Iron Man

Απάντηση: Re: Iron Man

Εγώ πάντως με τόσα κόμικς που βγαίνουν στο hollywood, έχω την ελπίδα ότι αθ αρχίσουν να βγάζουν και τις παρωδίες γνωστών ταινίών από το MAD magazine. Είναι τα μόνα κόμικ που πραγματικά περιμένω με ενδιαφέρον να δω στο πανί...

Δεν έχεις άδικο...

το μόνο που δεν ρωτήσαμε είναι αν θα πήγαιναν οι D.Martin, Fr.Jacobs, M.Drucker, T.Koch, Ant.Prohias, D.Berg, N.Meglin, J.Ficarra, H.Kurtzman... στο hollywood :flipout:

Εγώ πάντως με τόσα κόμικς που βγαίνουν στο hollywood, έχω την ελπίδα ότι αθ αρχίσουν να βγάζουν και τις παρωδίες γνωστών ταινίών από το MAD magazine. Είναι τα μόνα κόμικ που πραγματικά περιμένω με ενδιαφέρον να δω στο πανί...

Ποιος θα παιξει τον κοντο ρε συ?

Stark to Drive an Audi in Iron Man

Marvel Studios has partnered with the German automaker, Audi, to find Tony Stark's ride. Iron Man's car of choice will be the Audi R8. This, however, will not be the only model featured in the film.

The upcoming S5 sports coupe is also driven by a lead character in the movie. Audi's A6 sedan and Q7 SUV will make onscreen appearances in the pic as well.

As part of the agreement, Audi will likely kick in tens of millions of dollars to help promote the film's release on May 2nd. The cross promotion is crucial for Marvel, given that Iron Man is the first film that they are self-financing. Marvel also hopes that Stark's ride will aid in introducing a character not as well known as Superman or Spider-Man.

http://www.canmag.com/nw/8451-iron-man-audi-r8-supercar

Φώτη έγραψες! :grinning-smiley-043

Το τι γέλιο έχω ρίξει μ' αυτά, δε λέγεται!

Βασίλη, δυστυχώς ή ευτυχώς έχεις δίκιο. Από τη μια, μάλλον δε θα τα δούμε ποτέ σε ταινίες, από την άλλη, ποιος ξέρει σε τι βαθμό θα τα καταστρέψουν έτσι και πέσουν στα χέρια τους...

Για αυτούς που είχαν προλάβει την πρώτη ελληνική έκδοση του MAD κατά τη δεκαετία του 80, να θυμήσω πόσο εκπληκτικές ήταν οι παρωδίες του Ιντιάνα Τζόουνς (κηνυγοί της χαμένης κιβωτού) και του Outland. Τρελλό γέλιο και τα δύο...

2060new_storyimage0341082_full.jpg

Μόνο που πρωταγωνιστεί ο Robert Downey Jr φτάνει . Ίσος και η καλύτερη ταινία μεταφορά σούπερ ήρωα της Marvel

Ναι σίγουρα ο Downey ταιριάζει απόλυτα στον αλκοολικό Σταρκ. Ο απόλυτος ρόλος. Σοβαρά πάντως εμένα μου αρέσει ο downey και περιμένω να δω επιτέλους εάν θα καταφέρουνε να βγάλουν μια καλή ταινία βασισμένη σε κόμικ.

Ναι σίγουρα ο Downey ταιριάζει απόλυτα στον αλκοολικό Σταρκ. Ο απόλυτος ρόλος. Σοβαρά πάντως εμένα μου αρέσει ο downey και περιμένω να δω επιτέλους εάν θα καταφέρουνε να βγάλουν μια καλή ταινία βασισμένη σε κόμικ.

+1

Οι κομιξάδες έχουμε φάει φοβερές φόλες. Θα περιμένω να το δουν πολλοί πριν αποφασίσω αν θα το δω. Βέβαια οι φωτογραφίες του Ναθ μου άρεσαν. Τελικά ξέρουμε αν στο σενάριο θα περιλαμβάνεται το θέμα του αλκοολισμού;

Και αυτο το θεμα με το κοκκινο χρωμα στις στολες που σε ολους πια γινεται μπορντω αρχιζει να μου τη βαραει.

βλεπε (DareDevil,Superman,IronMan τωρα....)

Θέλουν να αναδείξουν τη "σκοτεινή" πλευρά των υπερηρώων, γι' αυτό... :flipout:

Ή μήπως επειδή το κόκκινο είναι άμεση παραπομπή στον "αναρχοκομμουνισμό";:chinscratch:

Last edited: