ΗΡΘΕ ! Playstation 3 slim

Re: ΗΡΘΕ ! Playstation 3 slim - Ερχεται συντομα?

λέω να μας πεί κανεις που το έχει εντυπώσεις...

Δεν έχω χρόνο για να το μεταφράσω τώρα, δοκίμασε καμμιά googlομετάφραση στα αγγλικά, μήπως είναι κατανοητή... :D

Λοιπόν το πήρα χθες. Ακόμα δεν το έβαλα να δουλέψει για να δω θόρυβο και ζέσταμα. Πρώτη εντύπωση πάντως είναι ότι το μέγεθος είναι πολύ καλύτερο, η εμφάνιση του μια χαρά και το ότι δεν είναι ματ ακόμα καλύτερα. Για μένα το μόνο μειονέκτημα (για αυτούς που ενδαιφέρονται βέβαια) είναι ότι δεν μπορέις να έχεις linux.
Σήμερα θα το βάλω στην Kuro και αύριο θα πω εντυπώσεις.

Απο την δικη μου επαφη με το σλιμ:

- Ελαφρα εως ελαχιστα λιγοτερο θορυβωδες
- Ισως να θερμαινεται λιγοτερο
- Απελπιστικα αργο στο διαβασμα BR disc

Τα παραπανω σε σχεση με το 60gb

Κατά τους Γερμανούς, δεν είναι και τόσο απελπιστική η διαφορά:

Από την εισαγωγή του δίσκου μέχρι την εμφάνιση του σήματος της εταιρείας:

Indiana Jones 4: 35" στο slim, 27" στο 60άρι

Die Hard 4: 40" στο slim, 34" στο 60άρι

Indiana Jones 4, από την επιλογή Play μέχρι να εμφανιστεί το σήμα THX: 5,3" στο slim, 4,5" στο 60άρι

Indiana Jones 4, από την επιλογή Play μέχρι να εμφανιστεί το σήμα THX: 5,3" στο slim, 4,5" στο 60άρι

Καλα, και εσυ θα εμπιστευεις του Γερμανους αντι τους Ελληνες? -bye-

Btw, οι παραπανω μου διαπιστωσεις δεν ηταν εχοντας το ενα διπλα στο αλλο, ουτε καν κανοντας χρονομετρησεις.

Δυστυχως εχει πεσει πανω στην κεντα, μια και η απαντηση ειναι και ναι και οχι.

Καλησπέρα σε όλους.
Για πολύ καιρό χρησιμοποιώ το mkv2vob για να μετατρέπω τις ματρόσκες σε κατάλληλο format ώστε να τις παίζω στο ps3 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Να αναφέρω επίσης ότι ο A/V ενισχυτής μου είναι σχετικά παλιός και δεν έχει τα νέα φορματ ήχου (DTS-HD κτλ....) οπότε έχω συνδέσει το ps3 με οπτική ίνα.

Κάποιες καινούργιες ταινίες μετά τη μετατροπή (πχ Watchmen) το Ps3 μου έβγαζε ότι ο ήχος είναι Linear PCM 1538kbps , ενώ σε άλλες συνήθως το audio codec έδειχνε Dolby Digital 640Kbps.

H ουσία είναι ότι και τα δυο αρχεία μου τα έπαιζε κανονικά , δηλαδή είχα ήχο.
Δεν ξέρω τι ''τάιζε'' τελικά ο ενισχυτής τα ηχεία , αλλά ήχο είχα μια χαρά.

Κάνοντας όμως ο δόλιος το τελευταίο update, πλέον όταν πάω να παίξω αρχείο με audio codec Linear PCM 1538kbps ένας φρικτός ήχος σαν παράσιτα ραδιοφωνου είναι το μόνο που ακουω.

Γνωρίζει κανεις τι μπορεί να συμβαίνει; ΔΕΝ έχω αλλάξει καμια άλλη ρύθμιση στο ps3...........

Μάλιστα... κατάλαβα... οπότε το παίρνω για BR και games, και αφήνω το laptop στην τηλεόραση ως έχει... αλλά για στάσου.... BR έχει το laptop, games ποτέ δεν παίζω.... άρα..........................................................................άτιμος καταναλωτισμός:D:D:D

Ειδική κατασκευή στις χρωματικές αποχρώσεις του PS3 slim από το ColorWare.

Attachments

• 500x_slimcol.jpg
    500x_slimcol.jpg
    25.1 KB · Views: 21
  • ps3_slim_colorware_colors.jpg
    ps3_slim_colorware_colors.jpg
    32.8 KB · Views: 21
  • ps3_slim_colorware_orange.jpg
    ps3_slim_colorware_orange.jpg
    32.8 KB · Views: 20
  • sonypsp-300x265.jpg
    sonypsp-300x265.jpg
    13.3 KB · Views: 22

Οι χρονοι αυτοι ειναι απαραδεκτοι οταν το LG BD370 κανει 15-20 δευτερα το πολυ για να φορτωσει τον δισκο....