ήρθαμε - "δεν" σας είδαμε - φύγαμε...

Και εγώ είμαι συγκινημένος με όλα όσα διαδραματίστηκαν αυτό το τριήμερο.
Η επιλογή μου να μη γυρίσω την έκθεση αλλά να βρω χρόνο να συνομιλήσω με όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους, ήταν ορθότατη.
Η παρέα που έχει δημιουργηθεί έχει αποκτήσει πολύ γερές βάσεις.
Έχει ουσία, αλληλεγγύη, νιάξιμο, αγάπη.
Τόσοι άνθρωποι, τόσο διαφορετικοι και τόσο δεμένοι.

Είμαι κωλόφαρδος που συμμετέχω στην παρέα γιατί μέσα της έχω γνωρίσει πολύ σημαντικούς ανθρώπους και το ουσιαστικότερο από όλα, εξαιρετικά παιδιά.

Ξέρετε ποιοι είστε.
Πρέπει να πω όμως πως και τα νέα μέλη της παρέας είναι από τα καλύτερα παιδιά που μπορείς να συναντήσεις εκεί έξω.
Από τον Μιχάλη mdvq ,μέχρι τον Γιώργο τον Μπαϊραχτάρη και τον Στέργιο το μικρό .
Τους έχω και τους τρεις τοποθετήσει πολύ ψηλά.

Μίλησα λίγο με πολλούς φίλους και κατάλαβα πολλά. Περιπτωσάρα ο Β. Τσάκωνας. Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ευχαριστώ ειλικρινά όλους τους φίλους (μεγάλες μορφές:SFGSFGSF:) που ετοίμασαν και έπαιξαν στο δωματιό μας τις μουσικές που αγαπούν.

Από τον απίστευτο Δαμιανό (μεγάλη συμπάθεια και δεν του το έχω δείξει), τη φάτσα τον Παπαγεωργίου (με τα μέλια του), τον συγκλονιστικό Λυμπερόπουλο (όλα τα λεφτά-μας κούνησε για τα καλά), την ήρεμα παθιασμένη δύναμη Δημοκηδή (τον ξέρω λίγο αλλά είναι μορφή), τον ανυπέρβλητο Σπύρο Σούρλα (έχουμε κοινά πάθη οπότε καταλαβαίνετε), τον πάντα φρέσκο και ζωντανό Δημήτρη Ιωάννου (από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν), τον μεγάλο μου ''έρωτα'' Γιώργο Πολυχρονίδη (έπαιξε μουσικάρες αλλά αν φάει το Κατερινάκι θα τον σκίσω:twoguns:) , τον παθιασμένο ΝίκοF ( με τα ωραιότερα κολλήματα στην κατηγορία) και βέβαια τον αδερφό μου το μοντέλο Μουκ.:2thumb22sup:

Στεναχωρήθηκα που δεν τα σπάσαμε με γκαραζιές με τον Τζιμάκο. Αλλά θα τους δείξουμε την επόμενη.

Κύριοι υποκλίνομαι στο πάθος σας.

Υ.Γ. Οι παλιοί είναι πάντα στην καρδιά μου και δεν μ´έχουν απογοητεύσει ποτέ.:worshippy:

Του χρόνου προβλέπω να μας αντιγράφουν οι αντιπρόσωποι.
Κάτι μου λέει πως κάποιοι θα φτιάξουν μουσικές παρουσιάσεις .
Και καλά θα κάνουν.
Φέτος κάναμε δύο μικρές επαναστάσεις.
Παίξαμε με νεκρόφιλα, τιμώντας τους παλιούς λάτρεις του ήχου και κατασκευαστές και βέβαια παίξαμε την καλύτερη μουσική που ακούστηκε ποτέ σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Παράλειψή μου να αναφερθώ και εγώ στα προγράμματα των φίλων μας που τα επιμελήθηκαν με περισσή φροντίδα αλλά και το εμφανέστατο και απρόσμενο τρακ των "καραβανάδων" της παρέας (call me Lybe) που κάνανε σαν αγνοί πρωτάρηδες.
Αλλά ακριβώς αυτό είναι: Όταν πρέπει να φτιάξεις πρόγραμμα γιά φίλους έχεις ακόμα μεγαλύτερη αγωνία και άγχος να βγείς σωστός.
Από την άλλη (καθώς ο Ντοκ με τραβούσε σε διάφορες αίθουσες εις άγραν επίπλων και κοσμημάτων που να μπορούν να αποδώσουν καλά τον Ζαππα, τον Μποις και τον Γιαμαμότο...) πρόλαβα να πάρω λίγη γεύση από τα προγράμματα του Δαμιανού που κατάλαβα ότι αν σε πάρει κάποιος από το χέρι μπορούν να φύγουν πολλά στρώματα γράσσου από τα μάτια σου, του Παπαγεωργίου, του γιατρού, του Μανωλάκου, και φυσικά του Νικου μας που με γύρισε 37 χρόνια πίσω.
(Και εδώ έχω να κάνω μιά παρατήρηση, ότι δηλαδή τελευταία κάτι δεν πάει καλά ψυχολογικά με την κατηγορία μουσικής καθώς παρατηρήθηκε μέσα σε μιά εβδομάδα να δακρύζουν τρία αλεξίθυμα μέλη και μάλιστα καθ ομολογίαν:
ένας ο γνωστός ύποπτος, δεύτερος ο Μπαϊραχτάρης και τρίτος εγώ με τα 100 του 1970... - γιατρέ τρέχα....!)
Δυστυχώς έχασα το πρόγραμμα του Δημοκηδή και του Πολυχρονίδη αλλά που θα πάει, έχουν υποσχεθεί να το καλύψουν στο μέλλον.

Και φυσικά τι να πω γιά τον δικαίως παραπονούμενο και αναφερόμενο Κουν, τον Παπαστέλιο που έβγαζε dvd από κάθε τσέπη, τον τραυματία Μιχάλη...(αλήθεια πόσοι το κατάλαβαν...?) και όλα τα μέλη της οργάνωσης περιπτέρου...αν λέγεται έτσι.

Το 416 τελικά ήταν η εναλλακτική αίθουσα, οι εναλλακτικοί άνθρωποι, οι εναλλακτικές μουσικές.
Όλα τα άλλα ήταν...απλώς οδοντόκρεμες.

Ειδικό κεφάλαιο για τον Γιώργο Κουν.
Ήταν συνέχεια εκεί. Άκουσε όλα τα προγράμματα και συμμετείχε με ψυχή και σώμα.
Απίστευτος φίλος, από τα καλύτερα παιδιά και πάντα γελαστός.
Χωρίς τον Κουν. η έκθεση θα ήταν λειψή.
Τον αγαπάω πολύ.

Απάντηση: Re: ήρθαμε - "δεν" σας είδαμε - φύγαμε...

το εμφανέστατο και απρόσμενο τρακ των "καραβανάδων" της παρέας (call me Lybe) που κάνανε σαν αγνοί πρωτάρηδες.
.

Φαινόταν, ε;:blush:
Ε βέβαια...το έριξα κι εγώ στα κολλήματά μου: έπαιξα 4 Lou Reed :worshippy: στο σύνολο των 15 πολυκατευθυντικών :rolleyes:
Αυτόν, τον έχω για τις πιο δικές μου στιγμές.

Συγχωρείστε μου τις αδυναμίες μου: χωρίς αυτές θα ήμουν, απλώς, άλλο ένα κύμβαλο αλαλάζον ;)

Λοιπόν, αν γίνει η Hi-End της Θεσσαλονίκης κι έχουμε πάλι περίπτερο, είναι σειρά μας να κάνουμε playlist, "βόρειου" τύπου αυτή τη φορά...

Θα παίξω και Joy Division!

@ Λύμπε:
Ο δάσκαλος είναι αλεξίθυμος. Δε φωνάζει, δε μαλώνει. Διδάσκει.

@ Chief:
Steely Dan, Santana, καμιά καλή μπλουζιά, μια γενική ανασκόπηση των 70'ς...
Πώς σου φαίνεται;

Απάντηση: Re: ήρθαμε - "δεν" σας είδαμε - φύγαμε...

εγώ τι να παίξω άραγε...:chinscratch:

Δεν ξέρω τι να παίξω στα παιδιά
στην αγορά στο Λαύριο
είμαι μεγάλος με τιράντες και γυαλιά
κι όλο φοβάμαι το αύριο :grandpa:

Re: Απάντηση: ήρθαμε - "δεν" σας είδαμε - φύγαμε...

olivier messiaen
hoppy kamiyama
richard wagner
arnold schoenberg
bella bartok
partridge family
hank mobley
art blakey
soft machine

καλά μας δουλεύεις ?
αυτή είναι η cdθήκη που κουβαλούσες προχτές στην έκθεση....:grinning-smiley-043

Να πώ και εγώ με την σειρά μου πως άφησα στην άκρη την Εκθεση , για τους δικούς μας ανθρώπους του club.
Είχα εκθέτες φίλους (εχω αγοράσει τα μάλα απο αυτούς) που συνειδητά δεν επισκέφτηκα γιατί προτίμησα τις ώρες μου να τις αφιερώσω στις μουσικές μας και τους "παρουσιαστές".Λυπάμαι που έχασα μερικούς όπως επίσης νοιώθω πλήρης και ευτυχισμένος με αυτούς που πρόλαβα.Χρειάζεται μεγαλύτερη θυσία από μέρους μου ως προς το ωράριο και υπόσχομαι να επανορθώσω την επόμενη φορά.

Το δωμάτιό μας ήταν το σπίτι μας.Δεν έφευγα από εκεί,δεν άντεχα.
Θα ήμουν όπως έγραψα παραπάνω πιο πλήρης αν είχα ακούσει τον Σπύρο,τον Δαμιανό και τον Νικολάκη.Φευ !
Στε(γ)νή μου γνώση να σ'είχα πρώτα..
με αποζημίωσαν όμως οι υπόλοιποι και με το παραπάνω.
Και τους ευχαριστώ εκ βαθέων γι αυτό.Το να δίνεις , να χαρίζεις και να ξεδιπλώνεις ένα μέρος του εαυτού σου,απλόχερα στους άλλους είναι σημαντικό,συγκινητικό και πολλές φορές υπερβατικό.
Και ναι ο Λύμπε έχει πάθος με τον Λου και καλά κάνει και το εκφράζει.Αλλωστε δεν θα μεγαλώσει αυτό το παιδί και έτσι πρέπει !ο Δημοκηδής με τα κλασσικο-σαουντρακς έδωσε το ατμοσφαιρικό και ονειροπόλο στίγμα του, Ο Τζιμ και ο Μουκ με έκαναν να φαντάζομαι μαύρες γκόμενες απ τα early 70'ς να χορεύουν με ψηλές μπότες.Ο Πολυχρονίδης έβαλε τα dark 80'ς ξανά στην ψυχή μου με τρόπο αδιανόητο για τα ως τώρα στάνταρτς μου και πάει λέγοντας..
Λυπάμαι που εγώ δεν μπόρεσα να παίξω τελικά.Για διάφορους λόγους και ας είχα κουβαλήσει ένα σωρό cd's, τα οποία πήρα πίσω αχρησιμοποίητα.Δεν πειράζει.Ισως κακές συγκυρίες,ίσως κάποτε με πάρουν στα σοβαρά και εμένα, τεσπά το θέμα είναι τί πήρα και όχι τι έδωσα..

Ευχαριστώ ξανά όλους σας και εύχομαι να τα πούμε σύντομα.

Re: Απάντηση: ήρθαμε - "δεν" σας είδαμε - φύγαμε...

ίσως κάποτε με πάρουν στα σοβαρά και εμένα, τεσπά το θέμα είναι τί πήρα και όχι τι έδωσα..

αυτό να μην το ξαναπείς.

και αν συνέβη κάτι τέτοιο, θα τους επιπλήξω:violent-smiley-030:

του χρόνου Μήτσο.
θα φέρω κι εγώ.
33 lp santana. (κι αν έχει βγεί κάτι άλλο κι αυτό...):flipout:
φέτος ο Τζιμης μου το'πε στο παραπέντε:furious3:

Δεν πειράζει.Ισως κακές συγκυρίες,ίσως κάποτε με πάρουν στα σοβαρά και εμένα, τεσπά το θέμα είναι τί πήρα και όχι τι έδωσα..
καλε μου Δημητρη ολοι σ παιρνουν στα σοβαρα και σ αγαπανε..

τι να πω εγω που κανενας δεν ειπε μια κουβεντα για μενα ....

αλλα εγω πηρα πολλα απο ολους ...ισως ομως δεν μπορεσα να δωσω οσα ηθελα .

γεια σας ................

.