Iron Man 3

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Αλλο το batman (σοβαρο, σκοτεινο και χωρις χιούμορ) και αλλο το ironman (χαβαλεδιαρικο, γρηγορο, ατακαδορικο)..
Τελειος αποδειχθηκε ο Φαβρο για το Ironman.. Δεν ειμαι καθολου σίγουρος πως ο Νολαν θα ηταν αντιστοιχα καλος σε αυτό το στυλ ταινιας..

Ε,οχι και Παπακαλιατης ρε παιδια ο Φαβρώ.
Κατ'αρχην αν ηταν Παπακαλιατης θα ειχαμε πηξει στο δηθεν δραμα,επικουρες,σε κατι ατακες με "νοημα",στην αυταρεσκια,και θα ηταν πρωταγωνιστης ο ιδιος ο Φαβρώ.
Αν καποιος μοιαζει με τον Παπακαλιατη,αυτος ειναι ο Michael Bay.

Ο Φαβρω για μενα εκανε κατι σοφο.Εμεινε στα βασικα.Πονταρε σε εναν σπουδαιο πρωταγωνιστη,και προσαρμοσε τον ηρωα στην περσονα του.Προσθεσε αρκετη δοση χιουμορ και τρελλα (που ο Νταουνι την εχει ετσι κι αλλιως) ωστε να ελαφρυνει τον χαρακτηρα δειχνοντας οτι δεν χρειαζεται να τον παρεις και πολυ στα σοβαρα.
Και αποδειχτηκε μαστορας στην αφηγηση.Μοιρασε σωστα το χρονο στους δευτερους χαρακτηρες,και αφηγηθηκε την ιστορια με πολυ σωστη κλιμακωση.
Στο δευτερο του ξεφυγε λιγο,ισως απο βιασυνη (οι Avengers πιεζαν),δευτερον γιατι το στορυ φανηκε οτι ηταν γραμμενο λιγο στο "ποδι".Παρ'ολα αυτα το δευτερο Iron Man δεν ηταν κακο.Μου αρεσε ο τροπος που διαχειριστηκε τη σχεση με την Παλτροου (η σκηνη που την επισκεπτεται στο γραφειο της ειναι ολα τα λεφτα στην ταινια),αλλα και οι "κακοι" του εργου (και o Ρουρκ αλλα κυριως ο Ροκγουελ που εδινε μια νοτα χιουμορ).

Το οτι πετυχε ο Iron Man ειναι κυριως εργο Φαβρω.
Που ειναι το κλικ να κανω like :thumbup:

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Iron Man 3 (2013)

Σε προλαβα....:elefant::aetsch:

http://www.e-go.gr/cinemag/article.asp?catid=10167&subid=2&pubid=129187906

επικουρα και χοντρα ζορια βλεπω...

trailer εσύ...

ben kingsley με μαλλί χαίτη εγώ

να μπει και στις μεταμορφώσεις ...

Iron-Man-3-Official-Mandarin.jpg

Απάντηση: Iron Man 3 (2013)

Περιμένουμε μια καλή ερμηνεία απο τον Ben Kingsley στον ρόλο του κακού!

Re: Iron Man 3 (2013)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

headbang.gif

Μολις ειδα τα 1 και 2 ...

Ωραια εργακια ! Ιδιως το 1 που εχει την λιγοτερο χαβαλεδιαρικη υποθεση (Αφγανισταν).
Το 2 ειναι ενα τζερτζελο ατελειωτο. Ευτυχως δεν υπαρχουν ironmen στην πραγματικοτητα.
Θα ειχαν κανει "παιδικη χαρα" τον κοσμο ολοκληρο ! :laugh:

Παρολα αυτα ... ωραια εργακια !
Η στολη ειναι το μισο του εργου ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΗ ... ιδιως με ολους τους μηχανισμους
ανοιξε-κλεισε σε λειτουργια ειναι χαρμα οφθαλμων. Μου θυμισε ολιγον .... Transformers !

Μολις ειδα τα 1 και 2 ...

Ωραια εργακια ! Ιδιως το 1 που εχει την λιγοτερο χαβαλεδιαρικη υποθεση (Αφγανισταν).
Το 2 ειναι ενα τζερτζελο ατελειωτο. Ευτυχως δεν υπαρχουν ironmen στην πραγματικοτητα.
Θα ειχαν κανει "παιδικη χαρα" τον κοσμο ολοκληρο ! :laugh:

Παρολα αυτα ... ωραια εργακια !
Η στολη ειναι το μισο του εργου ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΗ ... ιδιως με ολους τους μηχανισμους
ανοιξε-κλεισε σε λειτουργια ειναι χαρμα οφθαλμων. Μου θυμισε ολιγον .... Transformers !

''Μολις'' τα είδες? Απαράδεκτος.

Ευχαριστω για την υπενθυμιση -bye-

Τι λεγαμε ? Α ναι ...

Ο Robert Downey δεν ειχε κατι προβληματα με το ποτο (παλιοτερα) ?
Ευτυχως για αυτον (και για εμας) του βγηκε σε καλο. Ο Τονυ Σταρκ
ειναι η προσωποποιηση της χειμαρωδους λογοδιαρροιας ενος (πρωην) αλκοολικου.
Δεν συνδιαλεγεται με προσωπα αλλα με προκλησεις για την τρελλα του.

Δεν ξερω αν ενσαρκωνει τον χαρτινο Tony Stark ... αλλα ... μ'αρεσει !

Απάντηση: Iron Man 3 (2013)

Στους κινηματογράφους από Πέμπτη 25 Απριλίου

movieandpopcorn.jpg

Last edited: