Ήρθε η Άνοιξη.

Πολύ ωραίοι οι βολβοί σου, Άλεξ. Σαν να θολώνει κάπως ανομοιόμορφα από τα αριστερά ο Τζούπιτερ, αλλά νομίζω κι αυτό προσθέτει.

Ευχαριστώ παιδιά!

Τάσο, όντως έτσι είναι. Το κέντρο του είναι αρκετά οξύ αλλά τα άκρα θαμπώνουν, ειδικά όταν έχει φωτεινά. Δεν ταιριάζει σε όλα τα θέματα βέβαια, αλλά μπορεί να δώσει μια λίγο ονειρική αίσθηση καμια φορά.

8586390496_04e317ed55_c.jpg

Υπεροχη !! Το μπλε του ουρανου με τα ροζ ανθη δινουν φοβερη αρμονια.

σας ευχαριστώ.Δεν μπορούσα να αντισταθώ..όλα τα δέντρα απ οπου και να περνουσα χθές είχανε αρχίσει να ανθίζουν. Αυριο που θα εχω την D7100 στα χερια μου θα δω τι ψαρια πιάνει και αυτη!

σας ευχαριστώ.Δεν μπορούσα να αντισταθώ..όλα τα δέντρα απ οπου και να περνουσα χθές είχανε αρχίσει να ανθίζουν. Αυριο που θα εχω την D7100 στα χερια μου θα δω τι ψαρια πιάνει και αυτη!

Να σου κάνω μια πρόβλεψη αν και canonakias?
Θα την κατευχαριστηθείς! :)

Μια σημερινή από βόλτα στην Καβάλα. Δυστυχώς η υγρασία μετατράπηκε σε σύννεφα και απέκλεισε επόμενες, οπότε ας πούμε μία και καλή. Επειδή δεν έχω ξανανεβάσει, καλόπιστα την βάζω χωρίς watermark και θεωρώ ότι δεν θα την δω κάπου αλλού χωρίς τη συγκατάθεση μου. :)

Edit: Τέτοια συμπίεση, ούτε το facebook. :( Θα την ξαναβάλω embedded από αλλού..

Last edited:
Πόλυ όμορφες οι νεες φωτογραφίες, μπράβο σε όλους!!!

Επιτέλους, αποφάσισε να ερθει η άνοιξη και εδω πάνω...
(Πειράματα με τον 18-55 ανεστραμμένο. Φυσούσε αρκετά όμως και δεν υπήρχε περίπτωση για "χεράτο" focus stacking. Την επόμενη φορά...)

Spring Shots by fokionas, on Flickr

Ηρθε η ανοιξη οντως και καθως πηγα να δρεψω τους καρπους της λεμονιας στον κηπο, επεσα σε αυτο το ιδιαιτερο λεμονακι..:)

8625257452_5708b8971c_b.jpg