Ήρθε η Άνοιξη.

ματζεντιζει τι σημαίνει???:)
To WB το δουλευω στο ΑΥΤΟ, και δεν χρησιμοπιω και RAW:))
γενικα το white balance δεν το προσεχα ποτε γιατι ειχα παντα χιλια δυο αλλα πραγματα να προσεξω που ηταν πιο σημαντικα, και τα εβλεπα μονο στο PC μετα συνεχια:))
Εδω παντως ειναι και βαμεννη η κοπελα, και ειναι με defuser, για αυτο μηπως βγηκε λιγο πιο ασπρο αποτι επρεπε....ασε που επαιξα και με cross-prossesing, οποτε δεν ηταν ετσι ακριβως τα χρωματα....

Σημαινει οτι εχει το δερμα μια ματζεντι αποχρωση...δεν ελεγα για το ασπρο, αυτο καλο δειχνει... αλλα αν δουλευεις αυτοματο WB και cross prossesing ειναι λογικο...

Ας βαλω κι εγω μια ανοιξιατικη...(??)

3654 by 1L1as, on Flickr

Επειδη τωρα μολις γραφτηκα στο φλικερ, εχει καμμια επιλογη να μη σου κανουν download τις φωτο?

Επισης, αν τη δει κανεις σε φουλ σκριν ας πει κατι για τα χρωματα... βλεπονται ή... το γνωστο χάλι...?

Αντε να βαλω και'γω μια φωτο ετσι για την παρεα.Δυστυχως τελευταια δεν εχω πολυ ορεξη να βγω να βγαλω κατι καινουριο,οποτε βαζω μια παλια :BDBDG54:

img9905re.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Βρηκα ηλιο μετα απο κανενα 6μηνο και ειπα να το ...χαρω λιγο παραπανω!!!
Βλεπεται ελπιζω, δεν λασπωνει πολυ...?

Πειραξα το hue saturation σε mode νορμαλ και οχι σκετο saturation. Ετσι ανεβασε και την φωτεινοτητα αισθητα.

Η ομορφιά είναι δίπλα μας, σας ανεβάζω κι εγώ μια "λουλουδάτη":

attachment.php

Attachments

• Ggrocer 61 R1 Res.jpg
    Ggrocer 61 R1 Res.jpg
    117.8 KB · Views: 84
Ευχαριστώ... σε αυτές τις περιπτώσεις εκτιμώ το τεράστιο βάθος πεδίου των compact.

Πολύ γέλιο η πρώτη! Στην δεύτερη η κίτρινη-μπλέ χρωματική παλέτα είναι όλα τα λεφτά!!!

Συμφωνω στο οτι η δευτερη εχει φοβερα χρωματα :a0210:

Αυτο που θα την εκανε ακομη πιο καλη θα ηταν αν φαινοταν πιο ξεκαθαρα λιγο εκει στα λουλουδια,η γωνια που τα πετυχες χαλαει λιγο τη ληψη κατα τη γνωμη μου.

Επισης μου αρεσει πολυ davinci η φωτο σου διοτι βρισκω παρα πολυ ωραια τα χρωματα και τις αποχρωσεις,και το απαλο κοντραστ.

Ήθελα εδώ και 2 χρόνια να φωτογραφίσω ανθισμένο το παρακάτω δέντρο , τελικά φέτος πήρα την απόφαση , από αριστερά όμως είχε άλλα δέντρα και δεν ήθελα να τα έχω στο πλάνο με αποτέλεσμα να κάνω ζουμ στο κέντρο του :

IMGP0011.JPG

Επειδή όμως δεν μου άρεσε το πως μπουκώνει την οθόνη της κάμερας έβγαλα και μία προσπαθώντας να τηρήσω τον κανόνα των τρίτων όσο μπορούσα :

IMGP0014.JPG

Αλλά και πάλι κάτι δεν μου κολλούσε και είπα να βγάλω αναγκαστικά πλέον και τα παραδίπλα δέντρα , τελικά δημιούργησα όπως είδα με έκπληξη το δικό μου wallpaper :

IMGP0012.JPG

Το μάθημά μου ......ποτέ μην απορρίπτεις κάτι αν δεν το δεις στον υπολογιστή σου πρώτα , έτσι και αλλιώς τσάμπα είναι τα κλικ με τις ψηφιακές .

Εσείς σαν πιο ειδικοί τι λέτε ? Επεξεργασία εκτός από resize με το riot δεν υπήρξε .