Ήρθε η Άνοιξη.

Φωκιωνα πολυ ωραια τα λουλουδια και η πασχαλιτσα επισης. Η πανω αριστερα πολυ μου αρεσει.Χερατο stacking μην το κανεις τσαμπα θα παει.
Στρατο ωραια αλλα ηθελε νομιζω καλυτερο focus στους στήμονες
Χιωτης εντυπωσιακη και ασυνηθιστη!

Πόλυ όμορφες οι νεες φωτογραφίες, μπράβο σε όλους!!!

Επιτέλους, αποφάσισε να ερθει η άνοιξη και εδω πάνω...
(Πειράματα με τον 18-55 ανεστραμμένο. Φυσούσε αρκετά όμως και δεν υπήρχε περίπτωση για "χεράτο" focus stacking. Την επόμενη φορά...)

Spring Shots by fokionas, on Flickr

Είσαι καλλιτέχνης !!.

Η σύνθεση αξίζει πανω απο το αθροισμα των επι μέρους.

just_a_blossom_by_etsap-d5954jx.jpg

Όντως, Φωκίωνα, η σύνθεση ειδικά των φωτογραφιών ομορφαίνει ακόμη περισσότερο το σετάκι!

Κρίμα ωστόσο η χαμηλή ανάλυση, περίμενα να είναι τουλάχιστον στο 2048 του φλικρ, να χαρώ τις λεπτομέρειες!

:worshippy: πολυ ομορφη τελεια χρωματα!
μια ερωτηση μπορει να γινει παζλ μια φωτο? πχ η συγκεκριμενη??:chinscratch:

Τι εννοεις αν μπορει να γινει παζλ ? Φανταζομαι πως ολες οι φωτο μπορουν να γινουν.
Μηπως εννοεις, οτι θελεις το full size αρχειο, ετσι ωστε η εκτυπωση του παζλ να γινει σε ικανοποιητικο μεγεθος?
Αν ναι, στειλε με pm το mail σου...

Ηλια ωραια τα λουλουδια και ωραια και τα τοπια που ανεβασες... αν και σε εκεινο με τα αρχαια, (Δωδωνη ηταν?) ηθελε λιγο χωρο η κολωνα δεξια...

...και εδω εχω την εντυπωση οτι το μπλε σου εφυγε λιγο και πανω στο λουλουδι, και δεν ειναι ασπρο ασπρο... θα το δω αργοτερα πιο προσεκτικα... λιγο και το καδρο ισως θα εφτιαχνα με βαση τον κανονα των τριτων

Ηλια ωραια τα λουλουδια και ωραια και τα τοπια που ανεβασες... αν και σε εκεινο με τα αρχαια, (Δωδωνη ηταν?) ηθελε λιγο χωρο η κολωνα δεξια...

...και εδω εχω την εντυπωση οτι το μπλε σου εφυγε λιγο και πανω στο λουλουδι, και δεν ειναι ασπρο ασπρο... θα το δω αργοτερα πιο προσεκτικα... λιγο και το καδρο ισως θα εφτιαχνα με βαση τον κανονα των τριτων
Το μπλε πάνω στο λουλούδι πιθανότατα είναι CA, γιατι απλα και μονο αλλαξα το wb για να βγει αυτο το μπλε του ουρανου (ηταν σουρουπο).Το τοπίο με τα αρχαία είναι οι Στύλοι του Ολυμπιου Διός στην Αθήνα. Η παραμορφωση στα άκρα με έκανε να ισιωνω και να κοβω στο ps.

πολύ καλή... ωραίο χρωμα και εστιαση!!! ρε παιδιά θέλω επείγον ενα μέρος προς νότια με πολύ πρασινο, λουλουδια, σταχια κλπ... τέτοιο ύφος.....ξέρετε κάτι;;; συγνώμη για το off topic μη βαράτε!!

Αν εχεις ορεξη για περπατημα και στην Παρνηθα εχει αρκετα λιβαδια.Επισης αυτη την εποχη ο καμπος της Θηβας εχει πολυ πρασινο και μετα προς τα κατω Λιμνη Δοξας ,Νεδα και δασος Φολοης.Αυτα μου ερχονται στο νου αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλα ακομη.

Αν εννοείς νότια Ελλάδα ότι σου είπε gianou ως Λαμία είναι τα πάντα καταπράσινα και έτσι και βγείς λίγο από την εθνική θα πήξεις στο λιβάδι. Αν εννοείς νότια προάστια της Αττικής δεν έχω άποψη αλλά φαντάζομαι ίσως προς Μεσόγεια θα βρεις σκηνικό