Iron Man 3

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Iron Man 3 (2013)

Eιλικρινά διαβάζοντας τα όχι καλά σχόλια περίμενα να δω κάτι άσχημο.........αλλά αντί αυτού αντιμετώπισα μία ιδιαίτερη θετική έκπληξη. Η ταινία (για το είδος της) ήταν πάρα πολύ καλή και κλάσεις ανώτερη από την κάκιστη δεύτερη και εξίσου καλή με τη πρώτη. Ένιωσα σα να ήμουν δέκα χρονών και ξεφύλλιζα στο τεύχος της ΚΑΜΠΑΝΑ ΕΛΑΣ τις ιστορίες του κονσερβάνθρωπου.
Το tribute στην ιστορία των πανοπλιών του iron man απλά κορυφαίο. Ο R.D Jr έδωσε για άλλη μία φορά ρέστα στο ρόλο του και η σκηνή της ψυχοθεραπείας στο τέλος απλά respect. Δε ξέρω αν ήταν η τελευταία του iron man ή του R.D Jr ως iron man στο franchise αλλά ήταν σαφέστατα προς τον σωστό δρόμο.

ΥΓ. Ίσως το μόνο που με ξένισε ήταν το μη καλό 3D. Ήταν σχεδόν διεκπεραιωτικό αν και σε μία τέτοια ταινία θα το περίμενες τουλάχιστον αποστομωτικό.

Re: Απάντηση: Iron Man 3 (2013)

Η ταινία (για το είδος της) ήταν πάρα πολύ καλή και κλάσεις ανώτερη από την κάκιστη δεύτερη και εξίσου καλή με τη πρώτη. Ένιωσα σα να ήμουν δέκα χρονών και ξεφύλλιζα στο τεύχος της ΚΑΜΠΑΝΑ ΕΛΑΣ τις ιστορίες του κονσερβάνθρωπου.
Το tribute στην ιστορία των πανοπλιών του iron man απλά κορυφαίο. Ο R.D Jr έδωσε για άλλη μία φορά ρέστα στο ρόλο του και η σκηνή της ψυχοθεραπείας στο τέλος απλά respect. Δε ξέρω αν ήταν η τελευταία του iron man ή του R.D Jr ως iron man στο franchise αλλά ήταν σαφέστατα προς τον σωστό δρόμο.

Ετσι ακριβως.

Οσοι απογοητευτηκαν περιμενοντας να δουν ταινια εφαμιλλη με τον Σκοτεινο Ιπποτη απλα δεν εχουν πιασει μεχρι τωρα τι εστι IronMan.\

Στην πρωτη και στην τριτη ταινια το κομικ αποδοθηκε ΑΡΙΣΤΑ.

επιτελους το ειδα.
Περιμενα μ'αυτα που διαβασα εδω μεσα,οτι θα ηταν χαλια.
Καμια σχεση,η ταινια ηταν καλη,μαλλον αυτοι οι οποιοι δεν τους αρεσε,δεν πρεπει να εχουν διαβασει στα νιατα τους κομικ και μαλιστα με τον αιρον μαν.
Περιμενα να εχει καλυτερο ηχο και εικονα,με ψιλοαπογοητευσε.

Υ.Γ προς Ναθ.
Στο μπλου ρει εχει μπονους 15 λεπτα απ'το νεο καπτεν αμερικα,το ειδες;
Υ.Γ2 ειδα τις κομμενες σκηνες και ηταν χαλια,ευτυχως που τις εκοψαν.

Re: Iron Man 3 (2013)

Για τους φίλους που πιστεύουν ότι σε όσους δεν άρεσε δεν έχουν διαβάσει το κόμικ έχω να πω ότι δεν πρέπει να κρίνουν
χωρίς να ξέρουν. Το ότι στην υπόθεση οι εξελίξεις ήταν όντως όπως συνέβησαν στην ταινία ισχύει. Το θέμα είναι το πως αποδόθηκαν.
Ποιες περιπέτειες επιλέχθηκαν? (δεν είναι όλες κατάλληλες για μεταφορά στη μεγάλη οθόνη) άλλο μια
κινηματογραφική ταινία και άλλο το εικονογραφημένο κόμικ. Στην ταινία περιμένει κανείς κάτι πιο ρεαλιστικό και λίγο πιο προσεγμένο.
Άλλωστε το κόμικ δεν γινόταν τόσο σαχλό και παιδιάστικο. Α και το πιο άσχημο: ο ήχος που έκανε το κοστούμι όταν με το παραμικρό
γινόταν κομμάτια, λες και ακούς άδειες κονσέρβες να κατρακυλούν.
Επίσης, καμία σχέση το πρώτο iron man με το τρίτο.

Ετσι ακριβως.

Οσοι απογοητευτηκαν περιμενοντας να δουν ταινια εφαμιλλη με τον Σκοτεινο Ιπποτη απλα δεν εχουν πιασει μεχρι τωρα τι εστι IronMan.\

Στην πρωτη και στην τριτη ταινια το κομικ αποδοθηκε ΑΡΙΣΤΑ.

Αγαπητέ kosh, δεν νομίζω ότι περίμενε κανείς μια ταινία σαν το dark night μιας και καμία από τις προηγούμενες δεν είχε αυτό
το ύφος. Δεν παραπονέθηκε κανείς σε τέτοιο βαθμό για τις υπόλοιπες ταινίες. Και αν άρεσε το tribute για τα κοστούμια
ήταν μόνο επειδή τα έδειξε για μερικές σκηνές? Το ότι έκαναν βόλτες στον αέρα καμιά εικοσαριά την ώρα που ο iron man
κινδύνευε είναι ok δηλαδή? Έτσι έγινε στο κόμικ? Μπορεί να βρει κανείς χίλιες δύο τρύπες σε αυτήν την υλοποίηση και ελάχιστες
αν όχι καθόλου στις δύο προηγούμενες.

Last edited:

επιτελους το ειδα.
Περιμενα μ'αυτα που διαβασα εδω μεσα,οτι θα ηταν χαλια.
Καμια σχεση,η ταινια ηταν καλη,μαλλον αυτοι οι οποιοι δεν τους αρεσε,δεν πρεπει να εχουν διαβασει στα νιατα τους κομικ και μαλιστα με τον αιρον μαν.
Περιμενα να εχει καλυτερο ηχο και εικονα,με ψιλοαπογοητευσε.

Υ.Γ προς Ναθ.
Στο μπλου ρει εχει μπονους 15 λεπτα απ'το νεο καπτεν αμερικα,το ειδες;
Υ.Γ2 ειδα τις κομμενες σκηνες και ηταν χαλια,ευτυχως που τις εκοψαν.
+1000
Περιμενα να δω...αυτο που τελικα ειδα...

Έλα! Και εγω νομιζα πως ρωτουσες για άλλη!

ΥΓ. Ξέρει αυτος στον οποιο απευθύνεται και αυτό φτάνει... ;)

To all hail the king απο το marvel one shots εβαλε τα πράγματα στην θέση τους σε οτι εχει να κανει με τον πραγματικό Μανδαρίνο.