ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Απάντηση: Re: Ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσω την KURO...τι προτείνετε σε > 60' ?
Σαν κάτοχος που είμαι κι εγώ Kuro (50" & 60" ) είμαι πολύ περίεργος να δω σε ποιά θα καταλήξεις.
Και ακόμα πιό περίεργος να διαβάσω τα (ειλικρινή θέλω να πιστεύω) σχόλιά σου μετά την αγορά.
καλό ψάξιμο!
Υ.Γ. ελπίζω να μην επιλέξεις TV με κριτήριο αν έχει κάμερα ή συνδέεται στο youtube.......τουλάχιστον από τα γραφόμενά σου δείχνεις συνειδητοποιημένος αγοραστής.
Καλημέρα και πάλι.
Έχω αποφασίσει να περιμένω τα νέα μοντέλα. Βέβαια, ειλικρινά, από τότε που αποφάσισα να αλλάξω την KURO και άρχισα να τη συγκρίνω (με το μάτι, από φίλους, καταστήματα κτλ) με τα σημερινά κορυφαία μοντέλα, η απόφαση έγινε ακόμη πιο δύσκολη! Πραγματικά η εικόνα της KURO είναι απίστευτη και την έχω συνηθίσει τόσο πολύ, που θα με δυσκολέψει η μετάβαση σε κάποια άλλη, εξού και οι περισσότεροι με συμβουλεύουν να μην την αλλάξω, αλλά τι να κάνω που θέλω μεγαλύτερο μέγεθος!
.
Σαν κάτοχος που είμαι κι εγώ Kuro (50" & 60" ) είμαι πολύ περίεργος να δω σε ποιά θα καταλήξεις.
Και ακόμα πιό περίεργος να διαβάσω τα (ειλικρινή θέλω να πιστεύω) σχόλιά σου μετά την αγορά.
καλό ψάξιμο!
Υ.Γ. ελπίζω να μην επιλέξεις TV με κριτήριο αν έχει κάμερα ή συνδέεται στο youtube.......τουλάχιστον από τα γραφόμενά σου δείχνεις συνειδητοποιημένος αγοραστής.