Ήρθε η Άνοιξη.

Τριαντάφυλλο;
attachment.php

Attachments

• DSC_0073 n_1.jpg
    DSC_0073 n_1.jpg
    32.9 KB · Views: 110
Hlias, πολύ ωραία εικόνα, αρκεί να μην ξέρει κανείς το χθες...-bye-

Ευχαριστώ bablan, αλλά πως να ξεχάσεις το χθές αφού είναι ακόμη καρβουνιασμένος ο τόπος όλος; Σε οποιοδήποτε σημείο των 2,5 εκατ στρεμματων που κάηκαν πέρισυ να πας κάπως έτσι είναι η άνοιξη...

ας δωσουμε δημοσιοτητα και σε λιγοτερο εντυπωσιακα πλασματα της χλωριδας.

Attachments

• IMG_3679.jpg
    IMG_3679.jpg
    82.1 KB · Views: 34
  • IMG_3682.jpg
    IMG_3682.jpg
    145.4 KB · Views: 35
4-5-08032-1.jpg

μάλλον η άνοιξη έχει περάσει προ πολλού αν κρίνω απ το σημερινό θέαμα....κάνω λάθος?

όχι ότι με χάλασε..

αύξηση του contrast στο αυτόματο

ενα τριποδακι το χρειαζομουνα αλλα κι ετσι δινει ενα φιλινγκ....

attachment.php

τωρα που θα ξαναπαω να δεις. Θηρια θα εχουν γινει. Ολες ειναι απο την προηγουμεν φορα που ειχα παει. Θα παω ξανα μπορει και σημερα αλλα οργανωμενος. Aρκει να βοηθησει λιγο και ουρανος.

Πρεπει να τις βγαλω πιο αρτιες....(για την μεγαλη εκθεση που ετοιμαζω:flipout::flipout::flipout:)

Νικόλα, τύπωσε μια μεγάλη φωτό στις διαστάσεις του μεταλλικού πλαισίου, ανάρτησέ την εκεί και ξαναφωτογράφισε το τοπίο (με την φωτό να φαίνεται στο βάθος););)
Θα σου στοιχίσει......αλλά......λέει!!

Υ.Γ Ή φτιάχτην στο photoshop...easier and cheaper:):)

:idea:το χεις, το χεις. Ενας καλος φωτογραφος μια καλη γωνια 2-3 ληψεις ουρανου και γης μετα layers και μπορει να βγει κατι πολυ ενδιαφερον. Επειδη εισαι μακρια, παω θαλασσα, παιρνω εξοπλισμο στ αμαξι και μετα παω παλι εκει. Θα παω για λλη γωνια και μετα κανε οτι θες στο photoshop:a0210:

κατι καλυτερο απ αυτο εννοω. (και ειναι και κατακορυφο το πλαισιο για να μπει οριζοντια φωτο, δεν ξερω)

attachment.php

Attachments

• DSC_5850 - Version 3 (1).jpg
    DSC_5850 - Version 3 (1).jpg
    150.1 KB · Views: 95
Κ λίγες από εμένα από το εξοχικό μου στην Βαρυμπόμπη, το Πάσχα αυτό, με την Pentax K100D super κ φακό τον Sigma 18-200.

Attachments

• IMGP0340.JPG
    IMGP0340.JPG
    190.7 KB · Views: 17
  • IMGP0310.jpg
    IMGP0310.jpg
    255.4 KB · Views: 23
  • IMGP0309.jpg
    IMGP0309.jpg
    276.8 KB · Views: 21
  • IMGP0307.jpg
    IMGP0307.jpg
    273.5 KB · Views: 16
  • IMGP0306.jpg
    IMGP0306.jpg
    278.9 KB · Views: 30
Η τελευταία είναι αφού καθάρισα ένα μεγάλο μέρος του κήπου κ έφτιαξα τον μπροστινό φράκτη λίγο με το μηχάνημα που δίνει σχήμα!:SFGSFGSF:

Attachments

• IMGP0331.jpg
    IMGP0331.jpg
    280.4 KB · Views: 19
  • IMGP0344.jpg
    IMGP0344.jpg
    284.9 KB · Views: 26
  • IMGP0341.jpg
    IMGP0341.jpg
    280.7 KB · Views: 29
μάλλον η άνοιξη έχει περάσει προ πολλού αν κρίνω απ το σημερινό θέαμα....κάνω λάθος?

Από τη μια φαίνεται να έχει περάσει η Άνοιξη και από την άλλη η θάλασσα είναι μάλλον κρύα ακόμα για μπάνιο... :p

attachment.php

(με την πρώην...)

Attachments

• tstb.jpg
    tstb.jpg
    141.1 KB · Views: 89
Νίκο πολύ ωραία τα χρώματα και η αντίθεση!

Ο Μιχάλης φαίνεται να βρίσκει ακόμα Άνοιξη! Πολύ καλές!

Απάντηση: Re: Ήρθε η Άνοιξη.

:idea:το χεις, το χεις. Ενας καλος φωτογραφος μια καλη γωνια 2-3 ληψεις ουρανου και γης μετα layers και μπορει να βγει κατι πολυ ενδιαφερον. Επειδη εισαι μακρια, παω θαλασσα, παιρνω εξοπλισμο στ αμαξι και μετα παω παλι εκει. Θα παω για λλη γωνια και μετα κανε οτι θες στο photoshop:a0210:

κατι καλυτερο απ αυτο εννοω. (και ειναι και κατακορυφο το πλαισιο για να μπει οριζοντια φωτο, δεν ξερω)

Κάτι τέτοιο, αλλά με καλύτερη γωνία και λίγο πιό κοντα τη σιδεριά άμα μπορείς να τραβήξεις την επόμενη φορά.

attachment.php

Attachments

• Niloscape.jpg
    Niloscape.jpg
    123.8 KB · Views: 87
Billy σε νοιωθω! Το πλανο το χω στο μυαλο μου. Σημερα αφ ενος ο ουρανος δεν βοηθαει αφ ετερου ειδα κατι βραχια στη θαλασσα και παω απο εκει μπας και βγει κατι. Αλλα μου εδωσες δουλεια κ θα επανελθω, χοπφουλι δριμυτερος.

Mιχαλη μ αρεσε πολυ η προτελευταια πριν το κηπο. Συγχαρητηρια και για τον κηπο by the way!

Sotos ωραιο καδραρισμα. Για τα χρωματα σου στο εχω ξαναπει, ειναι πολυ στα γουστα μου.

Κοίτα ρόλο που είχε η σκαλωσιά κι εγώ έλεγα να τη βγάλεις...! :flipout: