Δεν έχει σημασία τι μάρκα είναι...
Απλά προσπάθησε να μην είναι εντελώς φθηνό...
Εγώ έχω καλώδια turbo-x (~8 ευρώ τα 2μ) και πρόβλημα δεν είχα...
οκ κατάλαβα, ευχαριστώ!
Δεν έχει σημασία τι μάρκα είναι...
Απλά προσπάθησε να μην είναι εντελώς φθηνό...
Εγώ έχω καλώδια turbo-x (~8 ευρώ τα 2μ) και πρόβλημα δεν είχα...
Power Consumption: Approx 250W
Που το είδες αυτό ρε συ? Τα σωστά στοιχεία είναι:
Slim Fat
Standby 0.36 1.22
Idling 75.19 171.35
Blu-ray movie 80.90 172.79
Game / idling 95.35 203.84
Game / playing 96.24 206.90
YouTube 85.08 181.28
Εντάξει, χοντρικά 200 watt να μαστε μέσα.
σε σχέση με το πρώτο το 60άρι;
Το slim η το παλιο το fat?![]()
technically ,θα έλεγα οτι το fat 80άρι είναι η καλύτερη περίπτωση PS3 αφού συνδιάζει 65nm επεξεργαστές (λίγο μικρότερης ολοκλήρωσης απο του slim ,αλλα μικρές οι διαφορές στην κατανάλωση) ,πιο γρήγορο BD drive καθώς και την δυνατότητα του otherOS (linux). περι ορέξεων όμως .....![]()
Έχει διαφορά η ταχύτητα που διαβάζει το BD drive στο 80άρι, απ ότι ας πούμε στο δικό μου 60άρι? 2x δεν είναι η ταχύτητα?
όχι... το slim όμως έχει λίγο πιο αργό driver (στο seek κυρίως)... όχι πως έχει τόσο μεγάλη σημασία αλλα λέμε τώρα...technically!
Δεχεται τους ιδιους δισκους με τα PC? (Μην βαλετε τα γελια, δεν γνωριζω..!)Αν ναι μπορώ να βάλω ότι θέλω?
Oι διαφορές στο bluray απ'όσα διαβάζω είναι αμελητέες. Το slim έχει αισθητά μικρότερη κατανάλωση, είναι αρκετά αθόρυβο, και έρχεται με μεγάλους δίσκους σε σχέση με το fat. Άρα, κατά τη γνώμη μου είναι μονόδρομος, ΕΚΤΟΣ αν σε ενδιαφέρει το linux οπότε πας για το fat.
Ο δίσκος απ'όσο ξέρω μπορεί να αλλαχθεί, πάντως δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια που απαιτούν install (περί τα 5GB), μαζί με Updates, με παιχνιδάκια του PS Store, τα MP3 σου, και τις ταινίες που ενδεχομένως έχεις φορτώσει πάνω, θεωρώ ότι σίγουρα χρειάζεται ένας δίσκος άνω των 40GB. Νομίζω με τον 120άρη είσαι ωραίος.
Είναι ίδιοι με των PC?
Έως τώρα το μόνο που με κάνει να θέλω το PS3 και οχι το XBOX360 ειναι το BR player του PS3......
Αν και το XBOX εχει σπάσει και ειναι κι αυτό ενα συν στους καιρούς που ζούμε...:/ (μην κραξετε γι αυτο..)
Απορία
Κανονικά , όταν συνδέω ένα USB stick στο PS3 Slim, δεν θα έπρεπε να βλέπω τους φακέλους και υποφακέλους του;
Μου γράφει ότι ''There is no data'' ή κάτι τέτοιο.
Δοκίμασα με 2 διαφορετικά sticks.
Τι μπορεί να συμβαίνει;
Δευτερον , πατας τριγωνο και display all και σου εμφανιζει τα περιεχομενα.
Δυο πραγματα.
Πρωτον πρεπει να ειναι FAT32 που θα ειναι δηλαδη.
Δευτερον , πατας τριγωνο και display all και σου εμφανιζει τα περιεχομενα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.