,στέκεται επάξια δίπλα στο πρώτο.Ο Στάρκ μου άρεσε περισσότερο απο ποτέ σαν χαρακτήρας,σε αντίθεση με την Πέπερ..Αυτή η Πάλτροου τελικά όσο όμορφη είναι άλλο τόσο ατάλαντη.Ας όψεται που την ερωτεύτηκα στις "μεγάλες προσδοκίες"...
Θα μου λείψει ο Iron Man....

Την είδα την ταινία , θα έλεγα ότι πέριμενα περισσότερα πράγματα από την ταινία .
Μου φάνηκε σε πολλά σημεία αργή,βαρετή .
Μου άρεσε όμως πραγματικά ο Μπεν Κινγκσλευ στον ρόλο του .

Την ειδα και την ξεχασα.
Μετρια για μενα.
Ετυχε προχθες μαλιστα να δω και το τελευταιο batman (ναι, ειναι εβδομαδα super ηρωων :) )
Ισως γι αυτο μου φανηκε μετρια ο ironman

Απάντηση: Re: Iron Man 3 (2013)

Ναι ρε γμτ...

Και μετα το φιασκο αυτό, αλλαξα γνωμη και ειδα το Gatsby σε 2D τελικά (και δεν το μετανιωσα).

Άσχετο: Ειδα λιγο χθες απο το Gatsby 3D και κακως το ειδες σε 2D ΙΜΟ. Το transfer "έλαμπε" και ειδικα το 3ο chapter με το μεγαλο Party είχε φανταστικό 3D effect. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το φλου υποφωτισμενο 3D που ειχα δει στο village..
Επίσης είδα όλο το νεο remake του "Wizard of OZ" σε 3D και το ευχαριστήθηκα.. Δεν ξερω τι λέτε, αλλα αν ειναι καλο το transfer και εχεις φρέσκια λάμπα, το 3D λεει πολύ..

Re: Απάντηση: Re: Iron Man 3 (2013)

αλλα αν ειναι καλο το transfer και εχεις φρέσκια λάμπα, το 3D λεει πολύ..
Συμφωνούμε (ως γνωστόν).

Άσχετο: Ειδα λιγο χθες απο το Gatsby 3D και κακως το ειδες σε 2D ΙΜΟ. Το transfer "έλαμπε" και ειδικα το 3ο chapter με το μεγαλο Party είχε φανταστικό 3D effect. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το φλου υποφωτισμενο 3D που ειχα δει στο village..
Και σε 2D το transfer ελαμπε.

Και επισης ''φωναζε'' οτι ειναι γυρισμενο για 3D.

Ωστόσο, έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι καποιες ταινίες, θα έλεγα πιο ''σοβαρές'' - χωρίς αυτός να ειναι ο καλύτερος χαρακτηρισμός....πιο ''απλές στο θέμα τους'' να το πω;, ειναι τελικά για 2D και όχι για 3D.

Τα ιδια λέει και ο τυπος εδω πάντως: http://bluray.highdefdigest.com/9499/great_gatsby_2013.html

Let me get one thing off my chest right away: Watching 'The Great Gatsby' in 2D is a far better experience than seeing it in 3D...at least it was for me.

(ξέρεις πως δεν τους έχω και πολυ εμπιστοσυνη - στο site εννοω - αλλά εδω φαινεται πειστικός ο τυπος).

Anyway, θα το δω λίγο και σε 3D γιατι οντως οταν το εβλεπα σκεφτομουν την πιθανή συγκριση (ειναι και ο μπαγάσας ο Λουρμαν φιγουρατζης του κερατα και θα ναι σιγουρα εντυπωσιακό).

ΥΓ Παιζει να ειναι η 1η ταινία που θα κρατήσω και στις 2 εκδόσεις (για τεχνικους κυρίως λόγους).

Τι να σου πω, διαβάζω αρκετα κουκου-ρουκου απο το HighDef οποτε δεν τους εμπιστευομαι οταν μιλουν ειδικά για ποιοτητα εικόνας.
Τώρα το 3D του Gatsby ηταν όντως παρα πολυ καλο δεδομενης και της "φιγουρας" του Λουρμαν που σωστα ανεφερες. Θα χαλιομουν αν το είχα δει σε 2D πρώτα..
Επισης επαιξε ρολο πως δεν μου ελειπε καθολου το φως και το οτι το προβολι ειναι καλιμπραρισμενο οποτε το ειδα σε optimum συνθηκες..

Re: Απάντηση: Iron Man 3 (2013)

Επισης επαιξε ρολο πως δεν μου ελειπε καθολου το φως και το οτι το προβολι ειναι καλιμπραρισμενο οποτε το ειδα σε optimum συνθηκες..
Ενας ακομη λογος που θελω να το δω: Να δω ποσο ''χασαμε'' στο IM 3 λόγω λαμπας / μη καλιμπραρισματος

/OT

Όντως αν και τείνω προς το οτι πρεπει να ηταν μάπα τρανσφερ αφου και ο Μπάμπης με καινουργια λάμπα είπε τα χειροτερα..

Όντως αν και τείνω προς το οτι πρεπει να ηταν μάπα τρανσφερ αφου και ο Μπάμπης με καινουργια λάμπα είπε τα χειροτερα..
Ναι αλλα ο Babs (νεο TM αυτό) ειναι 3D hateboy και έχει και χειρότερο προβολι :p :p :p

Ενας ακομη λογος που θελω να το δω: Να δω ποσο ''χασαμε'' στο IM 3 λόγω λαμπας / μη καλιμπραρισματος

/OT

Μπα...
Δεν χάσατε τίποτα.
Μία καινούργια λάμπα θα σας ξύπναγε κάθε λίγο και λιγάκι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Iron Man 3 (2013)

Ναι αλλα ο Babs (νεο TM αυτό) ειναι 3D hateboy και έχει και χειρότερο προβολι :p :p :p

Και τα δυο σωστά... Και για όλα φταίει ο Κούλης...
Δεν φτάνει που ό,τι και να κάνω δεν μπορώ να βρώ προβολέα καλύτερο απ´το δικό του, μ´έκανε να μισήσω και το 3D μ´αυτούς τους ιπτάμενους κεφτέδες που μούβαζε κάθε λίγο και λιγάκι. :silly:

Και τα δυο σωστά... Και για όλα φταίει ο Κούλης...
Δεν φτάνει που ό,τι και να κάνω δεν μπορώ να βρώ προβολέα καλύτερο απ´το δικό του, μ´έκανε να μισήσω και το 3D μ´αυτούς τους ιπτάμενους κεφτέδες που μούβαζε κάθε λίγο και λιγάκι. :silly:

Αφου δεν μπορεις να βρεις καλυτερο προβολεα απο τον δικο μου, με χαρα μου τον ανταλλάσσω με τον 55αρη σου! (Αρκεί να μου δωσεις σε μετρητα την διαφορα)

:p

Αφου δεν μπορεις να βρεις καλυτερο προβολεα απο τον δικο μου, με χαρα μου τον ανταλλάσσω με τον 55αρη σου! (Αρκεί να μου δωσεις σε μετρητα την διαφορα)

:p

Μετρητά δεν έχω... Μου περισεύουν όμως 4-5 ζευγάρια γυαλιά αν συμφωνείς...