Ήρθε η Άνοιξη.

@Etsap,πολυ εντυπωσιακη η φωτο με τον ιστο, σπανια βλεπεις τετοια καδρα, αλλα και με τα λουλουδια!!

Οι κινδυνοι της Ανοιξης!
Ο νεοσος του φοινικα παραπανω, πηδηξε σημερα απο το δεντρο και τον γλυτωσα απο του χαρου (γατου) τα δοντια. Εδω ξεκουραζεται πανω σε πιθαρι που μπορεσε και πηδηξε..
Σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμος να πεταξει με τον γατο μεσα στο σπιτι βεβαια...
Για την ιστορια, οι κραυγες της κοτσυφινας το απογευμα, στην παρουσια του γατου, με ειδοποιησαν και ετρεξα.

neoso.jpg

etsap πολύ όμορφες.....

Χιώτη, τα πας καλά με κότσυφες ε;;

Ναι πραγματι, καθε χρονο κανουν φωλια σε ενα φοινικα 3 μετρα απο τη βεραντα μου και ετσι εχω θεμα ακριβως τετοια περιοδο καθε χρονο!

Ανοιξιατικα φρουτα. Μουσμουλα κατ'ευθειαν απο τη μουσμουλια του κηπου! Η γευση, ασε, ..δεν υπαρχει.. :)

mousmou.jpg

μιας και η Άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή ξαμολύθηκα με το ποδήλατο στα μεσόγεια για υλικό. Από κήπους οι φωτό. φτωχά πράγματα.
nexc3,18-55
40downsized.jpg

40597562.jpg

Η άνοιξη μπήκε για τα καλα

.... NOT!

τουλάχιστον όχι εδώ ακόμα. Αλλά πρώτη μέρα της άνοιξης, αρνούμαι να ποστάρω στις χειμωνιάτικες...

Σήμερα το μεσημέρι, φεύγοντας απο την δουλειά. Χωρίς λόγια...

Endless winter by AlexTheodin, on Flickr

O μικρος του Γιωργου ειπαμε, ειναι δικος μου, θα ερθει μεγαλωνοντας στον ισιο (παπαρατσι) δρομο.... :award: Καλο φως και αντιστοιχως ωραια χρωματα στις φωτο...

Re: Απάντηση: Ήρθε η Άνοιξη.

Μην χαίρεστε πολύ. Έφυγα. Τώρα το Πάσχα ξανά, που θα σας ξανάρθω :flipout:

Αλήτη! πήρες τον ήλιο και έφυγες!
Μας τρέλανε στον αέρα και την βροχή σήμερα!

:flipout:

Spring by S_end, on Flickr

Πάντως τέτοιο ήλιο που μας έκανε το ΣΚ, πρέπει να είχαν καιρό να δούνε τα Γιάννενα... η χαρά των ανθρώπων.... και των αλόγων!