Ηρθαν επιτελους...

Αρτι αφιχθείς από τον Χιούστον. Η πρώτη φορά που πραγματικά μου άρεσαν Tidal ! Ο συνδυασμός με τους Wavac πάρα πολύ καλός, μου θύμησε τις εποχές που έπαιζα με Kharma , σε έβαζε μέσα στη μουσική, με φοβερή ομοιογένεια και καταπληκτική ανάλυση.

Για να μη νομίζετε ότι τελείωσε ο Χιούστον, έχει ακόμα Προενισχυτή και φουλ σετ καλωδίων..... (αφού μεγάλο μέρος της ακρόασης έγινε με άλλο προ και καλώδια)

:SFGSFGSF:

Αρτι αφιχθείς από τον Χιούστον. Η πρώτη φορά που πραγματικά μου άρεσαν Tidal ! Ο συνδυασμός με τους Wavac πάρα πολύ καλός, μου θύμησε τις εποχές που έπαιζα με Kharma , σε έβαζε μέσα στη μουσική, με φοβερή ομοιογένεια και καταπληκτική ανάλυση.

Για να μη νομίζετε ότι τελείωσε ο Χιούστον, έχει ακόμα Προενισχυτή και φουλ σετ καλωδίων..... (αφού μεγάλο μέρος της ακρόασης έγινε με άλλο προ και καλώδια)

:SFGSFGSF:

Παροντες στην ακροαση εγω, ο Economides και ο Dol Fon. Για να τεσταρουμε λιγο τις δυνατοτητες των ηχειων δοκιμασαμε ενα αρκετα ακριβο προενισχυτη και καλυτερα καλωδια σε συνδυασμο με τους Wavac 805 του Μιχαλη και πηγη το (αστρωτο ακομα) Stylos Styx.....

Με λιγα λογια ενας απο τους πιο εντυπωσιακους ηχους που εχω ακουσει στη ζωη μου (στα πλαισια παντα των δυνατοτητων οδηγησης των ενισχυτων). Φανταστικος ο συνδυασμος μεταξυ Wavac και Tidal σε τετοιο βαθμο που αναρωτιωμασταν καποιοι απο εμας μηπως τελικα εαν στη θεση των Wavac 805 των 55 Watt ειχαμε τους μεγαλους Wavac των 150 Watt θα μιλαγαμε για ενα πραγματικα dream system? Αλλα και ετσι το συστημα του Μιχαλη επαιζε πραγματικα απιστευτα....

Το δικο μου συστημα θα το ξανανοιξω σε καμια βδομαδα μου φαινεται...

Η δική σας η χαρά με κάνει διπλά χαρούμενο, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους άλλη μία φορά! :ernaehrung004:

Γιώργο (Internet King) ελπίζω να τα πούμε στην έκθεση!:)

Γιάννη, Kpaiss, Στέργιο σας περιμένω.

Μια διευκρίνηση, οι ώρες ύπνου από την Πέμπτη το βράδυ με το ζόρι ξεπερνούν τις 15. :ears:

Για τα Tidal δεν έχω να πω κάτι άλλο, το φωνάζω 2,5 χρόνια τώρα ότι για μένα δεν υπάρχει τίποτα που να στέκεται δίπλα του όσον αφορά την ομοιογένεια, την αληθοφάνεια και την ποιότητα κατασκευής του (εξωτερικά και εσωτερικά). Προσωπικά δεν ακούω ηχητική υπογραφή σε αυτό το ηχείο.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν το Stylos. Με 50ώρες στη πλάτη του παρέδιδε μαθήματα τονικότητας και συχνοτική ισορροπίας. Εντυπωσιακή ροή βινυλίου πρώτης κοπής μαζί με τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού. Stay tuned for more!!

Μουσική τώρα! :Banane0:

Re: Απάντηση: Ηρθαν επιτελους...

Εντυπωσιακή ροή βινυλίου πρώτης κοπής μαζί με τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού. Stay tuned for more!!

Αρχισες βλέπω να κάνεις παρέα με χαϊεντάδες !!! :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Ηρθαν επιτελους...

Η δική σας η χαρά με κάνει διπλά χαρούμενο, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους άλλη μία φορά! :ernaehrung004:

Γιώργο (Internet King) ελπίζω να τα πούμε στην έκθεση!:)

Γιάννη, Kpaiss, Στέργιο σας περιμένω.

Μια διευκρίνηση, οι ώρες ύπνου από την Πέμπτη το βράδυ με το ζόρι ξεπερνούν τις 15. :ears:

Για τα Tidal δεν έχω να πω κάτι άλλο, το φωνάζω 2,5 χρόνια τώρα ότι για μένα δεν υπάρχει τίποτα που να στέκεται δίπλα του όσον αφορά την ομοιογένεια, την αληθοφάνεια και την ποιότητα κατασκευής του (εξωτερικά και εσωτερικά). Προσωπικά δεν ακούω ηχητική υπογραφή σε αυτό το ηχείο.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν το Stylos. Με 50ώρες στη πλάτη του παρέδιδε μαθήματα τονικότητας και συχνοτική ισορροπίας. Εντυπωσιακή ροή βινυλίου πρώτης κοπής μαζί με τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού. Stay tuned for more!!

Μιχαλη καλοριζικα και καλα τρελλα ακουσματα.......

Καλοριζικα και παλι Μιχαλη.
Για το φακελακι δεν γραφω γιατι μου χαλασε το τηλεφωνο με το gps και αιντε να ψαχνεις το μηνυμα στα τυφλα.:lehrer:
Ευτυχως που εκανες ''ερασιτεχνικη'' επιλογη… Το μονο μειον οτι δεν εχουν μπροσουρα με χονδρο εξωφυλλο...

Το Stylos παρολο το μεγεθος ηταν πραγματικα αξιοπρεπεστατο...

Last edited:
Αντε! Και εις ανώτερα!!

attachment.php

Μιχάλη καλορίζικα και από εμένα!

Το άκουσα το σύστημα το Σάββατο το πρωί για κανά 2ωράκι.Είμαι ορκισμένος στρατιώτης του γερο-Serblin, αλλά αναγνωρίζω πως είναι πάρα πολύ καλό το ηχείο.Και για μένα όπως και για τον Ανδρέα η πρώτη φορά που με εντυπωσίασε Tidal..Εγώ περισσότερα δεν γράφω.Βγάλε πρώτα τα Nordost και θα σου πω κι άλλα..:p..

Απάντηση: Re: Ηρθαν επιτελους...

Αντε! Και εις ανώτερα!!

attachment.php
Βλεπω tidal,sovereign,orpheus transport,stylos had,sirius a-709(rack),ολα προιοντα του SIRIUS GROUP!!Απο που ειναι η photo Kαπετανιε?

Είναι από Ελληνικό σπίτι;:hmmmm2:

Μιχάλη καλορίζικα τα "κουκλιά" και από μένα. Αν έχεις νεώτερα για το καλώδιο που σε ρώτησα, στείλε pm.

Re: Απάντηση: Re: Ηρθαν επιτελους...

Βλεπω tidal,sovereign,orpheus transport,stylos had,sirius a-709(rack),ολα προιοντα του SIRIUS GROUP!!Απο που ειναι η photo Kαπετανιε?

το had για να παιξει εκτος απο ποδια πρεπει να το κρεμασεις και με αφτα τα σχηνια?
μιχαλη πε μου ποτε να φερω τον παθητικο να ακουσουμε το στιλο με πληρη διαφανεια...

Απάντηση: Re: Ηρθαν επιτελους...

Από ένα ''συστηματάκι'' συμπατριώτη μας στην Κηφισιά..
Nα ειναι καλα ο ανθρωπος!!!!

Αυτο δεν ειναι απλα ενα συστημα,αλλα ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!:firstprize:
Φατε ματια ψαρια!!!:fahne90:

Μιχάλη καλορίζικα και από εμένα!

Το άκουσα το σύστημα το Σάββατο το πρωί για κανά 2ωράκι.Είμαι ορκισμένος στρατιώτης του γερο-Serblin, αλλά αναγνωρίζω πως είναι πάρα πολύ καλό το ηχείο.Και για μένα όπως και για τον Ανδρέα η πρώτη φορά που με εντυπωσίασε Tidal..Εγώ περισσότερα δεν γράφω.Βγάλε πρώτα τα Nordost και θα σου πω κι άλλα..:p..

Εμείς πάντως χθες που ακούσαμε τα είχαμε βγάλει τα Nordost και οι εντυπώσεις που έγραψα ήταν με άλλη καλωδίωση (και άλλον προ...)