Ήρθε η Άνοιξη.

Εκδρομή στους Αγ. Θεοδώρους κοντά στην Αλεξανδρούπολη. Υπέροχη φύση, αν και δεν προσφέρει κάποιο ιδιαίτερο θέμα για φωτογράφιση.

Attachments

• 2008_05180019.JPG
    2008_05180019.JPG
    144.5 KB · Views: 31
  • 2008_05180031.JPG
    2008_05180031.JPG
    153.3 KB · Views: 28
  • 2008_05180032.JPG
    2008_05180032.JPG
    144 KB · Views: 31
Α, ξέχασα και τη φωτό από τους Αγ. Θεοδώρους, που μου έδωσε και την αφορμή να "ανεβάσω" αυτές τις φωτογραφίες. Ελλάς 2008...

Απάντηση: Re: Ήρθε η Άνοιξη.

Sorry, αλλά ξέχασα να "ανεβάσω" τη φωτογραφία!!

Δυστυχώς δεν είναι η μοναδική περίπτωση......
Ο μοναδικός υγροβιότοπος της Εύβοιας (λίμνη Δύστου) είναι πνιγμένη στα σκουπίδια.
Τι κι άν φωνάζουμε εμείς οι ρομαντικοί και γραφικοί :sleep:

Το καλοκαίρι μπορεί να πλησιάζει αλλα η άνοιξη είναι ακόμα εδώ.

attachment.php

tamron MF 90mm, f11, 1/40sec, με τρίποδο.

Attachments

• agathi.jpg
    agathi.jpg
    121 KB · Views: 129
Λοιπόν φίλοι μου! Εδώ είμαστε πάλι
Επαναφέρω το περσινό νήμα τώρα που κουτσομπήκε η Άνοιξη.
Οι πρώτες φωτογραφίες παρακαλώ;;;;

Λοιπόν κύριοι, νομίζω ότι μας πήρε ο ύπνος :sleepey:

Η άνοιξη έχει μπεί για τα καλά και η δική μας δουλειά είναι να τη φέρουμε στο φόρουμ.

Ξεκινάω εγώ με μερικές ανοιξιάτικες φωτογραφίες και πάρτε σισιγά σιγά τη σκυτάλη.

Δεν ξέρω αν τελικά πρέπει να ανοίξουμε καινούριο νήμα αλλά και εδώ νομίζω ότι είναι μια χαρά. Αλλιώς ας τις μεταφέρουν σε ένα καινούριο οι διαχειριστάδες.

Ανοιξη δε σημαίνει μόνο λουλουδάκια και ανθισμένα λειβάδια,

Εδώ μια καρυδιά,
attachment.php

και μια αχλαδιά.
attachment.php

Η τελευταία φωτογραφία μου αρέσει πολύ. Αν μπορούσες να παίξεις με το κοντράστ και τον κορεσμό ίσως να γινόταν ακόμα καλύτερη. Έχει τα περιθώρια ή είναι οριακή;

Η τελευταία μου άρεσε και μένα περισσότερο.
Το καδράρισμα και η σύνθεση φαίνεται να δούλεψε καλά,
αλλά...
υπάρχει ένα "αλλά" που δεν ξέρω τι είναι. Κάτι θα θελε ακόμη. Για πες καμιά ιδέα.

Πάντως έγιναν λάθη κατά τη λήψη, η ώρα δεν είναι καταλληλη. Συννεφιά με αυτή την -σχεδόν- ασπρίλα στον ουρανό. Ακόμη το διάφραγμα νομίζω ήθελε ένα δυο στοπ πιο κλειστό.

attachment.php

Αυτό το λουλουδάκι που δεν ξέρω πως το λένε το πετυχαίνω κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Προτιμάει τις σκιερές περιοχές, δίπλα σε θάμνους και φυτρώνει ανάμεσα στα ξερά χόρτα και φύλλα. Κάτι σαν βολβοειδές φυτό μου φαίνεται.

Έχει πολύ όμορφο συνδιασμό χρωματων, μπλέ κίτρινο μωβ και μεγάλη λεπτομέρεια αν το κοιτάξεις από κοντά. Τη επόμενη φορά θα φροντίσω να έχω ένα μάκρο φακό και τρίποδο κοντά μου.

Attachments

• flowers8.jpg
    flowers8.jpg
    169.2 KB · Views: 106
Last edited: