ΗΡΘΕ ! Playstation 3 slim

Δεν έχει σημασία τι μάρκα είναι...
Απλά προσπάθησε να μην είναι εντελώς φθηνό...
Εγώ έχω καλώδια turbo-x (~8 ευρώ τα 2μ) και πρόβλημα δεν είχα...

οκ κατάλαβα, ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: Re: ΗΡΘΕ ! Playstation 3 slim

Που το είδες αυτό ρε συ? Τα σωστά στοιχεία είναι:

Slim Fat

Standby 0.36 1.22

Idling 75.19 171.35

Blu-ray movie 80.90 172.79

Game / idling 95.35 203.84

Game / playing 96.24 206.90

YouTube 85.08 181.28

Εδω
Δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθος, δεν εχω κανει προσωπικη μετρηση. Παρεθεσα ενα χαρακτηριστικο οπως το βρηκα.
Συγγνωμη που δεν εβαλα στο προηγουμενο ποστ το σχετικο λινκ.

Εντάξει, χοντρικά 200 watt να μαστε μέσα.

σε σχέση με το πρώτο το 60άρι;

Τάσο χονδρικά το Slim είναι στα 85 watt και σε καμμία περίπτωση 200. Το fat μόνο φτάνει εκεί, δηλαδή το 60άρι.
Επάνω που έχω γράψει την λίστα είναι πρώτη στήλη το slim και δεύτερη το fat.

Το slim η το παλιο το fat?-bye-
technically ,θα έλεγα οτι το fat 80άρι είναι η καλύτερη περίπτωση PS3 αφού συνδιάζει 65nm επεξεργαστές (λίγο μικρότερης ολοκλήρωσης απο του slim ,αλλα μικρές οι διαφορές στην κατανάλωση) ,πιο γρήγορο BD drive καθώς και την δυνατότητα του otherOS (linux). περι ορέξεων όμως .....-bye-
Έχει διαφορά η ταχύτητα που διαβάζει το BD drive στο 80άρι, απ ότι ας πούμε στο δικό μου 60άρι? 2x δεν είναι η ταχύτητα?
όχι... το slim όμως έχει λίγο πιο αργό driver (στο seek κυρίως)... όχι πως έχει τόσο μεγάλη σημασία αλλα λέμε τώρα...technically!

Ψήνομαι για το PS3...
Δηλαδή να προτιμήσω το fat? Ειναι πιο γρηγορο το BR player του?
Ή ειναι στην ουσία ίδια με πάρα πολυ μικρές και κατα συνεπεια αμελητέες διαφορες ?

Και κάτι άλλο επειδή δεν γνωρίζω...Ο δίσκος χρειάζεται να είναι αρκετά μεγάλος? Δλδ 120 GB δεν ειναι αρκετά?

Δεχεται τους ιδιους δισκους με τα PC? (Μην βαλετε τα γελια, δεν γνωριζω..!)Αν ναι μπορώ να βάλω ότι θέλω?

Oι διαφορές στο bluray απ'όσα διαβάζω είναι αμελητέες. Το slim έχει αισθητά μικρότερη κατανάλωση, είναι αρκετά αθόρυβο, και έρχεται με μεγάλους δίσκους σε σχέση με το fat. Άρα, κατά τη γνώμη μου είναι μονόδρομος, ΕΚΤΟΣ αν σε ενδιαφέρει το linux οπότε πας για το fat.

Ο δίσκος απ'όσο ξέρω μπορεί να αλλαχθεί, πάντως δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια που απαιτούν install (περί τα 5GB), μαζί με Updates, με παιχνιδάκια του PS Store, τα MP3 σου, και τις ταινίες που ενδεχομένως έχεις φορτώσει πάνω, θεωρώ ότι σίγουρα χρειάζεται ένας δίσκος άνω των 40GB. Νομίζω με τον 120άρη είσαι ωραίος.

Δεχεται τους ιδιους δισκους με τα PC? (Μην βαλετε τα γελια, δεν γνωριζω..!)Αν ναι μπορώ να βάλω ότι θέλω?

Oι διαφορές στο bluray απ'όσα διαβάζω είναι αμελητέες. Το slim έχει αισθητά μικρότερη κατανάλωση, είναι αρκετά αθόρυβο, και έρχεται με μεγάλους δίσκους σε σχέση με το fat. Άρα, κατά τη γνώμη μου είναι μονόδρομος, ΕΚΤΟΣ αν σε ενδιαφέρει το linux οπότε πας για το fat.

Ο δίσκος απ'όσο ξέρω μπορεί να αλλαχθεί, πάντως δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια που απαιτούν install (περί τα 5GB), μαζί με Updates, με παιχνιδάκια του PS Store, τα MP3 σου, και τις ταινίες που ενδεχομένως έχεις φορτώσει πάνω, θεωρώ ότι σίγουρα χρειάζεται ένας δίσκος άνω των 40GB. Νομίζω με τον 120άρη είσαι ωραίος.

Είναι ίδιοι με των PC?
Έως τώρα το μόνο που με κάνει να θέλω το PS3 και οχι το XBOX360 ειναι το BR player του PS3......

Αν και το XBOX εχει σπάσει και ειναι κι αυτό ενα συν στους καιρούς που ζούμε...:/ (μην κραξετε γι αυτο..)

Απάντηση: Re: ΗΡΘΕ ! Playstation 3 slim

Είναι ίδιοι με των PC?
Έως τώρα το μόνο που με κάνει να θέλω το PS3 και οχι το XBOX360 ειναι το BR player του PS3......

Αν και το XBOX εχει σπάσει και ειναι κι αυτό ενα συν στους καιρούς που ζούμε...:/ (μην κραξετε γι αυτο..)

Ακριβώς οι ίδιοι που βάζουμε σε laptop (2.5'').
Φίλε μου αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι πολύ απλό.

Το θέλεις εκτός από παιχνιδομηχανή και για bluray player? Τότε το PS3 είναι μονόδρομος.

Το θέλεις πιο πολύ για παιχνίδια αλλά και δεν μπορείς να δίνεις 60 ευρώ για κάθε παιχνίδι? Τότε XBOX360.

Και φυσικά η πολύ μεγάλη διαφορά τιμής.

Δική μου άποψη (αλλά δεδομένου ότι δεν έχω τρελό χρόνο για παιχνίδια) είναι ότι το PS3 αξίζει περισσότερο και έχει μεγαλύτερες δυνατότητες. Το XBOX έχει μείνει στάσιμο.

Re: Απάντηση: Re: ΗΡΘΕ ! Playstation 3 slim

Ξερει κανεις γιατι ενω αρχικα λειτουργουσε κανονικα το τηλεκοντολ
της w4500 με το ps3 με συνδεση hdmi ,
τωρα δεν λειτουργει???

Απορία
Κανονικά , όταν συνδέω ένα USB stick στο PS3 Slim, δεν θα έπρεπε να βλέπω τους φακέλους και υποφακέλους του;
Μου γράφει ότι ''There is no data'' ή κάτι τέτοιο.
Δοκίμασα με 2 διαφορετικά sticks.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Απορία
Κανονικά , όταν συνδέω ένα USB stick στο PS3 Slim, δεν θα έπρεπε να βλέπω τους φακέλους και υποφακέλους του;
Μου γράφει ότι ''There is no data'' ή κάτι τέτοιο.
Δοκίμασα με 2 διαφορετικά sticks.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δυο πραγματα.
Πρωτον πρεπει να ειναι FAT32 που θα ειναι δηλαδη.
Δευτερον , πατας τριγωνο και display all και σου εμφανιζει τα περιεχομενα.

Δυο πραγματα.
Πρωτον πρεπει να ειναι FAT32 που θα ειναι δηλαδη.
Δευτερον , πατας τριγωνο και display all και σου εμφανιζει τα περιεχομενα.

για κατσε, δλδ δεν παιζει ntfs ουτε απο στικ, ουτε απο εξωτερικο δισκο;

και τα υψηλης αναλυσης αρχεια βιντεο; πρεπει να ειναι μεχρι 3 gb τοτε;