Θαυμάσιες όλες. Μου αρέσει ιδιαίτερα η σύνθεση της δεύτερης!Όμως σήμερα, Τρίτη, το Ηπειρώτικο τοπίο με αποζημίωσε. Άνοιξη στα βουνά. Βέβαια ο λαμπρός ήλιος μου έβγαλε ghosts στις μισές (Sigma 15-30 EX) αλλά δεν πειράζει.
(οι δύο πρώτες με τον Sigma EX 15-30 + πολωτικό B+W, η τρίτη με τον Panagor 55/3 Macro)
Τασο πραγματικα ολες ειναι "ωραιες" φωτογραφιες. Αυτη με το ποταμι εχει μια δυνατη συνθεση αλλα για τα δικα μου γουστα την αδικουν τα κατα τ αλλα αληθοφανη χρωματα της και σιγουρα ο υπαρχον φωτισμος.
Η κατηφορα με τα παιδια εχει κινηση, ενεργεια, ειναι πολυ δυνατη. μπραβο. Οπως και η λιτοτητα και η ηρεμια του σπιτιου. very good job!
Εμενα οπως εχεις καταλαβει μ αρεσουν τα πιο bold χρωματα
Αν την τραβήξεις άλλη ώρα και με πολωτικό για τα σύννεφα, ξέρεις πώς θα δείξει αυτή?
Η πέτρα είναι βασικό στοιχείο, δεν είναι για ... εξαγωγή!Βablan το ξερω αλλα ουτε η σκαλωσια ουτε και η πετρα μπορουν να βγουν οποτε μαλλον την επομενη φορα θα πρεπει να βρω αλλη γωνια.
Μια φρέσκια από τη σημερινή βόλτα...
![]()
:worshippy:αυτη ειναι σιγουρα με πολωτικο. Η συμπιεση βεβαια εκανε το θαυμα της παλι και τα 140kb βγηκαν 64 και εχασε λιγο το γκελ του πολωτικου αλλα και παλι....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.