Iron Man

Φοβερη ταινια.Μακραν η καλυτερη μεταφορα marvel comic στην μεγαλη οθονη.
Η πλακα ειναι οτι ειχε και πολυ καλες ερμηνειες απο ολους!
Ελπιζω οσοι πηγατε να μεινατε και μετα τα credits για μια εξτρα σκηνη με τον ... Σαμιουλε Τζακσον που μαλλον θα μας δειχνει που θα πηγαινει το σικουελ...
Must see on big screen!

Εχω δύο (δωρεάν) εισητήρια για GOLD class στα village, με ισχύ μεχρι τέλος Μαίου... Ελεγα να τα κρατήσω για το Ιndiana Jones 4 (πρεμιέρα 22/5), αλλά με αυτά που διαβάζω στο παρόν τόπικ, και την δεδομένη συμπαθεια μου στις σχετικές ταινίες γενικότερα, αλλά και στην συγκεκριμένη ειδικότερα, μάλλον μεσα στην επόμενη βδομάδα θα τα χρησιμοποιήσω... :drummer:

Εχω δύο (δωρεάν) εισητήρια για GOLD class στα village, με ισχύ μεχρι τέλος Μαίου... Ελεγα να τα κρατήσω για το Ιndiana Jones 4 (πρεμιέρα 22/5), αλλά με αυτά που διαβάζω στο παρόν τόπικ, και την δεδομένη συμπαθεια μου στις σχετικές ταινίες γενικότερα, αλλά και στην συγκεκριμένη ειδικότερα, μάλλον μεσα στην επόμενη βδομάδα θα τα χρησιμοποιήσω... :drummer:

α να χαθεις....και νομιζα ετσι οπως αρχισες τη φραση σου οτι θα τα δωριζες...:flipout::flipout:

α να χαθεις....και νομιζα ετσι οπως αρχισες τη φραση σου οτι θα τα δωριζες...:flipout::flipout:

Κοντά είμαι, έτσι όπως μας έχει γεμίσει τις ζωές η μικρούλα μας και εχουμε κόψει τις εξόδους... Από την αρχή του χρόνου τα έχουμε... Και η γυναίκα μου αποδέχτηκε ότι δεν πρόκειται να μπορεί να έρθει... -bye-

Οχι να μην τα δωρισεις.....να πας να δεις την ταινια.....στις αιθουσες αυτες ειναι απολαυση να βρισκεσαι οτι πατατα και να παιζει.

Φοβερη ταινια.Μακραν η καλυτερη μεταφορα marvel comic στην μεγαλη οθονη.
Η πλακα ειναι οτι ειχε και πολυ καλες ερμηνειες απο ολους!
Ελπιζω οσοι πηγατε να μεινατε και μετα τα credits για μια εξτρα σκηνη με τον ... Σαμιουλε Τζακσον που μαλλον θα μας δειχνει που θα πηγαινει το σικουελ...
Must see on big screen!

Καλυτερη μεταφορα κι απο τον spiderman? γιατι εγω πραγματικα εβγαλα το καπελλο στον Ραιμι κι ας μην τον πολυεκτιμω σαν σκηνοθετη.

Την είδα και εγω χτες. Ειχα να πατήσω το πόδι μου σε κινηματογράφο πολυ καιρό και απότι φαίνεται θα περάσει πολυς καιρός για να παω και ολα αυτα να ανέχεσαι το καθε ένα με το κοντο και το μακρυ του στις παραπλευρες θέσεις....

Τώρα για την ταινία, απολαυστική, καθαρό κομικ στην μεγάλη οθόνη. Οποιος ψάχνει για κάτι άλλο ας μην πάει.
Καλο σενάριο αψογες ερμηνείες απο όλους, εφφε με το τσουβάλι και καλός ήχος.
Η δράση ικανοποιήτικη και για μενα - ευτυχως αποδόθηκε περισσότερο το πως φτιάχτηκε ο ήρωας απο το να εξαφανίζει κακους, ας τα αφήσουμε αυτα για τα επόμενα 2 σικουελ....

Τρέξτε.....

μια χαρα επιλογη ο Robert ειδικα αν παιξει την εποχη που ο ηρωας ( στο κομικ ) επινε τον αμπακο θα παρει Οσκαρ!!!!

ερμηνευτικα αυτη θα ειναι και η πιο μεγαλη προκληση για τον Νταουνι μιας και ειχε μακροχρονια προβληματα με αλκοολ και ναρκωτικα.

Ελπιζω εκει να στραφουν τα επομενα σεναρια και οχι στην απαλοιφη κακων απλα.

Λοιπον λιγα λογια για την ταινια που ειδα χτες το απογευμα.

Η ταιναι διαρκει 2 ωρες και κατι.

Ειναι ενδιαφερουσα απο την πρωτη κιολας σκηνη και παρουσιαζει την ιστορια του IRON MAN με περισσοτερο αληθοφανη τροπο απο οτι px το SPIDERMAN 3.

Oι σκηνες δρασης ειναι μπολικες και χορταστικες και οχι κουραστικες.

Η ταινια ειναι διανθισμενη με σκηνες πετυχημενου humor πραγμα το οποιο ειναι πολυ θετικο στην ξεκουραστη θεαση της.

Σιγουρα θα υπαρξει και ΝΟ 2

Δεν μπορω να αναφερθω εκτενεστερα γιατι θα πω spoilers !!!

Μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες μεταφορες υπερηρωων στην μεγαλη οθονη !!

ΑΞΙΖΕΙ να την δειτε !!!

Αv ελλειπε αυτη η Παλτροου θα ηταν τελεια !!!

Δεν την χωνευω λεμε !!! ΠΟΛΥ ΞΥΝΗ !!!!!

Επισης ο ηχος της αιθουσας αψογος με τα subwoofer να κανουν υπερωριες !!!

ps

To studio ανακοινωσε οτι το ΝΟ 2 ετοιμαζεται για το 2010 !!

Τι μόνο ΝΟ 2, το πράγμα κάνει μπαμ από τώρα, πάμε γιά άλλη μιά τριλογία
(τουλάχιστον)!
Η ταινία, εκπληκτική ίσως η καλύτερη μεταφορά κόμικ της Marvel στην
μεγάλη οθόνη.
Άντε τώρα να δούμε τι θα λέει και το Hulk 2!

Mολις την ειδα....μιλαμε οτι για καποιον ασχετο με την μυθολογια του ηρωα μπορει απλα να διασκεδασει....

Για οποιον εχει διαβασει IronMan μια λεξη μοναχα........WOW.

Πολυς καλες ερμηνειες για ταινια του ειδους.
Τα γκριζογαλανα ματια του Μπριτζες ακομα λαμπουν με φως χιλιων ταλεντων, η Παλτροου πολυ καλη αλλα κρυοκωλη οπως παντα -οπως ειπε και ο τζιμνταμιαν - ο Νταουνι Τζουνιορ εδωσε ρεστα οπως κανει τα τελευταια χρονια.....και η καμεο εμφανιση του Σαμιουελ Τζακσον δινει το στιγμα του επομενου προτζεκτ της Μαρβελ.

the Mighty Avengers

Ναθ, στο τωρινό σύμπαν της Μάρβελ (εποχή 00'ς), οι Avengers λέγονται Ultimates.

Μπορεί να μας τους βγάλουν μ' αυτή την ονομασία...

ολο το universe λεγεται ultimate....

Ο Νικ Φιουρυ ας πουμε στο ultimate universe αντι για λευκος μονοφθαλμος ειναι μαυρος καραφλος μονοφθαλμος. (εξόυ και ο Σ. Τζακσον)

πιστευω ομως οτι θα κρατησουν τον κλασικο τιτλο των Avengers.

Αλλωστε με την ελευση του IronMan ειναι σχεδον ετοιμοι... οι αρχικοι Εκδικητες ηταν ο τελευταιος, ο Χαλκ (που επισης εμφανιζεται στην ταινια που βγαινει οσονουπω) και οι ανθρωπος-μυρμηγκι, η σφηκα και ο Θωρ.

Ο τελευταιος λειπει ουσιαστικα....αλλλα ετοιμαζεται...http://www.beyondhollywood.com/matthew-vaughn-talks-thor-movie/

μικρα μικρα που δε κρατιεμαι να μην σχολιασω......

κορυφαια σκηνη γελιου η μεταβαση με το ιδιωτικο τζετ στο Αφγανισταν...(μιλω για τον τροπο που ψυχαγωγουνταν οι επιβατες του λιαρ...:flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043)

καποια στιγμη ενας αξιωματουχος στα ρανταρ των Αμερικανων ρωτα : τι ειναι αυτο που πετα ??? ειναι stealth??? οχι του απαντα ο χειριστης ρανταρ.

Σε επομενη ταινια θα γινει stealth για αυτο και το αναφερουν προφανως.

η stealth armor του ΙronMan ηταν η Μαυρη και εμφανιστηκε στο τευχος 152.

http://www.ironmanarmory.com/stealtharmor.html

Last edited:
επισης ο rhodes (ο μαυρος φιλος και συνεργατης του Τονυ Σταρκ) καποια στιγμη κοντοστεκεται κοιτωντας την αρματωσια MarkII.... και της λεει: μια αλλη φορα μωρο μου.

Καποια στιγμη θα φορεσει μια αρματωσια και θα δημιουργηθει ο War Mashine....μια πολυ πιο βαΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ αρματωσια.

http://www.ironmanarmory.com/wrmchnarmor.html

11-1.jpg

Last edited:
…η ταινία είναι καλή για τους fan του είδους αλλά γενικά βλέπεται άνετα από τους ταινιοφιλους… αρκετά macho και soft ταυτόχρονα…με χάλασε RDj όχι τόσο ομως που να μη μου αρέσει η ταινία… η Παλντρoου όντος αρκετά κρυοκολη μερικές φόρες ήταν εκτός κλίματος… τώρα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες Super Hero movies καλύτερη από Spiderman 3, Hulk, F4 1&2, Xmen 1&3,Blade 3 Daredevil, Rider,Van Helsing, Hellboy, Elektra,Superman Return,Catwoman κλπ και στα ίδιο επίπεδο με τα Spiderman 1& 2, Xmen 2, Blade 1&2... τις παλιές σειρές των Superman & Batman τις έχω εκτος για άλλους λόγους…)

Επίσης να σημειώσω κάτι ακόμα, θεωρώ το Iron Man ως την καλύτερη προσαρμογή και μεταφορά από comic σε ταινία μέχρι τώρα… η τεχνολογία πλέον βοήθα so dreams come true ;)

Το θεωρείτε δηλαδή καλύτερο απο τα Batman του Burton? :confused:
Και όλοι λένε την Παλτροου κρυόκωλη οχιιιι! Ευτυχώς που έπαιζε!