... δεν το είχα σκοπό, είναι η αλήθεια, αλλά ψάχνοντας με ένα φίλο για το δικό του, μου άνοιξε η όρεξη για ανανέωση...
Τωρινό σύστημα:
Sansui AU-a607MRX, ολοκληρωμένος ενισχυτής,
Epos ES-14, ηχεία βάσης,
Teac VRDS-10, πηγή.
Χώρος:
Απόσταση 4 μέτρα, πίσω υπάρχει κενό 5 μέτρων ακόμα όπου υλοποιείται η τραπεζαρία,
Πλάτος διαθέσιμο για την τοποθέτηση των ηχείων 2,80 μέτρα, τωρινή απόσταση ηχείων 2,40 μέτρα και απόσταση ακρόασης 2,80 μέτρα.
Στο αριστερό ηχείο ο χώρος επεκτείνεται κατά 3.20 μέτρα.
Έχω φροντίσει στο αριστερό ηχείο να υπάρχει μία βιβλιοθήκη, η οποία το "βοηθάει" να μη "βλέπει" τον άδειο χώρο και σε απόσταση 1.70 είναι η πλάτη καναπέ, χωρίς πλαϊνό μπράτσο.
Ανάμεσα στα ηχεία και προς τ' αριστερά, υπάρχει παράθυρο 1,40 μέτρα, με κουρτίνα.
Η πρόταση ενισχυτή πρέπει να έχει είσοδο MM/MC, γιατί υπάρχει δισκοθήκη.
Χρήματα? Περίπου στο 1.500αρι για κάθε συσκευή (+-)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας
Τωρινό σύστημα:
Sansui AU-a607MRX, ολοκληρωμένος ενισχυτής,
Epos ES-14, ηχεία βάσης,
Teac VRDS-10, πηγή.
Χώρος:
Απόσταση 4 μέτρα, πίσω υπάρχει κενό 5 μέτρων ακόμα όπου υλοποιείται η τραπεζαρία,
Πλάτος διαθέσιμο για την τοποθέτηση των ηχείων 2,80 μέτρα, τωρινή απόσταση ηχείων 2,40 μέτρα και απόσταση ακρόασης 2,80 μέτρα.
Στο αριστερό ηχείο ο χώρος επεκτείνεται κατά 3.20 μέτρα.
Έχω φροντίσει στο αριστερό ηχείο να υπάρχει μία βιβλιοθήκη, η οποία το "βοηθάει" να μη "βλέπει" τον άδειο χώρο και σε απόσταση 1.70 είναι η πλάτη καναπέ, χωρίς πλαϊνό μπράτσο.
Ανάμεσα στα ηχεία και προς τ' αριστερά, υπάρχει παράθυρο 1,40 μέτρα, με κουρτίνα.
Η πρόταση ενισχυτή πρέπει να έχει είσοδο MM/MC, γιατί υπάρχει δισκοθήκη.
Χρήματα? Περίπου στο 1.500αρι για κάθε συσκευή (+-)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας