Αρτι αφιχθείς από τον Χιούστον. Η πρώτη φορά που πραγματικά μου άρεσαν Tidal ! Ο συνδυασμός με τους Wavac πάρα πολύ καλός, μου θύμησε τις εποχές που έπαιζα με Kharma , σε έβαζε μέσα στη μουσική, με φοβερή ομοιογένεια και καταπληκτική ανάλυση.
Για να μη νομίζετε ότι τελείωσε ο Χιούστον, έχει ακόμα Προενισχυτή και φουλ σετ καλωδίων..... (αφού μεγάλο μέρος της ακρόασης έγινε με άλλο προ και καλώδια)
:SFGSFGSF:
Εντυπωσιακή ροή βινυλίου πρώτης κοπής μαζί με τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού. Stay tuned for more!!
Μουσική τώρα! :Banane0:
Η δική σας η χαρά με κάνει διπλά χαρούμενο, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους άλλη μία φορά! :ernaehrung004:
Γιώργο (Internet King) ελπίζω να τα πούμε στην έκθεση!
Γιάννη, Kpaiss, Στέργιο σας περιμένω.
Μια διευκρίνηση, οι ώρες ύπνου από την Πέμπτη το βράδυ με το ζόρι ξεπερνούν τις 15. :ears:
Για τα Tidal δεν έχω να πω κάτι άλλο, το φωνάζω 2,5 χρόνια τώρα ότι για μένα δεν υπάρχει τίποτα που να στέκεται δίπλα του όσον αφορά την ομοιογένεια, την αληθοφάνεια και την ποιότητα κατασκευής του (εξωτερικά και εσωτερικά). Προσωπικά δεν ακούω ηχητική υπογραφή σε αυτό το ηχείο.
Η μεγάλη έκπληξη ήταν το Stylos. Με 50ώρες στη πλάτη του παρέδιδε μαθήματα τονικότητας και συχνοτική ισορροπίας. Εντυπωσιακή ροή βινυλίου πρώτης κοπής μαζί με τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού. Stay tuned for more!!
Μουσική τώρα! :Banane0:
Βλεπω tidal,sovereign,orpheus transport,stylos had,sirius a-709(rack),ολα προιοντα του SIRIUS GROUP!!Απο που ειναι η photo Kαπετανιε?Αντε! Και εις ανώτερα!!
![]()
Βλεπω tidal,sovereign,orpheus transport,stylos had,sirius a-709(rack),ολα προιοντα του SIRIUS GROUP!!Απο που ειναι η photo Kαπετανιε?
Nα ειναι καλα ο ανθρωπος!!!!Από ένα ''συστηματάκι'' συμπατριώτη μας στην Κηφισιά..
Από ένα ''συστηματάκι'' συμπατριώτη μας στην Κηφισιά..
Μιχάλη καλορίζικα και από εμένα!
Το άκουσα το σύστημα το Σάββατο το πρωί για κανά 2ωράκι.Είμαι ορκισμένος στρατιώτης του γερο-Serblin, αλλά αναγνωρίζω πως είναι πάρα πολύ καλό το ηχείο.Και για μένα όπως και για τον Ανδρέα η πρώτη φορά που με εντυπωσίασε Tidal..Εγώ περισσότερα δεν γράφω.Βγάλε πρώτα τα Nordost και θα σου πω κι άλλα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.